Iako sam bila besno nezadovoljna prosle godine organizacijom (na izbor muzike ne mogu da se zalim, ne moze se sve svakom svideti, al bilo je i nekoliko katastrofa za koje zaista nije bilo jasno iz kog razloga su na tzv cuttingedge festivalu), i kritikovala u drustvu jer upravo od neceg tako lepog i ozbiljnog nisam ocekivala to da npr ne znas gde se tacno na "lokaciji u centru grada" odrzava nesto sem ako ne poznajes pravu osobu, naravno da mi je jako krivo sto se ovako zavrsilo. Propustila sam koju godinu, i uvek sam se radovala sledecem izdanju, znajuci da ce biti makar jedne veceri koja je za mene.
S druge strane, postujem odluke o prekidu neceg ako vec ne moze da se radi valjano ili kako je osmisljeno. Nezgodna stvar sa kulturom je sto makar i delom zavisi od nekog ko ima parica da isprati, nezavisno od toga koliko bi neko ulozio sebe. I stvarno je sramota sto niko "odozgo" nije prepoznao prave vrednosti ovakve jedne stvari koja je vec duze vreme tu i u svetu; setih se sad govora Nebojse Popovica (filmski urednik u DKCu) na Danima austrijskog filma, kada se zahvaljivao ne znam kom sponzoru, sto je prepoznao to da se ulaganjem u kulturu ulaze u sebe i svoju zemlju. <3 Zasto bi se iko vise cimao kada ima egzit i gucu, kapiram da je to ta logika.
"Po prvi put u regionu, SHARE okuplja međunarodne zvezde internet i društvenog aktivizma, stvaraoce iz sfere novih medija i vodeće elektronske muzičare. "
dokle vise ce svi da rade sve po prvi put u regionu/svetu/kosmosu