Da, ovaj prvi set je, kao što kažete, stvarno dobra filmska muzika, pa u tom smislu ne zameri na nekim ishitrenim primedbama, jer nisam navikao da ovako nešto komentarišem:
Pendulum - preslušavao sam je nekoliko puta da pokušam da shvatim o čemu se svira, ali nešto mi seče krug i traka je ostavljena nedorečena. Piano meni lično nema smisla, pozadinska atmosfera bi mogla biti slikovitija (ovde zvuk sa youtube-a sigurno kvari utisak), a efekat piano zemljotresa bih voleo da je naglašeniji, odnosno jasniji.
Broken toy - zanimljiv mi je baš taj prelaz iz lucidnog stanja u odsutnu, dublju unutrаšnjost, a triangl (?) je odličan dreamy detalj u svemu tome.
Groan - strašno emotivno
<3 dobar synth i pristojno iskorišćen reverb, a melodija je otmeno odsvirana taman do granice da postane prepotentna. Slikovito, jasno nosi poruku, baš bi super legla uz neki lep film.
Flota - opet sam pokušao par puta, nisam shvatio priču.
Trumpet - zanimljivo bi legla kao podloga akciji u nekom filmu.
Dis's flute - frula u obliku didgeridoo-a? :> zanimljiva traka, zanimljiva podloga za film, dobar kraj.
Drugi set:
City rush - "...I think...". Fina stvar. Klavir s' vremena na vreme ide u clip?
Iz osmeha - sviđa mi se od trenutka kada počinje da se razvija u klasičnu glitch + pads kombinaciju. Mislim da bi bilo dobro ubaciti neki slice repeat efekat na određenim delovima, u određenim trenucima ritma! Pad bi mogao biti bolje odsviran.
U sunce odevena - Obožavam strukturu ove stvari - prelepo je slušati kako isplivava, držeći te dovoljno dugo u uverenju da joj nedostaje još samo malo, i baš tada izroni na površinu u improvizovanoj ljušturi nakon čega se sve okolo udaljava odvučeno morskim talasima. Takva je to pesma
Zvezdano celo - majko mila kakav profi glitch! I put my fucking hat down!
Secret life - nepotrebno si je okačio :>
He Only Thinks He's Happy, But We Know Better - zanimljiva traka skroz, uvrnuta i lepa melodija, dobar synth.
Eto, iz drugog seta po meni imaš dva ozbiljna hita

Ih gde bi nam bila domaća elektronska scena da svi peglaju ovakav kvantitet/kvalitet kao ti xD Baš bih voleo da odeš u svet sa tvojom muzikom