CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 22, 2012, 08:18:36 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Fyono @ In Sound, 29.5.11  (Read 324 times)
Tamer
Administrator
Killah!

:\/

danilocrni@hotmail.com
View Profile WWW Email
« on: May 29, 2011, 07:49:59 PM »

veceras u 9, sat vremena nekomercijalnog house-a... pa poslusajte Smiley verovatno sam kasno postavio temu, al opet, ko procita do 9, nek poslusa. ko procita kasnije, a hoce da poslusa, odmah posle emisije ce biti postavljen na moj mixcloud ( ostavicu i link naknadno )

Tamer
Administrator
Killah!

danilocrni@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #1 on: May 30, 2011, 01:56:53 PM »

ko zeli, moze da poslusa mix ovde: http://www.mixcloud.com/fyono/fyono-in-sound-radio-29052011/

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #2 on: June 02, 2011, 11:31:55 AM »

Krenuo sam da slušam ali brate odustao brzo jer jbg stvarno mi je taj stil odbojan - ti sam radiš mnogo zreliji zvuk od tog, ne znam šta će ti ovo osim za neke 18te rođendane ili ako nameravaš da tezgariš po kafićima na Adi na leto. Možda posle ima nešto super ali tih prvih desetak minuta treba preživeti bez premotavanja.

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Tamer
Administrator
Killah!

danilocrni@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #3 on: June 02, 2011, 12:32:20 PM »

pa to je house mix, cak sam i te trake pazljivo birao, nisam stavljao bilo sta... hteo sam da zvuci tako, ne da bude previse komercijalno, nisam stavljao tamo nekog chuckie-a i slicno... -.- ovo nikako nije muzika za 18te rodjendane Smiley a fazon ada i to, to bi mi bilo skorz kul, i ovo jeste taj neki fazon Smiley

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #4 on: June 02, 2011, 12:44:48 PM »

Verujem da si birao i sve ali čisto mi je teško da svarim ovo, sigurno stvar ukusa ali opet šta znam, i slušaš i praviš bolje i ozbiljnije stvari pa mi ovo bio kao hladan tuš. Kad čujem te stvari kao što je ta prva - pitchovani vokal iz nekog starog pop hita, low pass koji se diže, štucanje prvo na 1/4 pa 1/8 pa 1/16 - ježim se totalno. Baš baš hejtujem taj "stil", zato sam se smorio toliko pacman!

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Tamer
Administrator
Killah!

danilocrni@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #5 on: June 02, 2011, 01:29:23 PM »

Wink inace to je Careless whisper Cheesy

сталкер