CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 22, 2012, 08:12:19 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: aiRless pRoject - Dopamine Entities  (Read 546 times)
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« on: May 16, 2011, 12:06:13 PM »

aiRless pRoject je Vladimir Mitreski iz Prilepa, inače sam nailazio na njega na last.fm grupi "makedonska muzika" ali iz nekog razloga sve zaboravim da preslušam pošteno neko izdanje. Odlučio sam se za Dopamine Entities pomalo napamet, prosto mi je to delovalo kao nešto zanimljivo i nisam se prevario. Nakon nekoliko slušanja mogu reći da je zasenio mnoge iz ovog našeg regiona. Na prvo slušanje, možda zazvuči kao neki generični melanholični BoC IDM (prve sekunde naslovne numere su totalno taj trip) ali brzo priraste srcu jer se vidi da je uloženo truda, talenta i emocija. Učauri te i ušuška u svoj svet iz kog ti se onda ne izlazi rado.

Zamislite savršen spoj Nemanje Lazića i Tearpalma, otprilike je tu negde, jako zanimljivo Smiley

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Tamer
Administrator
Killah!

:\/

danilocrni@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #1 on: May 16, 2011, 11:50:42 PM »

uhh al mi nije leglo :-/ mnogo mi je slaba ova produkcija, neke trake zvuce kao nedovrsene...

Beauty fades jedino da mi se svidela, ostalo... ocekivao sam vise -.-

Koman Varvarin
Ultravisitor

View Profile WWW Email
« Reply #2 on: May 17, 2011, 12:21:06 PM »

album mi je odlican,bas nekako tajanstven :)mnogo mi se svidjaju zvukovi,vise nego melodije,i cover   
you're not my shrink! i  beauty fades su mi omiljene,ali i ostale ne zaostaju.prepoznao san neke ritmove i syntove iz reakora,pa mi jos bolji :)meni je bas super ova produkcija,da je sve kristalno cisto,ne bi imao tu dozu tajanstvenosti koja mi se svidja

jakuzo,jakuzo,
na zub sam tebe uzo
sto diras delfini fini
ubicu te i popiti tvoj martini
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #3 on: May 19, 2011, 03:48:33 PM »

Na prvo slusanje me nije kupio ali poslusacu jos (da pronadjem taj spoj Lazica i Tearpalma)

Pages: [1]
  Print  

Jump to: