CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 23, 2012, 07:09:38 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3
  Print  
Author Topic: Àsino Elettronico LIVE @ CK13, Novi Sad (12.11)  (Read 1338 times)
Magarac
Nu one
*

View Profile
« on: November 06, 2011, 09:37:44 PM »

Četiri individualna izvođača sastava Àsino Elettronico LIVE nastupiće uživo u Omladinskom Centru CK13.

Àsino Elettronico LIVE predstavlja seriju klupsko orijentisanih živih nastupa. Ovaj kolektiv teži da napravi uzbudljivu atmosferu i osvežavajući doživljaj u klubovima kroz izražajno izvođenje elektronske muzike uživo, pre nego korišćenjem unapred pripremljenog materijala ili jednostavno DJing-om.

Sve numere koje se pojavljuju na nastupima su originalni radovi izvođača i jedino su dostupne kroz konkretan live set.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=teLo-aQBfVU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=teLo-aQBfVU</a>

Za više informacija i kratke demo mikseve naravno:
http://www.asino-elettronico.com
« Last Edit: November 06, 2011, 11:08:04 PM by Magarac » Logged
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #1 on: November 06, 2011, 10:04:39 PM »

Iduce subote? Bolje ne moze biti, svakako sam planirala da vikend provedem u Novom Sadu zbog konerta Nadje u nedelju 13. Smiley

pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #2 on: November 06, 2011, 11:01:13 PM »

'ej super što ćeš moći da dođeš ^^ samo nisam siguran koliko će tebi to biti muzički zanimljivo pošto znam da klupska muzika nije baš po tvom ukusu, ali družimo se u svakom slučaju :-)

Ovo gore je zvaničan tekst najave, ali eto da kažem ovde jer smo "naši" da ima skoro godinu dana od kada smo počeli sve ovo da planiramo i pripremamo, kako u organizacionom tako i u muzičkom smislu, i evo konačno je ostalo još nedelju dana do našeg prvog zajedničkog nastupa pod AE-om! Videćemo kako će proći ovaj party s' obzirom da smo baš uložili napor da to bude prvo pa muško, pa planiramo da nastavimo sa mini turnejom i overimo ostale home town-ove za par meseci ako nam se ne umešaju više sile Smiley

Edit: sada sam video da nisam okačio plakat prvobitno...
« Last Edit: November 06, 2011, 11:09:09 PM by pawwa » Logged

...drifting in memory...
Koman Varvarin
Ultravisitor

View Profile WWW Email
« Reply #3 on: November 07, 2011, 08:35:42 AM »

super,bas lepo.hoce li biti neki audio,video snimak za nesrecnike koji ne mogu do novog sada? Embarrassed

jakuzo,jakuzo,
na zub sam tebe uzo
sto diras delfini fini
ubicu te i popiti tvoj martini
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #4 on: November 07, 2011, 09:13:11 AM »

Bice!

...drifting in memory...
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #5 on: November 08, 2011, 10:00:16 AM »

http://www.last.fm/event/3109622++%C3%80sino+Elettronico+LIVE+

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #6 on: November 08, 2011, 04:09:01 PM »

To ves, hvala ti!  Afro Kiss

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #7 on: November 12, 2011, 10:30:28 AM »

Večeras peglanje! Cheesy
Aj priznajte, ko ima tremu? Smiley

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #8 on: November 12, 2011, 10:38:16 AM »

Hah, ja uvek imam zescu tremu od javnih nastupa Grin Medjutim, necu znati sve dok ne stanem tamo za taj sto pred svima Embarrassed a kapiram da ce stvar malo olaksati i sama proba xD

...drifting in memory...
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #9 on: November 12, 2011, 11:05:08 AM »

Dan je nikad lepši, to me baš raduje a i nekako uliva poverenje da će sve biti ok Smiley

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Nemanja
Killah!

ns_source87@hotmail.com
View Profile WWW
« Reply #10 on: November 13, 2011, 04:41:59 PM »

Sta ste se ucutali.
Meni bas bilo lepo, bice slikica ... Smiley

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #11 on: November 13, 2011, 06:31:25 PM »

Ma meni je bio strava doživljaj sve ukupno, čak i naknadne beskrajne diskusije ko je gde zasrao kod pawwe pred spavanje, hahaha, joj kao i prošli put jedva čekam snimke ali me istovremeno stra' da čujem kako je zapravo zvučalo to što sam radio.

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Nemanja
Killah!

ns_source87@hotmail.com
View Profile WWW
« Reply #12 on: November 13, 2011, 07:36:50 PM »

e da kakav je dogovor, kad dobijamo taj snimak?

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #13 on: November 13, 2011, 07:54:14 PM »

Najbolje da vidiš sa pawwom oko toga, ja sam razumeo od ponedeljka da može Smiley

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #14 on: November 13, 2011, 08:41:40 PM »

^ Rekli su da je snimak spreman vec u ponedeljak, ali ja bih to mogao da pokupim tek za vikend.

Ljudi mozda ne bi bilo lose da te slike posaljete na jedno mesto kako bi se napravio neki odabrani, sredjeni set slika za sajt, posto je vec bilo vise foto aparata. Mogu da otvorim neki FTP nalog npr. pa ih upload-ujete ako hocete?

Sto se nastupa tice, mislim da smo medjusobno jedni druge bas iznenadili koliko je to sve zvucalo dobro, kvalitetno i energicno, sa malim varijacijama naravno. Sama bina je bas reprezentativno izgledala uz brdo opreme, sa video projekcijom i AE logoom.

Iako je Nemanja (Andrei Korre) imao nepopularnu "uvodnu rec" i nastupio prvi, napravio je izuzetno prijatnu atmosferu, ljudi su bas onako strujali i uhvatili flow uz apsolutno neverovatne deep house / techno / dub techno stvari. Zvuk je bio skroz zategnut, a ja sam govorio svima da Nemanja moze realno da objasni par stvari Darkwood Dub-u Grin Mislim cista desetka za nastup, odlicna ritmika i cudni synth-ovi.

Koneyn-a nisam mogao u celosti da ispratim, jer su u tom momentu dosli neki ljudi da me unakrsno smaraju, mrace me, i onda nisam mogao da uzivam u set-u. Mislim bas je bilo odvlacenja paznje, kao npr. i onaj drug koji se vrteo kao zombi ispred tebe na pocetku... Bas sam izgubio fokus i koncetraciju zbog tih gluposti. Jos jedna stvar - delovalo mi je da je tvoj set bio malo tisi od ostalih. Verovatno delom zato sto ti je takva muzika, ali mozda te je i utisao tonac (ili ti na tvom mikseru?). Sve to, uz ambientalne prelaze, mislim da nije ostavilo neki mnogo pozitivan utisak na ljude u klubu, ali mozda gresim. Mislim, sada ispada da sam bas ocrnio - ali nije mi tako bilo, jer je tu bilo stvari koje su bas odvalile i na kojima sam toliko poceo da mu ga dajem po alien densu da mi je Ivana govorila da se opustim misleci da se frkisem od nastupa Grin Jedna od tih stvari je i Solvent koji je po meni potpuno iznenadjujuce odvalio u klubu. Videcemo i snimak, verovatno cu da pokupim propustene utiske.

Ja sam jedini nastupao bez slusalica, tako da ne znam bas kako je to sve zvucalo, jer je na bini zvuk naravno bio poptuno drugaciji. Imao sam nekoliko manjih i po koju vecu gresku, zbog kojih se nisam nesto posebno ufrkisao, jer nema sta - to je deo cari live nastupa.

Abadroza je bio neverovatan. Dokazao je da je potpuna unikatna pojava u srbiji i sire, i ono sto je islo po meni moze da potpise za najpriznatije svetske izdavacke kuce. Jako zanimljive i pozitivne trake, nema veze sa demo snimkom sa sajta. Strasne bass linije i acid melodije. Kao sto smo se slozili, mali je problem sto su sve te trake jednakog intenziteta, i onda se javlja taj osecaj zasicenosti i umora od jednog te istog zvuka, iako trake pojedinacno otkidaju.

Kazem jos jednom, ja sam se iznenadio visokim kvalitetom vasih radova, nastupa, i kako je to sve stvarno lepo izgledalo. Plus, naravno sto smo svi naucili nesto iz ovoga, sta ima prodju, sta nema, neke tehnicke stvari, na koji nacin to sve zvuci drugacije u klupskoj dimenziji...

Hvala cika Kosti koji se potrudio da sve ovo izgleda vizuelno neprejebivo Afro
« Last Edit: November 13, 2011, 08:43:15 PM by pawwa » Logged

...drifting in memory...
Pages: [1] 2 3
  Print  

Jump to: