CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 22, 2012, 07:44:56 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Dis-patch prestaje da postoji  (Read 607 times)
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« on: March 08, 2011, 02:15:20 PM »

Nisam stigao da procitam posto sam na poslu, ali evo link-a do cele vesti Sad

http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=1087&yyyy=2011&mm=03&dd=08&nav_id=497681

...drifting in memory...
Nemanja
Killah!

ns_source87@hotmail.com
View Profile WWW
« Reply #1 on: March 08, 2011, 04:21:00 PM »

zato je tu share, na koji dolazi murcof Tongue

lulelelu
Killah!

View Profile
« Reply #2 on: March 08, 2011, 04:25:41 PM »

slažem se

bekhend, forhend, skinhed igra
radimo torbe od albino tigra
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #3 on: March 09, 2011, 12:30:20 AM »

Ja sam išao tri puta, 2007., 2008. i 2009. Prva dva su bila baš zanimljiva i solidno organizovana, ovaj treći mi je bio već preseo. Prošle godine na kraju nisam ni otišao... Šteta je to sve ali bilo je čudo kako i i toliko poživeo, nije to mala stvar za postići u ovakvoj sredini. Sigurno sad kad se osvrnu iza sebe, imaju čime da se ponose. Onda bolje i takva "časna smrt" nego još jedno mrcvarenje na silu.

Sad nam preostaje samo ovaj festivalski Delta Maxi Holding zvani EXIT sa svim svojim derivatima. Tako je i ovaj Share nabudženija (i bukvalno 5 puta skuplja) varijanta DP-a.

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Tamer
Administrator
Killah!

:\/

danilocrni@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #4 on: March 09, 2011, 05:10:06 AM »

a Deadmau5 na EXITu pacman!

vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #5 on: March 10, 2011, 12:35:18 PM »

Iako sam bila besno nezadovoljna prosle godine organizacijom (na izbor muzike ne mogu da se zalim, ne moze se sve svakom svideti, al bilo je i nekoliko katastrofa za koje zaista nije bilo jasno iz kog razloga su na tzv cuttingedge festivalu), i kritikovala u drustvu jer upravo od neceg tako lepog i ozbiljnog nisam ocekivala to da npr ne znas gde se tacno na "lokaciji u centru grada" odrzava nesto sem ako ne poznajes pravu osobu, naravno da mi je jako krivo sto se ovako zavrsilo. Propustila sam koju godinu, i uvek sam se radovala sledecem izdanju, znajuci da ce biti makar jedne veceri koja je za mene.

S druge strane, postujem odluke o prekidu neceg ako vec ne moze da se radi valjano ili kako je osmisljeno. Nezgodna stvar sa kulturom je sto makar i delom zavisi od nekog ko ima parica da isprati, nezavisno od toga koliko bi neko ulozio sebe. I stvarno je sramota sto niko "odozgo" nije prepoznao prave vrednosti ovakve jedne stvari koja je vec duze vreme tu i u svetu; setih se sad govora Nebojse Popovica (filmski urednik u DKCu) na Danima austrijskog filma, kada se zahvaljivao ne znam kom sponzoru, sto je prepoznao to da se ulaganjem u kulturu ulaze u sebe i svoju zemlju. <3 Zasto bi se iko vise cimao kada ima egzit i gucu, kapiram da je to ta logika.

"Po prvi put u regionu, SHARE okuplja međunarodne zvezde internet i društvenog aktivizma, stvaraoce iz sfere novih medija i vodeće elektronske muzičare. "
dokle vise ce svi da rade sve po prvi put u regionu/svetu/kosmosu
« Last Edit: March 11, 2011, 09:31:33 AM by vsnrs » Logged

Pages: [1]
  Print  

Jump to: