CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 22, 2012, 08:10:57 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: Nikola Nežit - "11" (2010)  (Read 1092 times)
Koman Varvarin
Ultravisitor

View Profile WWW Email
« Reply #15 on: September 14, 2011, 11:32:53 AM »

Ja stvarno nisam pisao sa namerom da hejtujem vec sam izrazio moje misljenje,koje je i gore.nisam obracao paznju kakav je on covek,ili dal se trudi,i kakav odnos ima prema muzici,komentarisao sam samo njegovu muziku koju pravi.evo trudim se i ja,pa nije ni za k..... Smiley

jakuzo,jakuzo,
na zub sam tebe uzo
sto diras delfini fini
ubicu te i popiti tvoj martini
lulelelu
Killah!

View Profile
« Reply #16 on: September 18, 2011, 06:09:16 PM »

ma ti si bre običan koman i varvarin

bekhend, forhend, skinhed igra
radimo torbe od albino tigra
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #17 on: December 28, 2011, 01:31:09 PM »

Beth EP: http://oddot.org/releases/nikola-nezit-beth-ep/

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #18 on: December 29, 2011, 05:02:35 PM »

Ranije sam sve mislio da se možda tripujem ali sad i u 0=2 definitivno čujem kako se melodije razilaze svaka na svoju stranu, možda su meni uši prsle ali ako je neko još slušao neka me razuveri Huh? Isto i u sledećoj stvari (Ispoljavanje uzrouje privid), od 1:35 naročito... ne mogu da se naviknem na tu disharmoniju koja mu se jako često javlja u pesmama, nije od one zanimljive vrste već prosto ne zvuči ok i ne prija ušima. Estetski, manje-više sve što sam rekao i za ranije stvari važi i sada, možda su sada neki zvuci za nijansu osmišljeniji ali generalno moram reći da mi je utisak loš Sad

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #19 on: January 03, 2012, 12:26:20 PM »

Huh ne znam sad, meni se ta prva "0=2" najvise svidja, dok drugu "Ispoljavanje prouzrukuje privid" bas ne mogu da slusam; tanka je granica izmedju njih u tom smislu koji spominjes, cini mi se da u drugoj nekako previse nesuglasica ima. Ceo EP mi je dosta dramatican, meni to nekako otezava slusanje celine..
« Last Edit: January 03, 2012, 12:30:05 PM by vsnrs » Logged

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #20 on: January 03, 2012, 12:56:45 PM »

Meni je druga baš lepa i sve se fino slaže sve dok ne nastupi taj (valjda) glavni deo od 1:35. Slušaj recimo gitaru i ta zvonca - totalno se ne slažu harmonijski tako jedno preko drugog.

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #21 on: January 03, 2012, 01:00:57 PM »

Meni je druga baš lepa i sve se fino slaže sve dok ne nastupi taj (valjda) glavni deo od 1:35. Slušaj recimo gitaru i ta zvonca - totalno se ne slažu harmonijski tako jedno preko drugog.

upravo tako, dotle je pesma bila fina al onda cim je krenula ta gitara (ja nisam ni shvatila koji je isntrument u pitanju) preko/pored zvoncica, pokvarilo mi je sve - samo sto ja nisam umela da shvatim sta je to sta mi smeta i onda objasnim

sigurno bi mi se svideo EP vise da nije sve u istom osecanju, ja ne znam kako da bolje opisem sem da kazem to da mi je "dramaticno"
« Last Edit: January 03, 2012, 01:03:37 PM by vsnrs » Logged

pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #22 on: January 03, 2012, 05:25:23 PM »

Da i ja sam preslusao EP pre par dana, i ta druga stvar mi je najbolja mada jeste sve to rastimovano... mozda namerno.

...drifting in memory...
Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: