CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 22, 2012, 07:56:05 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: bug neki  (Read 394 times)
Koman Varvarin
Ultravisitor

View Profile WWW Email
« on: April 13, 2011, 11:27:40 AM »

imam problem,imam taj vst zove se dimension pro,i njega koristim za zive instrumente,i radi na bazi wav fajlova,tj jedan instrument sniman sa 1000 mikrofona(valjda je tako).i kako sam ubacio novu verziju cubase-a u editoru "nacrtam" jedan kratak ton i pustim,a on se oduzi i nece da stane,samo ide sam od sebe i ne mozes da ga menjas.proverio sam envelop i nije to.znaci cuje se kao da je neko onaj sustein odvrnuo do kraja.tako je bilo i na abletonu kada sam probao,a radio je dobro.jel imao neko ovakav problem,i kako da ga resim.to mi je jedini dobar vst za zive instrumente

jakuzo,jakuzo,
na zub sam tebe uzo
sto diras delfini fini
ubicu te i popiti tvoj martini
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: April 13, 2011, 01:26:15 PM »

Prva pomisao: VST ima bug i ne reaguje na note off poruke? Mozda da probas upgrade na poslednju verziju ako vec nije?

...drifting in memory...
Koman Varvarin
Ultravisitor

View Profile WWW Email
« Reply #2 on: April 13, 2011, 01:34:38 PM »

pa probacu,probao sam da ga reinstaliram i isto  Sad  mozda je i do cubase-a,imam neku portabl verziju od air-a

jakuzo,jakuzo,
na zub sam tebe uzo
sto diras delfini fini
ubicu te i popiti tvoj martini
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #3 on: April 13, 2011, 04:27:59 PM »

Uz malo googlanja:

http://dimension.technetos.com/faq/

Why am I getting Dimension Pro/LE notes stick in Cubase?
Note-off messages don't seem to be working with Dimension Pro instead of Cubase or Cubase LE. Cakewalk has issued a VST patch for Cubase users. See this sites update section for a link to Cakewalk's support page and downloads for this issue.

Očigledno je to vrlo čest problem čim su ga stavili u inače siromašan FAQ, vidi da nađeš taj patch negde eventualno.

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Pages: [1]
  Print  

Jump to: