CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 23, 2012, 09:08:40 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Ana Never + Went || 23.02.2008. || SKC Livingroom [BG]  (Read 1341 times)
vsnrs
Killah!

View Profile
« on: March 18, 2008, 07:00:11 PM »

Ana Never + Went || 23.02.2008. || SKC Livingroom [BG]
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ana Never, bend iz Subotice, nastao je proleca 2002. kao uoblicen duh druženja, senzibiliteta, istraživanja i doživljaja muzike i života, njena cetiri clana. Bend cine Srdan Terzin (gitara), Dejan Topic (gitara) i Goran Grubišic (bubanj), Ivan Ckonjevic (bas, gitara), koji se znaju odmalena. Nadahnuti muzikom koju su slušali i motivisani unutrašnjm najintimnijim osecanjima i strepnjama, poceli su da stvaraju muziku koja predstavlja jedan nepretenciozan pokušaj višedimenzionalne ekspresije emocija, misli i vizija, i donekle, pokušaj krajnje senzitiviziranog otklona svega dekadentnog, što se može naci na mikro planu emotivno-inlektualnog života samih clanova, kao i na jednom, možda opštijem planu duhovnosti i života uopšte. Svesni svojih ne/kvaliteta, ali duboko svesni i uspeha koji donosi težnja ka afirmaciji koliko njih samih toliko i tzv. umetnicke istine, ipak su uspeli da se ostvare kao bend, uprkos svoj rezignaciji, defetizmu i apatiji koja krasi ove duše panonskog blata. Ana never je svirala od Budimpešte do Skoplja, gdegod se ukazala prilika za koncerte. Dok su njihovi planovi za 2008. fokusirani na snimanje novih kompozicija i objavljivanja novih izdanja, kao i za koncertne aktivnosti...

Went predstavlja cetiri coveka. Igrajuci se improvizacijom, atipicnim tehnikama sviranja ili instrumentima, ponekad deluje kao prosto istrazivanje zvuka ili oslikavanje datog momenta. Ipak, postavljajuci sopstvenu estetiku glavna ideja je stvaranje muzike koja ce prevazici ogranicenja i za cilj imati refleksiju emocija i razmisljanja. Svako od ljudi predstavlja jednaku celinu unoseci sopstvene uticaje i impresije. Sam zvuk benda predstavlja zajednicu tih doprinosa, cesto praveci samo definisanje muzike jako komplikovanim. Went cine Stefan Pejatovitj (bubanj, perkusije), Nikola Chvrkitj (bas, perkusije), Goran Shtrbo (gitara, perkusije) i Dushan Filimonovitj (gitara, tenor.sax, mashine, glas).

muzika se moze poslusati ovde:
http://www.myspace.com/ananever
http://www.myspace.com/bandwent
http://www.last.fm/event/482997

dakle:
Ana Never + Went
nedelja: 23.03.2008 u 22h
cena: 200din

c.u.

vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #1 on: March 19, 2008, 08:41:34 AM »

e bilo bi super da se ovo stavi i na naslovnu stranu, ne znam ko to radi (ja valjda ne mogu, ne?)

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #2 on: March 19, 2008, 08:59:21 AM »

Mislim da mozes:

http://caozdravo.com/cms/component/option,com_eventcal/Itemid,53/

Wink

P.S. - ko li im je radio plakat...  Tongue

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #3 on: March 19, 2008, 09:14:09 AM »

e hvala, sad cu staviti.
znas ko im je radio? ti? :]

Zyclon B Zombie
Guest
« Reply #4 on: March 19, 2008, 03:35:16 PM »

P.S. - ko li im je radio plakat...  Tongue

Sličan plakati im je bio i kad su imali svirku u B. Topoli samo što je na onom plakatu bio neki auto iz 20ih koji je probio ogradu mosta, daklem opet slika neke nesreće.
Plakati su im dosta nečitki jer sam na ovom jedva video vreme početka koncerta a na prethodnom nije čak ni pisalo te sam morao da kontaktiram bend ali ni oni nisu znali  Roll Eyes
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #5 on: March 19, 2008, 04:05:15 PM »

znas ko im je radio? ti? :]
Jooooj, daleko bilo...  Smiley
Ne zbog benda, nego zbog plakata - bzvz je i sto rece Zombie, necitko.

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
majkinetor
Guest
« Reply #6 on: March 19, 2008, 04:23:14 PM »

Slova su sranje, ali je plakat odlican
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #7 on: March 19, 2008, 10:01:27 PM »

meni se ne svidjaju ni slova a ni plakat ali mi je to najmanje bitno
bas me raduje koncert, skoro godinu dana ih nisam slusala live (od proslogodisnjeg ringeraja)

lulelelu
Killah!

View Profile
« Reply #8 on: April 04, 2008, 11:23:55 AM »

went je bio perfektan... jel bio neko?Smiley

bekhend, forhend, skinhed igra
radimo torbe od albino tigra
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #9 on: April 04, 2008, 11:38:41 AM »

:dize dva prsta:
:]

moj prijatelj i ja koji smo isli vec zajedno na AN, naravno, lepo se proveli, i zakljucili da se malo pomerili nekako. mada oni trvde da niiiisu ali nesto jeste bilo drukcije ;]
a Went - pa da, super, ja ocekivala da ce biti kao onda u Blue Moonu, nesto an tu foru, dosta tog (kako moj decko kaze, nesnoshljivog) improva, ali su sad svirali razlicite stvari, sto je bilo skroz na skroz fino.

isao je jos jedan nas drug, koji je slusao AN i W samo preko spejsa, i stalno omasivao koncerte (kao ja pre) i njemu se svidelo to sta je cuo, doduse morao je otici ranije - to je ujedno bila i moja jedina zamerka - mnogo je kasno, pogotovo za nas koji ustajemo za posao.
« Last Edit: April 04, 2008, 11:42:33 AM by vsnrs » Logged

Pages: [1]
  Print  

Jump to: