CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 23, 2012, 08:10:26 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Barry Lynn/Boxcutter  (Read 1115 times)
Nemanja
Killah!

ns_source87@hotmail.com
View Profile WWW
« on: March 09, 2008, 12:24:52 AM »

Irski dubstep, meni iskreno dosta zanimljivo  Cool

Pretty much the sole torch-carrier for the Northern Irish dubstep scene, Barry Lynn (aka Boxcutter) makes the kind of lead-heavy missives which share the cross-over appeal of Burial or VEX'D, whilst keeping a foot firmly in the more electronically-founded margins of the genre.
Lynn is yet another member of the ever-swelling dubstep scene who is willing (and able) to introduce a broader palate of sounds, ensuring the genre continues to flourish and, most crucially, avoid the stagnation so prevalent in anything that gets tagged 'underground'.

svima bih preporucio njegov album Balancing Lakes (2008) potpisao ga je sa Barry Lynn. i koliko ja mogu da shvatim to je totalni paprikas dubstera, idm, breakcora cak ima malo i dnb ali super zvuci  Afro

link na pp Smiley
« Last Edit: March 09, 2008, 01:59:07 AM by Nemanja » Logged

pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: March 09, 2008, 08:51:23 AM »

Ja bih ipak ovo stavio u IDM sekciju, vise mi zvuci tako. Jeste da ima poneki dubstep element, ali...

Sto se tice Boxcutter-a, ne svidja mi se njegova muzika, kopija je []pushera i AFX-a (ne Aphex Twin-a, vec bas AFX-a) i svega ostalog, ali nije problem sto je kopija vec mi je vecinom nezanimljivo. Ovaj novi album ipak nije los, bolji je od prethodnih izdanja, ima par ok stvari, ali to je sve, a koje trake su mi dobre ne mogu da se setim jer sam i sada na poslu (nemam ga ovde). Znam samo za LTI, da ima kul misticnu atmosferu.

...drifting in memory...
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #2 on: May 24, 2009, 10:15:42 PM »

bas rekoh nemanji da nisam ni primetila ovo na forumu jer retko zalazim u dubstep deo, a nije mi palo na pamet da ovo potrazim tu Cheesy
meni je Arecibo Message - jedini koji sam i slusala - nekako ok. slusala sam 2x album, dok sam radila, i bilo nam je lepo, mom programu i meni Cheesy mada bih se slozila da ima malo kopipejstovanja, s tim sto meni to ne zvuci dosadno.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: