CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 23, 2012, 07:36:38 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: VA – Aesthesia  (Read 134 times)
Tamer
Administrator
Killah!

:\/

danilocrni@hotmail.com
View Profile WWW Email
« on: January 03, 2012, 12:24:21 AM »

VA – Aesthesia / Energostatic Records

huuuuuuuu kakva kompilacija!  Cheesy

posle stalkerovog posta procesljao sam malko Jimmy Myhrman-a i nasao ovu kompilaciju na kojoj je njegova pesma Nattsudd. Stavio sam u Techno podforum ovu temu, mada ima tu svacega. Ali nije nabacana kompilacija, ima jasnu temu iako su ritmovi razliciti, a i tempo ide ja mislim od 80 do 130 bpm Smiley ljubiteljima dub techna ce se, nadam se, svideti, kao i mi koji smo vise za neki deep... ovo je meni savrseno za duge nocne voznje Afro naravno kad sam sam u kolima, ostali bi radije isli peske  problem? kolko ja ne znam da pisem recenzije, strasno  pacman!

inace, Energostatic Records je ukrajinski netlejbl, a ovu kompilaciju, kao i ostala njihova izdanja mozete preuzeti besplatno  Wink

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #1 on: January 03, 2012, 08:46:40 AM »

Skinuh sinoć, jeste stvarno jako solidno izdanje, rame uz rame sa bilo kojim koje dolazi sa Echocorda i sličnih. Andrea Suglia - Beach je baš dobra stvar koja razbudi odmah nakon uvoda, jedna osetno energičnija traka u odnosu na ostale koje su uglavnom klasičniji lenji dub tehno.

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Pages: [1]
  Print  

Jump to: