CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 23, 2012, 09:37:59 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]
  Print  
Author Topic: Software koji najvise koristite i zasto?  (Read 3925 times)
null
Nu one
*

View Profile Email
« Reply #30 on: July 10, 2008, 03:10:48 PM »

Rinojz ( renoise ). Ja sam zadrti trekerash, i tu nema boga  Grin Narocito volim da ga koristim kao "efekt procesor", ubacim jedan sempl, bilo sta, "izjebem" ga u par traka, raznim efektima, raznim ofsetima, i renderujem kao one shot, ponekad ponovim proces vise puta. Poceo sam i da se igram sa PureData, ali mi je ucenje toga uzasno mucno, dokumentacija im je oskudna ( a i sem gomile buke nisam jos nista korisno sklepao u njemu ).
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #31 on: July 10, 2008, 06:07:09 PM »

Strava za Renoise. Venetian Snares radi u njemu. Mogao bi da bacis neki demo da cujemo.

Inace, koliko sam ja gledao -- dokumentacije i tutoriala za PureData ima vise nego za Max/MSP od kojeg je PD i potekao. Mozda cak i veci komjuniti. Osecam da su korisnici Max/MSPa vise akademska "elita" i izgleda da su ljudi prilicno tajnoviti u vezi svega. Ali to je i ok jer tako vise eksperimentises.

...drifting in memory...
null
Nu one
*

View Profile Email
« Reply #32 on: July 10, 2008, 07:08:47 PM »

Strava za Renoise. Venetian Snares radi u njemu. Mogao bi da bacis neki demo da cujemo.

Inace, koliko sam ja gledao -- dokumentacije i tutoriala za PureData ima vise nego za Max/MSP od kojeg je PD i potekao. Mozda cak i veci komjuniti. Osecam da su korisnici Max/MSPa vise akademska "elita" i izgleda da su ljudi prilicno tajnoviti u vezi svega. Ali to je i ok jer tako vise eksperimentises.

Ja ga koristim jer me je jedan prijatelj, davnih dana uputio u "tajne" i cari fasttracker-a. Mogao bih, i planirao sam, cim budem nesto i zavrsio  Grin
To jest, zavrsio a da ne zvuci onako, kao da se dete igralo  Cheesy
Ono sto PD-u bas fali je pisana dokumentacija u nekom PDF formatu da se neko lenj kao ja snadje kad dobije sve na jednom mestu. No, i dalje je veoma zanimljiv alat.
Nemanja
Killah!

ns_source87@hotmail.com
View Profile WWW
« Reply #33 on: May 28, 2009, 01:17:04 PM »

"nabavio" sam D16 Nepheton VSTi nije bas da sam prezadovoljan ali radi posao Smiley
ako neko zna neku drugu kopiju 808-ce nek javi Wink

nESbo
Killah!

nesbo@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #34 on: May 29, 2009, 01:43:22 AM »

ovo?

Spejs
Google+

what we're dealing with here is a total lack of respect for the law!
abadroza
Ultravisitor

prefer sex without music, it sounds too good

abadrozin@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #35 on: May 29, 2009, 06:46:50 PM »

Rinojz ( renoise ). Ja sam zadrti trekerash, i tu nema boga

@Null:
Baci neki export da cujemo kako zvuci Renoise, a mozes naravski i neki mod za FastTracker.
Renise mi deluje dosta dobro, koji je filing dok radis, da li ima istu atmosferu kao rad u FT2? mislim pre svega na zvuk? kakav je instrument editor? da li ima iste fore kao stari?

da, jos jedna bitna stvar. moze li vise paterna da se pusti istovremeno, tj. na istoj poziciji? ne znam da li ces razumeti ovo pitanje ali ajde?  Roll Eyes
« Last Edit: May 29, 2009, 06:53:44 PM by abadroza » Logged

www.abadroza.com
------------------------------------------------------------------
x0xb0x f#3 SokkOS, x0xb0x f#4 SokkOS
Korg Electribe EMX-1, EM-1, ES-1, Roland MC-303
LSDJ Game Boy Classic/Color ProSound mod
abadroza
Ultravisitor

prefer sex without music, it sounds too good

abadrozin@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #36 on: May 29, 2009, 07:34:54 PM »

nema potrebe da mi odgovaras kakav je program, za ovih pola sata sam ga skinuo, probao, preslusao demo trake  Grin
odlican je, gotovo identican FT2 po radu, sa ultra dobrim foricama. jos da isprobam kako radi midi sinhronizacija i, ako je sve ok, mozda moj laptop konacno dobije neku funkciju na stolu.  Afro

potraznja za tvojim modovima i dalje stoji.  Wink

www.abadroza.com
------------------------------------------------------------------
x0xb0x f#3 SokkOS, x0xb0x f#4 SokkOS
Korg Electribe EMX-1, EM-1, ES-1, Roland MC-303
LSDJ Game Boy Classic/Color ProSound mod
Pages: 1 2 [3]
  Print  

Jump to: