CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 22, 2012, 07:45:43 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: znam da ne,ali....  (Read 332 times)
Koman Varvarin
Ultravisitor

View Profile WWW Email
« on: March 21, 2011, 03:24:15 PM »

znam da se ovaj forum ne bavi ovom vrstom muzike,ali gledajte sa druge strane,stvaralastvo je stvaralastvo.a i mozda vam se svidi nesto Smiley
http://soundcloud.com/bojan-tufegdzic

jakuzo,jakuzo,
na zub sam tebe uzo
sto diras delfini fini
ubicu te i popiti tvoj martini
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #1 on: March 21, 2011, 11:24:10 PM »

Sada ne toliko, ali ovde su u ranim danima foruma barem pola članova bili (ex) trenseri Smiley

Poslušaću rado u svakom slučaju!

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #2 on: March 22, 2011, 10:08:01 AM »

^ Da hehe, umem ponekad da se podsetim albuma tipa Hallucinogen - Twisted, Hallucinogen - The Lone Deranger, Analog Pussy, S.U.N. Project, Pleiadians, e te old school "shloge" :-) mada vrlo retko...

Slusao sam stvari juce, Etida ima strava momente npr ;-) mada meni je dark trance cesto naporan za slusanje.

...drifting in memory...
Koman Varvarin
Ultravisitor

View Profile WWW Email
« Reply #3 on: March 22, 2011, 12:44:23 PM »

znas zasto ga ja i dalje slusam,zato sto stavlja dizajn zvuka pre tonalnosti.i obozavam psykovskog koji ide do krajnosti,skoro celu pesmu u aranzmanu radi od sklapljanja zvukova razlicitog dizajna,bez obzira na tonalitet.tako dobijamo ceo novi pravac muzike,bas originalno.to radi od basa,kicka,a tek od padova i efekata.to je mnogo tesko,uzevsi u obzir da to treba neko da slusa,da mu se dopadne.to je nesto nasuprot klasici,koja daje sve na pismenost muzicku i tonalitet,ovde imamo samo boju zvuka.dobro po meni je samo on uspeo,a ove ostale slusam samo zbog toga sto sam ih slusao kao klinac na zurkama Smiley

jakuzo,jakuzo,
na zub sam tebe uzo
sto diras delfini fini
ubicu te i popiti tvoj martini
Pages: [1]
  Print  

Jump to: