LUDILO U NAJAVI ZURKA DECENIJE PARTI EKSERI PICKE ALKOHOL.
komentar sa stranice najave događaja. ništa od prva tri, za četvrto se nisam raspitivao, peto i šesto đene đene.
možda još bitnija dva komentara iz samog teksta najave:
Sa poštovanjem svih muzičkih žanrova, B. Traits donosi nešto sasvim novo i sveže u rasponu od elektro do broken beat-a, glich hop-a, dub stepa, drum ‘n’ bass-a, reggaea, dancehalla, hip hop-a, funka i house muzike.
dakle ja stvarno nisam mogao da podnesem ovaj stilski bućkuriš. nije samo kriva nesrećna b. traits, ova ekipa pre: necone
rasheed MC (tj MC Borat - neinventivni lajnovi na broken englishu plus uzvikivanje vovovivo što me je podsetilo na ovo
http://www.youtube.com/watch?v=zwcTZeYxiOY) su značajno doprineli da napustimo događaj odmah nakon 2 sata.
ne smeta mi stilska neujednačenost sama po sebi, ako je to lepo upakovano, ali ovde se zapravo najmanji zajednički imenitelj uglavnom svodio na tupave kratke melodije/bas linije za loženje mase, a ne na neko značajnije osmišljeno uklapanje celog seta. čak iako se događaj zove dubstep smth smth, mislim da sam klasični wobble bass čuo sveukupno tri puta. mislim nije ni to strašno, ali...
osećao sam se bre, kao da me neko pravi idiotom, ukratko.
U industriji u kojoj dominiraju muškarci DJ-evi i producenti, ona reflektuje ženu dublje od feminističkog stereotipa, rušeći sve granice i kršeći sva pravila.

jebote.
i na kraju:
Podsetite me da ne idem više ni na šta što ima u svom opisu "dubstep"