CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 23, 2012, 08:25:10 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Autechre live in budapest  (Read 1194 times)
Mika Technika
Guest
« on: March 12, 2008, 11:10:33 PM »

AAAAAAEEEEEEEEEE!!!! BRUTALNO JE BILO!!!!

http://www.youtube.com/MikaTechnika
« Last Edit: March 13, 2008, 01:15:03 AM by Mika Technika » Logged
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: March 12, 2008, 11:41:14 PM »

Raj : ) ) Mada, ovi video fajlovi sigurno nisu ništa naspram onoga što ste vi tamo iskusili jel? : D

...drifting in memory...
trišmegišto
Killah!

View Profile
« Reply #2 on: March 13, 2008, 08:55:24 AM »

a da chuo sam da je bio totalni mrak  Cool
btw ovo zvuci jako igrivo  Cheesy
« Last Edit: March 13, 2008, 08:57:05 AM by trismegisto » Logged

ואתה יהוה מגן בעדי כבודי ומרים ראשי׃
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #3 on: March 13, 2008, 03:37:28 PM »

covece miko al si nestao odjedared...
mi smo stigli jutros, nisam jos ni pogledala moje snimke (koji su svakako crni ali nadam se da je zvuk donekle ok), moram na posao pa posle..

citavo vece je bilo bas dorbo. SND, prvi put sam nesto tako slusala uzivo, i dobro je razdrmalo. onda AE - mrak totalni i ludilo - pokazali su da su masteri i tacka. posle Rob Hall malo za tancovanje Smiley

vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #4 on: March 13, 2008, 03:42:48 PM »

uu na brzinu sam pogledala tj preslusala snimke Mikine, super su.
haha al se cujemo "uuuu" Cheesy

kontam da ce i kod mene tako nesto.
snimala sam sve minus ~7minuta Cheesy, imam i kraj ...sredice se to ovih dana

ufffff ...

:weeeeeeeeeeeeeeeeeee:
nemate pojma koliko sam srecna i zadovoljna

Mika Technika
Guest
« Reply #5 on: March 14, 2008, 02:19:10 AM »

oeeeee vesna!!!!! Smiley

bice ti mozda mutni snimci, zato sto si drzala nisko aparat, na nekim mojim snimcima mozes cuti kad spustim mob. kao da iz filtera ide... al ae su vrh!!!!!
Mika Technika
Guest
« Reply #6 on: March 14, 2008, 03:02:49 AM »

Raj : ) ) Mada, ovi video fajlovi sigurno nisu ništa naspram onoga što ste vi tamo iskusili jel? : D

upravo tako! Smiley
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #7 on: March 14, 2008, 09:34:33 AM »

Merlin, super je klub. zanimljiv svakako
nije bila prevelika guzva? cak se i moglo disati, nije bilo gurkanja, polivanja pivom po nama niskima itd Smiley

za aparat si mi mogao reci, mada - SND se skroz ok cuju. a i bole me ruke kad drzim dugo iznad aparat Sad

inace, posle Rob Halla su dosli AE da pokupe opremu itd, i potpisivali su karte. i mi kao ocemo-necemo i na kraju pridjemo i Rob ima neki zanimljiv potpis koji je uspeo lepo uraditi na velikim kartama (ja sam imala malu, posto su mi kupili odmah prvi dan - panicar) i kaze on meni (a ja  stojim iza lazara, nesto se stidim kao pravi lala) "ovo je najistocnije sto smo bili" i ja cutim kao zalivena hahahha i onda mi doslo da mu kazem kako bre najistocnije a Moskva?? Cheesy samo sam rekla da smo i mi dosli iz druge zemlje da ih cujemo, zahvalili se za koncert i to je to Smiley

pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #8 on: March 14, 2008, 11:45:43 AM »

^Haha, joj i ja se sav zaledim kad nekome trebam nešto da kažem. Npr. pretprolšli dispatch, sve sam se sjebavao da priđem liku iz Alog-a da mu kažem koliko volim njihovu muziku LOL i da se zahvalim za cert.

...drifting in memory...
Mika Technika
Guest
« Reply #9 on: March 14, 2008, 09:41:37 PM »

za aparat si mi mogao reci, mada - SND se skroz ok cuju. a i bole me ruke kad drzim dugo iznad aparat Sad

ja sam to tek izvalio kad sam preslusao moje snimke! kad spustim mob slabije se cuje, tj. kao kroz filter, a kad je podignuto sve se lepo cuje!

da sam znao tada, rekao bih ti Sad
Pages: [1]
  Print  

Jump to: