CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 23, 2012, 09:04:59 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: Da li prezentacija treba da ima neku formu
Sereš, nek svako žvrlja kako mu duša ište - 0 (0%)
U pravu si kao i uvek - 3 (75%)
Bole me baš i za jedno i za drugo - 1 (25%)
Ja imam potrebu nešto da kažem povodom svega toga - 0 (0%)
Total Voters: 1

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Forma Prezentacije  (Read 1002 times)
majkinetor
Guest
« on: March 18, 2008, 04:53:43 PM »

Bilo bi dobro da se ustanovi neka forma prezentacije.
Recimo pod obavezno da bude link na neku stranicu gde postoji preview za album ili neku stvar sa njega (ima dosta radija koji imaju brdo stvari na 30 sekundi), tako da ljudi mogu barem nesto malo da cuju, link na stranu sa opisom albuma (recimo discogs), i cover.

Tako ce svi lakse i brze da se informisu. Imate poll pa glassajte  Smiley
Endymion
Forum ninja

View Profile
« Reply #1 on: March 18, 2008, 06:49:29 PM »

Trudim se da iskopam bar nekakv link gde može da se čuje muzika i to bi trebalo da se radi. A ako toga nema, onda bar link za neki review ili tako nešto. Ali me mrzi da petljam sa linkovanjem covera i takvih stvari jer mi to nekako nije ni bitno toliko. Ko hoće svaka čast ali sam ja lenj. Wink

The brain is the screen.
majkinetor
Guest
« Reply #2 on: March 18, 2008, 06:54:09 PM »

Mislim da je najbitnije da moze da se cuje. Cover uvek imas na discogsu za sve tako da to nije problem mada nije toliko ni bitno.

Ako neko zna najvecu bazu sa previewima neka kaze. Ja sam prilicno bio zadovoljan sa LAST FM i oni imaju najvecu bazu podataka, cini mi se.
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #3 on: March 18, 2008, 09:06:29 PM »

Da slažem se.

Ukoliko napišete review, zašto ne staviti link ka last.fm da se čuje i taj muzički demo (mislim čemu onda taj trud postavljanja tih informacija). Što se tiče stranih preview linkova, mislim da je bolje da se piše lični doživljaj, makar on bio  kraći.

I još nešto - naravno ne treba preterivati, da se ne svede sve ovo na bazu multimedije, koja nas i ovako ometaja previše na svakom koraku.

Finalno dakle, po meni, review bi trebao da sadrži lični doživljaj i linkove ka last.fm, myspace, eventualni youtube (bolje kao link nego kao embed, sem ako mislite da baš treba).

...drifting in memory...
majkinetor
Guest
« Reply #4 on: March 19, 2008, 01:00:53 AM »

to je otprilike ideja, bez  preterivanja, licni dozivljaj, ako ima strani review link na njega, eventualno fotkica i to je to.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: