CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 22, 2012, 06:59:09 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: ILEGALNE EMOCIJE - Album u prodaji.  (Read 1151 times)
nitkov
Nu one
*

View Profile
« on: November 10, 2010, 03:55:31 AM »

u prodaji je
"ILEGALNE EMOCIJE"
duuugo obećavani debitantski long-plej album
istoimenog elektropank dueta iz daleke srbije.

profi CDr sa klizavo-plastificiranim 'triptih' bukletom u koloru
15 hitova za sado-mazo-hedonizam ritmom, melodijom, poezijom i strujom,
do sad nikada objavljenih [izuzev klasika sa kompilacije 'nebriga']

das ist schlimmer als schmerz | the only thing | into freak | my true feelings | schizo | always on decay | čiviluk | superklaber [live at flexipop dva] | lola | summer breeze | tell me your dreams | giburn majne hant | hell on xtc | no exception | we will punk you

četiri pesme sa albuma možete čuti na http://www.myspace.com/illegalemotions

album traje preko 56 minuta. malo li je?
izdavač je nacionalna asocijacija za umetnost i kulturu.

album možete naručiti putem mejla "info et nebriga tačka com" po ceni od 450 dinara [u cenu je uključena poštarina unutar srbije]
ili ga kupiti u beogradskim prodavnicama beopolis i utopia.

isečak iz izdavačeve zvanične najave albuma:
" [...] Ovaj Magnum Opus je objavljen "u zadnji čas", i može se posmatrati ne samo kao hronika stvaralaštva Tamare i Nitkova, već i kao trofej opšte decenijske erozije elektronskih žanrova. Poput izgladnelih beskućnika na deponiji, Ilegalne Emocije su u svoj "kotao srama" trpale sve - od power-pop melodija, preko agresivnijih rešenja iz novotalasne i klupske muzike, do sebe samih."
pa, ako ovo kaže Nacionalna Asocijacija za Umetnost i Kulturu, ko smo mi da se ne slažemo? Tongue

p.s.
veliko hvala borisu posavecu [mastering albuma], antitelu [mix na pesmi #8] i kvltnom blekmetal projektv sanđama [gitara na pesmi #1]

p.p.s.
uskoro još novih izdanja. do tada, ugodna kupovina, slušanje i prepričavanje albuma.
Nemanja
Killah!

ns_source87@hotmail.com
View Profile WWW
« Reply #1 on: November 10, 2010, 04:47:55 PM »

lepo  Afro

pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #2 on: May 07, 2011, 11:31:59 PM »

Ovaj post sam propustio verovatno u vreme kada sam bio prezauzet. 'ej svaka vam cast za ceo cim, cim se vratim u srbiju narucujem album, bas me interesuje kako je sve uklopljeno!

...drifting in memory...
Pages: [1]
  Print  

Jump to: