CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 23, 2012, 07:55:43 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2
  Print  
Author Topic: Sta sad?  (Read 1406 times)
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« on: March 07, 2008, 07:35:15 PM »

Posto vidim da je bilo ostrijih rasprava po pitanju (ne)komentarisanja radova, voleo bih da razjasnimo, tj. admin da to uradi, ako nije problem, kakav je stav ovog foruma prema tome.

Hteo bih da skrenem paznju na dve gole cinjenice:

- Ovde ima i ljudi koji se ne bave muzikom, vec je samo slusaju;
- NIKO ko se do sada ovde pojavio od onih koji se bave muzikom se ne moze nazvati profesionalcem.

Sto se mene licno tice, ne zelim da sputavam ama bas nikoga da komentarise moj rad i da ga dozivljava kako god zeli. Pa taman se i pomenuta JK se uclanila ovde i skidala muziku. Svi smo koliko-toliko odrasli, makar formalno, i svako stoji iza onoga sto kaze; mali je svet i uglavnom se znamo iz prve, druge ili trece ruke, nema potpune anonimnosti zbog koje bi neko sebi olako dopustio lecenje ludila apsurdnim komentarima. Jedino sto bih molio da komentari uslede nakon preslusavanja, ne obratno, ali to valjda nije neki poseban prohtev.

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: March 07, 2008, 08:36:49 PM »

Mislim da nisi najispravnije razumeo -- majkinetor je rekao da on lično nije okačio radove da bi ih neko komentarisao a.k.a. nije mu to potrebno (to su mu BTW stariji radovi). I, ok, izneo mišljenje da mu ne treba komentar nekoga ko nije iz istog žanra, ali to je on rekao za svoje stvari. U principu ne volim prepucavanja sa puno navođenja jer je to ustaljena praksa koja pokazuje unazad da postovanju kraja nema.

E sad, ja sam svoj stav izrekao tamo, a ponoviću ga ovde:

"Lično, volim da kažem ono što mi padne napamet. Mislim da muzika treba da se prokomentariše, makar i kratko, jer me iritira stvar na drugim forumima gde kada se potrudiš, napraviš stvar, emotivno se vežeš kao što kaže majkinetor, i niko ti neda komentar. Užas. HOĆU komentar.
Zato je ideja bila i piše "Okačite track, dobićete komentar".
"

Dakle, meni treba komentar čak i nekoga ko nije iz istog žanra, i taj komentar ću da cenim. Voleo bih da svako ko posluša nečiju stvar obavezno ostavi komentar, makar on bio i kratak.

A taj admin, ko god da je taj prepotentni šupak Grin, može reagovati samo u slučaju vanrednih situacija ili nečega što nije zamišljeno forumom, a ovo ipak gradimo zajedno.

edit: fucking typo
« Last Edit: March 07, 2008, 08:38:30 PM by pawwa » Logged

...drifting in memory...
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #2 on: March 07, 2008, 09:54:33 PM »

Razumeo sam, i to na sta si mi ukazao nista ne menja na sustini - mene zanima samo sta se ocekuje od ljudi, kako da znaju kome i na koji nacin da komentarisu?

Tamerlane nije skrenuo paznju na to sta ga interesuje a sta ne pre nego sto su ljudi komentarisali njegove stvari, pa je to na kraju (meni barem) malo sve bezveze ispalo.

Otprilike hronoloski sledeci je bio abadroza, koga koliko sam shvatio, interesuje siri spektar utisaka. I dobio ih je, nije bilo nesporazuma.

Sada majkinetor sece komentare na slican nacin kao Tamerlane.

A ti nakon toga kazes da zelis svaku vrstu utiska.

Ovakve stvari se obicno regulisu nekim kratkim pravilnikom i stave u sticky, zato sam i pitao za stav admina; majke mi, nigde jos nisam video da autor zadaje kakve i od koga komentare zeli da cuje, kakve ne. Ali i ako je to u redu, treba naglasiti u startu, ne kada naleti prvi stav koji ti ne odgovara. To sto kazes za prepucavanja sa puno navodjenja nastaje kada neko ne ume da iskulira negativnu kritiku, to nije nuzno stil diskusije koji mora da se odvija.

Ako vec gradimo forum zajedno, treba i da se svi dogovaramo, ne "ja mislim ovo, ja mislim ono" oko jedne iste stvari na pet tema. I kad dodje neko nov, onda treba da prelista ceo forum pre nego da postuje nesto da slucajno ne bi uvredio nekoga? Zato sam predlozio ovo za sticky, pa neka se barem okvorno definise sta se trazi i od onih koji postavljaju rad i od onih koji te radove zele da komentarisu.

Ovo je sve iz konstruktivnih pobuda.  Smiley Ako mislis da nema poente diskutovati o ovome, slobodno brisi temu, nema ljutis.
« Last Edit: March 07, 2008, 10:04:57 PM by сталкер » Logged

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
abadroza
Ultravisitor

prefer sex without music, it sounds too good

abadrozin@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #3 on: March 07, 2008, 10:13:14 PM »

posto sam ja bio deo te rasprave (koja ustvari nije bila rasprava, a pogotovu ne oshtra rasprava - nemojte to da preuvelicavate) osecam potrebu da ovde nesto kazem.  Wink

da sam ranije znao sledeci stav majkinetor-a, ne bih komentarisao, i do ovoga ne bi ni doslo.  Sad
Anyway, mislim da ljudi ne treba da komentarišu nešto ako im se preterano ne sviđa, u svakom slučaju barem ne na onaj flame način. Ako je nešto u žanru koji ja dobro poznajem onda eventualno mogu da prokementarišem nešto kratko, tipa "ne sviđa mi se" ali druge stvari tipa, "mislim da bi mogao da izbačiš to, ubacis ovo, skratiš intro, pojačaš ritam", itd, su totalno subjektivne i samim tim nemaju vrednost. Nažalost, najviše komentara je upravo ovakvog tipa (ne ovde, već inače), i meni to izgleda kao da postoji recept za pravljenje dobre muzike.
moj komentar nije bio negativna kritika (ja cak i ne mislim da su majkinetor-ove trake lose), jednostavno je bio moj dozivljaj i to je sve, to sam u startu i rekao. nemojte i to da preuvelicavate.

lichno se potpuno slazem sa pawwinim komentarom, i hocu da cujem komentar ma kakav on bio. ako nemam komentara, moj utisak nije da se to drugima ne svidja, vec da to niko nije ni preslusao. ako vec nesto skinem s neta, posvetim vremena i preslusam to vise puta, ne vidim razlog da svoj utisak ne podelim sa kreatorom bez obzira kakav je moj utisak. cak mislim da kreator to od mene i ocekuje. ocekujem to i od drugih za mene, to sigurno nece da mi skodi.

ono sto sigurno necu da radim to je da nekoga vredjam i da kazem da je njegov rad sranje!
« Last Edit: March 07, 2008, 10:15:47 PM by abadroza » Logged

www.abadroza.com
------------------------------------------------------------------
x0xb0x f#3 SokkOS, x0xb0x f#4 SokkOS
Korg Electribe EMX-1, EM-1, ES-1, Roland MC-303
LSDJ Game Boy Classic/Color ProSound mod
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #4 on: March 07, 2008, 10:20:10 PM »

pitanje
Mislim da u Srbiji fali komuna koja bi povezivala ljude slicnog razmiljanja a ne jos jedna flejmerska komuna kojih imamo napretek. Ne kazem da je ovo flejmerska komuna, za sada sam jako zadovoljan kako se razvija sobziran da je sajt tek pusten. Kazem da ce verovatno da se pretvori u to ako se ne ustanovi odredjni kodeks ponasanja.

sta je flejmerska komuna
sta uopste znaci taj pridev/prilog?

i ispada po nekim recima, da mi koji se ne bavimo muzikom u smislu stvaranja (minimum ja, ocito svi ostali se bave necim pa mislim da sam zalutala) - ne treba nista da kazemo, pa ni "svidja mi se" (sto jeste licni dozivljaj, a ja to vise cenim nego kritiku, no to sam samo ja)

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #5 on: March 07, 2008, 10:28:36 PM »

i ispada po nekim recima, da mi koji se ne bavimo muzikom u smislu stvaranja (minimum ja, ocito svi ostali se bave necim pa mislim da sam zalutala) - ne treba nista da kazemo, pa ni "svidja mi se" (sto jeste licni dozivljaj, a ja to vise cenim nego kritiku, no to sam samo ja)
To pokusavam da kazem sve vreme, izmedju ostalog...

Btw, nisi jedina, a i ja se iskreno nadam da ce vremenom prevagnuti broj aktivnih clanova u korist slusalaca.

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #6 on: March 07, 2008, 10:43:45 PM »

@vsnrs Definicija flame-a po urban directory-ju. I da, ima više muzikanata Grin nadam se da će se to promeniti Sad (sigurno ne tako brzo), ali mi je svakako drago da se skupljaju "bendovi" koji prave atipičan elektronski zvuk. Od toga može samo nešto dobro da nastane.

Po meni je pomalo besmisleno da se napravi neko pravilo o tome kako postavljati rad i kako ga komentarisati, a koliko vidim i po vama je? Moj glas ide u prilog tome da svako komentariše šta hoće, kako hoće, a ako neko ne naglasi šta hoće tačno da se iskomentariše (ideja, zvuk, tehnika), žao mi je ne poznajem nekoga ko čita misli. Neka se još neko izjasni pa da vidimo hoćemo li da formiramo pravila ili brišemo topik.

Mogli bi da napravimo podforum: Parnica, hehe.

...drifting in memory...
trišmegišto
Killah!

View Profile
« Reply #7 on: March 07, 2008, 10:54:44 PM »

evo i ja sam slusalac.

dakle, kako mislite da se postavlja ta vrsta ogranicenja u komunikaciji. to je kao da pricas sa nekim i to ti postavis temu onda mu kazes "e znas kad razgovaras sa mnom hocu da upotrebljavas iskljucivo pasivne konstrukcije jer se meni tako svidja". nije preslikavanje 1-1 ali je isfrustriranost slicne vrste. ili ako vec pricas sa mnom voleo bih da si iste nacionalnosti, jer neces razumeti sve aspekte konteksta moje price zbog toga sto dolazis iz druge kulture. zabrana spontanosti i gresaka i sumova u komunikaciji vodi potpunom prekidu iste.

pa cak iza ljude koji se aktivno bave zvukom, ne mora uvek da bude najbitniji tehnicki aspekt price.

vec su se pojavila dva coveka koja otprilike ciljaju da bi postojala neki objektivna supstanca koja bi bila ociscena od onih subjektivnih pogleda odnosno onih ukusa o kojima ne treba/treba raspravljati. bas bih voleo da vidim neku dalju elaboraciju na tu temu, sta bi po vama bilo to objektivno sto nesto cini kritikom a ne dozivljajem?

inace, ako mene pitate, nikakav set pravila ne bi trebalo da postoji, vec da se problemi resavaju upravo ovako, diskusijom. 

ואתה יהוה מגן בעדי כבודי ומרים ראשי׃
Nemanja
Killah!

ns_source87@hotmail.com
View Profile WWW
« Reply #8 on: March 08, 2008, 02:06:38 AM »

u sustini slazem se u potpunosti sa pawwom i abadrozaom.
Ostavi komentar ba makar on bio i najgore pljuvanje! (bar sto se mene tice)
Znaci iskreno bih voleo da kad neko komentarise moje pesme kaze sta god mu bilo na umu. Pod tim podrazumevam i recenice tipa : "kakva su ovo zujanja, pa ovo nista nevalja ... i ti sebe nazivas muzicarem" i slicno Smiley
Meni licno nista od toga ne smeta Smiley
tako da sto se mene tice samo bez vredjanja sve ostalo opusteno  Afro

i iskreno mislim da su ljudi na ovom forumu jako OK mozda i najbolji na koje sam naleteo na nekom net forumu tako da nema potreba za negativnom energijom ! Wink
« Last Edit: March 08, 2008, 02:08:32 AM by Nemanja » Logged

majkinetor
Guest
« Reply #9 on: March 08, 2008, 04:27:07 PM »

Quote from: stalker
NIKO ko se do sada ovde pojavio od onih koji se bave muzikom se ne moze nazvati profesionalcem.
Izvini, moras da pre toga definises sta je "profesionalac". Onaj koji je zavrsio neki muzicki fakultet, ili onaj koji zaradjuje od toga, ili onaj koji je svetski priznat ili sta ... ?
Jer inace, stav da je u odrejenoj stvari strucno lice kvalitetnije od coveka kome je to pasija/hobi nije tacan.

Quote from: vnrs
?
ko je to rekao ?

Quote from: pawwa
Po meni je pomalo besmisleno da se napravi neko pravilo o tome kako postavljati rad i kako ga komentarisati, a koliko vidim i po vama je?
Svaka komuna mora da ima pravila. Posecujem razlicite komune vec mnogo godina, i cak i najbolje su se rasipale kada krene ucestali flame war. Osnovna pravila su da nema eksplicitnog vredjanja drugih clanova, regularni Off Topici itd... Ako mi neko kaze "kakav si ti to muzicar" (citram nemanjin primer), to nije komentar vec vredjanje.

Quote from: pawwa
žao mi je ne poznajem nekoga ko čita misli.
Nema to veze sa citanjem misli, vec sa social ingineringom.

Mogli bi da napravimo podforum: Parnica, hehe.
Ma koliko glupo zvucalo, upravo ovo je jedan od nacina da se izbegne flame. Postavi se poll u postu, sa pitanjima tipa "svidja mi se", "ne svidja mi se", "onako", "komentar" itd. od strane autora, ili "produkcija (ni)je OK" ako autor zeli da se ljudi izjasne, i ako zeli explicitne komentare to posebno naznacava. Tako dobijas klasicni sistem glasanja, tipican za radio stanice.

Quote from: trismegisto
vec su se pojavila dva coveka koja otprilike ciljaju da bi postojala neki objektivna supstanca koja bi bila ociscena od onih subjektivnih pogleda odnosno onih ukusa o kojima ne treba/treba raspravljati. bas bih voleo da vidim neku dalju elaboraciju na tu temu, sta bi po vama bilo to objektivno sto nesto cini kritikom a ne dozivljajem?
Ne znam da li zelim ili mogu da ti detaljno elaboriram. Nisam dosao ovde da pisem eseje vec da podelim neko znanje i ideje sa srodnim dusama!
U svakom slucaju, svodi se manje ili vise na to to da svet nije crno beli, i da u interakciji sa drugim ljudima postoje raznorazni faktori koji uticu na komunikaciju: da li se znamo ili ne, istorija, sujeta, stepen znanja, konstelacija zvezda, itd.... ukoliko se neka osnovna pravila ne uvedu, flame je neizbezan i on svaki put izaziva odredjenu "kolateralnu stetu", jer gro ljudi uglavnom posecuje ovakva mesta da bi se opustili i podelili svoj svet sa slicnim ljudima, pre nego da ih neko proziva, a mi Srbi smo narocito temperamentni pa je ovde sve to preuvelicano.

Quote from: abadroza
da sam ranije znao sledeci stav majkinetor-a, ne bih komentarisao, i do ovoga ne bi ni doslo
Do ovoga je moralo da dodje pre ili kasnije, i to nije nista lose. Forum postoji jako kratko a vec je drugi put. Mozes da zamislis koliko bi se toga desavala ako forum dostigne neki veci stadijum, tipa da ima 40ak posetilaca u svakom trenutku. Zato je bolje resiti to pitanje u startu.

Quote from: Nemanja
Meni licno nista od toga ne smeta

To je kul. Ali ne mozes da donosis sud koji se tice cele komune na osnovu onoga sto tebi smeta ili ne. Ti mozes to da uradis na svojim thredovima gde ces da naznacis da ljudi mogu da pricaju o tvojim postovima sta god im padne napamet. Jedan od nacina je da to stavis u svoj signature da ne bi morao svaki put da to pises.

Dakle, meni treba komentar čak i nekoga ko nije iz istog žanra, i taj komentar ću da cenim.

Komentar ljudi koji nisu u svetu u kome ja zivim mi nije bitan. Svaki dan slusam komentare ljudi koje ne razumeju stvari koje ih okruzuj. Moj koleginica koja uziva u Choli svaki dan vec 30 godina mi je rekla da je muzika koju ja slusam nesvhatiljivo uznemirujuća i kontra čuke Smiley Pri tom sam slusao Krudera & Dorfmaistera ! LOL. Mnogo ljudi misli da je recimo World of Warcraft stvar za decu i da niko ozbiljan to ne moze da igra. I to zaprepascujuce mnogo ljudi. Sustina je naravno daleko od toga. Pored toga sto je verovatno najnapredniji software koji je ikad napravljen, znam suvise mnogo "ozbiljnih" ljudi koji to igra (prvi koji mi pada na pamet je Goran Skrobonja, poznati domaci SF/Fantasy prevodilac)

Ovo sto sam rekao je iskljucivo iz mog empirijskog iskustva i ako ne mislite tako its OK by me. Poslednji put sam prisustvovao flame waru pre jedno mesec dana na AutoHotKey forumu gde su skoro svi power useri otisli, ljudi koji su tu vec 3,4 godine i bez kojih taj programskih jezik ne bi bio ni prineti onome sto je danas. To se desilo jer nije bilo nikakve kontrole na forumu nekih 6 meseci jer su moderatori imali Real Life probleme pa nisu posvecivali dosta paznje forumu, eventualno su upadali da kazu nesto o "slobodi govora", te je svako mogao da pise sta hoce, i naravno nasli su se ljudi koji su poceli da pljuju po svemu i svacemu, nakon cega su svi normalni ljudi otisli.

Ne znam tacno kakva je pawwina ideja kao glavnog i odgvornog za ovo mesto, ali ja misilim da bi ovo trebalo da bude jedno prijateljsko mesto gde ljudi dolaze pre svega da se opuste (dok rade, uce ili sta god), saznaju nesto, cuju sta se novo desava na nasoj "underground" sceni, i pronadju nekog sa kim bi mogli da saradjuju ili razmene ideje, tehnicke ili artisticke.

Pozdrav
 Cool

« Last Edit: March 08, 2008, 04:45:05 PM by majkinetor » Logged
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #10 on: March 08, 2008, 05:48:35 PM »

Quote from: stalker
NIKO ko se do sada ovde pojavio od onih koji se bave muzikom se ne moze nazvati profesionalcem.
Izvini, moras da pre toga definises sta je "profesionalac". Onaj koji je zavrsio neki muzicki fakultet, ili onaj koji zaradjuje od toga, ili onaj koji je svetski priznat ili sta ... ?
Jer inace, stav da je u odrejenoj stvari strucno lice kvalitetnije od coveka kome je to pasija/hobi nije tacan.
Ako ja treba da definisem profesionalca, onda verovatno nakon toga treba da se upustim i u objasnjavanje termina "profesionalna oprema", "profesionalni uslovi za rad" i sl. - za sta nemam volje, najiskrenije.

Razlog zasto sam pomenuo ovu cinjenicu (ako nije cinjenica i postoji profesionalac medju nama, ja se izvinjavam i priznajem gresku) je sto mislim da je insistiranje na strogo tehnickim komentarima mp3 fajlova (u vecem broju slusanih preko PC desktop zvucnika) malo pretenciozno i malo vise odokativno. Drugo, posto su ljudi ovde amateri (u originalnom smislu te reci), mahom u mladjim dvadesetim, realno ne mogu imati dovoljno iskustvene kompetencije za zaista ozbiljne sugestije.

Potpuno druga stvar, ne i manje bitna, je sto se ovde cesto prica o muzici koja dozvoljava (i ohrabruje) veliku slobodu u tehnickoj realizaciji, pa je tesko oceniti sta objektivno valja ili ne valja.

Mozda zelis da se igramo pametnjakovica a la Dizajn Zona, gde svi sve najbolje znaju i svako ima svoje uskostrucno misljenje, a rade u decijoj sobi sa krekovanim Photoshop-om i nekalibrisanim monitorom za igrice? Ovo nije receno u pezorativnom smislu, posto smo mi otprilike na istom nivou kada je zvuk u pitanju. Uslovi i prilike u kojima radis te ne cine automatski losim ili dobrim kreativcem, ali apsolutno uticu na tu koliko-toliko objektivno merljivu stranu price, na kojoj je npr. Tamerlane insistirao kada je skrenuo paznju kakvu vrstu komentara ocekuje. Zato si sa poslednjom recenicom promasio temu i prosto vredjao i moju i svaciju inteligenciju ovde.

Ja ne mogu imati nista protiv tebe jer nista o tebi ne znam (nisam ovih dan-dva uspeo zbog lose konekcije ni sekund tvoje muzike da poslusam), jos manje zelim da stvaram losu atmosferu ovde. Ali mi je tesko ponekad da progutam neke tvoje stavove (i pre svega nacin, ton kojim ih iznosis) koji se doticu pitanja komunikacije na forumu. Zelim to da razjasnimo pre nego sto, kako i sam kazes, dodje trenutak kada ce mnogo vise clanova biti ukljuceno.
« Last Edit: March 08, 2008, 06:02:28 PM by сталкер » Logged

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
trišmegišto
Killah!

View Profile
« Reply #11 on: March 08, 2008, 06:31:26 PM »

@ majkinetor

jedno je zabrana flejma, a drugo su pravila koja ti zelis da nametnes.

meni najvise smeta misljenje se da komentari mogu da dolaze samo od onih koji ti srodno misle, stagod to znacilo.
znas kako? ono sto ti prelazes nasuprot 'flejmerskoj komuni' je zapravo 'sekta'. kako mislis da moze da postoji kritika ako nemas nikakav  "tacku gledista izvan" tvoje sopstvene paradigme?

char komunikacije je upravo u tome sto moze da postane nepredvidiva (ponavljam se), pa i da preraste u flame i offtopic. pravila mogu da budu izvesna ogranicenja, kao ona koja vec postoje, ali, barem po meni ne smeju da budu smernice.

ali dobro, ako ne zelis da utvrdis ta pravila vezana za topike sa tvojim radovima, onda ok, zaobilazicu ih. samo bez obizira na to sto mozda imas vise iskustva sa net komunama, mislim da je to tvoj gubitak (mislim nevezano za moje odsustvo lol, vec za odsustvo nezeljenih komentara).

ps

svaka net zajednica ima svoju sopstvenu dinamiku, koja zaivis od mnogih faktora, a ponajvise od ljudi od kojih se jelte sastoji. prema tome nema te sile koja ce zaustaviti proces kad recimo forum krene da odumire . nikakva moderacija ne moze da nadomesti inspiraciju i spontanost clanova zajednice.

ואתה יהוה מגן בעדי כבודי ומרים ראשי׃
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #12 on: March 08, 2008, 07:16:48 PM »

@majkinetor

Flame nije počeo sa Tamerlane-om, on je izneo svoj stav, iskulirao i nastavio. Flame je počeo sa tobom. Evo neka se i on javi.

Abadroza je komentarisao tvoj rad, na šta si reagovao skoro kao da si uvređen (iako kažeš da nisi). Abadrozin post iako pun negativne kritike, ima pregršt smajlija koji imaju VRLO smirujući ton u celoj priči. Tvoj post počinje sa "nema problema" (??), u fazonu "nema problema sada ću ja tebi da kažem, pošto si i ti meni rekao". Pre svega, abadroza je na skoro svakom mestu rekao da je to "subjektivan, ličan stav". Ti si sa druge strane počeo da pametuješ i kontriraš svakoj rečenici, kao što radiš i u ovom topiku - sorry, znam te znaš me, ali ovo je tačno i iritirajuće. Možda je surovo tako nešto reći, ali je iskreno moje mišljenje, i imaš priliku da kažeš nešto u odbranu, ali vodi računa da ne prihvatam odgovore: "ja ovo govorim iz iskustva, samo hoću da pomognem komuni" :-P i odgovor "gde sam ja to pametovao, a pogledaj bolje šta si ti napisao", ili neko filozofiranje i kontriranje i citiranje svake rečenice. Zašto ne prihvatam te odgovore? Zato što ova komuna za sada nema ni jedan problem. Mislim besmisleno se hvataš za neke stvari, npr. za definiciju profesionalca - to mi deluje na nastavljanje svađe? Kao i za to što misliš da treba da se stavi glasanje kada se post-uje traka?! WTF?! Realno nije bilo rasprave dok nisi došao - mrzim što sam morao ovo da napišem, ali to kažem samo zato što je tačno.

Slažem se apsolutno sa стаклером : ), ton majkinetorovog post-a je negativan u nekom smislu opisanom gore, to je najveći problem ovde, i to je ono što bar ja apsolutno ne želim da vidim na ovom forumu.

Majkinetor - nema razloga za bilo kakav hejt prema meni sada, kao što ni ja to nemam prema tebi, znaš i sam da imam respect prema tebi i tvojoj muzici, i da volim da se tuširam sa tobom (ups)  Shocked Grin Wink šala mala naravno : ) Niti želim da "odeš" sa foruma sada - i da, ovo nije ono klasično vađenje posle "kao" gomile "napušavanja".

PS: znam da ću biti primoran da iskoristim autoritet, i obrišem ceo topic. Molim vas da me razuverite.

...drifting in memory...
Zyclon B Zombie
Guest
« Reply #13 on: March 08, 2008, 07:21:39 PM »

NEMOJ !
Zaključaj ga i postavi kao sticky u ovoj sekciji ali promeni naslov u NEMA VIŠE OVAKVIH STVARI  ili tako nešto.

Neka ovaj topic posluži za primer.
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #14 on: March 08, 2008, 08:56:07 PM »

Quote from: majketinor
Quote from: vsnrs
?
ko je to rekao ?

negde neko je rekao tako nesto, ne secam se ko, ni gde. mozda na onoj stranici iz pawwinog posta ovde.

ali sad si sam rekao nesto slicno
Komentar ljudi koji nisu u svetu u kome ja zivim mi nije bitan
doduse, ne znam definiciju sveta u kom ti zivis

mislim nije da sam ja sad nesto uvredjena, smao me je to malo....zacudilo.

Pages: [1] 2
  Print  

Jump to: