sve ideje su odlicne,imas lepog materijala za buduce raove.ne bi da komentarisem ideju u smislu,ovo je dobro-ovo je lose.umesto toga,ja cu dati moj predlog kako da zavrsis,ne bi li te mozda malo zaintrigirao da to i uradis

Test Frula i Maraka-moze da bude odlican dron.malo sporije da se razvija ovaj pad u pozadini,i da utisas malo sve,da se frula onako nazire samo.mozda pri kraju da dodas neki kaito,ili neki istocnjacki instrument pod delay-om,sa dosta reverba,da to sve vuce na Buda-sedi-meditira-na-sred-Tibeta fazon.i onaj sejker isto da utisas
Heartache-pad daje bas lepu atmosferu(sa pocetka),i nista ne bih dirao,cak isao bi do samog kraja pesme,stim sto bi ga nadglasila neka melanhonicna melodija,sa tupom bojom zvuka,i niskim tonovima,tako bi cela pesma dobila taj melanhonicni smek.takodje bi mogao da dodas neku konstantu u onaj rastrzani ritam,isto neki tupi kick,koji ce da ide na svaku 16-u notu,cisto da se ritam ne bi raspao.posle od prvog minuta,onakav ritam ti ne treba,zadrzi ono pre njega i dodaj onaj tupi kick.mozda neko cepanje papira kao efekat,ili white nois da se doda
FMBeatz-e ovo je pravi bit za neku kompjuter-mi-je-najbolji-drug fazon.ovako bit je dobar,dodati samo jos ostar kick,kako god hoces,i sve sto se dodaje,tipa efekti,i cinele,nek bude ostar,i zvuk,visoki tonovi,da deluje tehnicki precizno,jer ipak je to pesma o kompjuteru.tako i melodija isto,da ne bude previse harmonicna,stavio bi nesto u duru onako.e pad,da bude panovan i sa prekidima u trajanju,ostrog zavrsetka,neki neon zvuk.mozda neki vokal koji ce da kaze jednu rec onako robotic na vocoderu
Kompilacija 4-ovo ce biti odlicna stvar.neka ovi stringovi budu utisani malo,i sa reverbom,i polako kako ide pesma,nek se povisuju,i nek prilaze tako sto ce se smanjivati reverb(room size).ritam je odlican,ne bih nista menjao.nek u pocetku ide samo kombinacija snera i kick-a,pa posle kako ide pesma,dodaj ostale komponente,do kraja kada ce da poludi.e sad melodija mora biti klasican instrument,ne moze synth da se doda na ove stringove,zvucace otrcano.mozda cak i nesto sa distorzijom.nek ima hard core finish
YO-ne treba ti,imas FMBeatz
Sranje-zavrsena,odlicna stvar.svira mi se shift-ovan ritam u kombinaciji sa orguljama.pad se isto dobro uklapa
X1 MP3-odlicni padovi,smireni,prave just-like-heaven atmosferu.e sad ritam bi trebao malo da bude tisi,i bez onih metalnih zvukova jer narusavaju sve sto su padovi napravili.da zadrzis isti,samo zamenis boje zvukova u neko pucketanje,ili prosto na eq smanjis one visoke freq.i ubacis neku melodiju u molu,predpostavljam da je pad u molu?isto neki synth topao,i kombinacija synt-pad neka nosi celu pesmu,onako panovano,mozda i pod delay-om,da uljuljkuje
Ritual of Hagormelakathi-izbrisi je