CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 23, 2012, 09:45:12 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: 6 Electric Guitars In Circle || 16.04.08 || REX [BG]  (Read 2321 times)
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #15 on: April 02, 2008, 05:26:20 PM »

Zaboravio sam da approve-ujem koncert! Dakle sada je i na naslovnoj.

Neka vam cert prođe super, možda ću doći ako budem bio slobodan.

(Hellcat me je sada zaintrigirao, a i nisam nikada bio da vas slušam! Wink).

...drifting in memory...
majkinetor
Guest
« Reply #16 on: April 02, 2008, 07:48:42 PM »

midi harmonika, vrlo interesantan moderni instrument
Eh bre Vukašine al si se sad prosro. Kakve veze ima midi bilo šta, sa bilo čim, a naročito sa harmonikom....
Ja sam rekao da ne volim zvuk harmonike,  i nisam mislio na narodnjake -  slušao sam sve zivo sa harmonikom od tanga preko jazza do elektronike i nista mi se nije svidelo uglavnom...

I da, slusao sam Fonograf pre 7,8 godina, bio cert u Domu Omladine, bilo 10ak ljudi (na zalost, bio je odlican cert)

Takodje smatram da ako je neko bio na jednom kocertu, ne mora da znaci da ce i sledeci biti isti takav. to je sve.
Naravno, zato sam i rekao da sam slusao [vecinu] pomenutih ljudi vise puta.  1% je moj licni dojam.
Ako u muzici ne cujem ama bas nimalo autorskih specificnosti nevezano za uticaje, to nije to.

Anyway, zelim ti veseli nastup i dobru publiku.
« Last Edit: April 02, 2008, 07:50:37 PM by majkinetor » Logged
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #17 on: April 02, 2008, 08:28:51 PM »

@Woo:

Meni je bilo neobicno i zasmetalo mi je sto si prvobitno "upao" i odmah krenuo da bukvalno seciras svaku recenicu koja ti se nije svidela, iako ne bih rekao da je bilo iceg uvredljivog u njima, barem ja nisam vredjao niti omalovazavao, to znam.

Ispalo je da nam "otvaras oci" metodom stavljanja cackalice medju kapke, kao da ovde vlada neko jednoumlje (opet preporucujem, osvrni se i na druge teme). Nisam obozavatelj gitare niti bilo kakve njene inkarnacije, imam ambivalentan stav prema tom instrumentu, i za svoje krajnje subjektivne afinitete prema odredjenom zvuku ne mogu niti treba da dajem argumente. Ja sam zaista laik za to i sve te pratece spravice, pedale koje sam spominjao i slicno, u tom duhu sam i prokomentarisao sta ocekujem od koncerta, ne treba to tako ozbiljno da shvatas i dajes mi lose primere kao sto je taj za klavir, laptop i stagod.

Ako si citao teme koje sam ti spomenuo, video si i sam da me nista nije sprecilo da mi bude lepo na tvom proslom koncertu, ali nisam uvek raspolozen da forsiram slicne kombinacije ako vec privatno ne posvecujem dovoljno vremena takvom i (makar i izdaleka) slicnom zvuku.

Kako ovo da shvatim?
(...) Ako da, ok, slobodno nemojte da dodjete, ja vas i ne zovem. Mene bas briga ako hocete ili necete, zaista.
Na ovo sam narocito mislio kada sam rekao da nisi pomogao koncertu, ne znam za druge, ali mene je ovo definitivno odbilo. Ali te nije briga, pa nije ni bitno.

Meni je sve to izgledalo jako detinjasto, kao da se duris, izvini, ali takav mi je utisak ostao.

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
majkinetor
Guest
« Reply #18 on: April 02, 2008, 11:23:13 PM »

Quote from: majkinetor
Naravno, zato sam i rekao da sam slusao [vecinu] pomenutih ljudi vise puta.  1% je moj licni dojam.
Ako u muzici ne cujem ama bas nimalo autorskih specificnosti nevezano za uticaje, to nije to.
U stvari, nisam se bas najbolje izrazio, da ne kazem da sam mnogo kenjao kao po obicaju. Volim da cujem iste stvari u novom ruhu isto koliko i originalnost.

U svakom slucaju, Vukasin je odlican muzicar tako da verujem da ce ljudima koji posete performans biti OK.

Oh, one more thing.
Ne zameri stalkeru na flejmu. To je njegov standardan nacin zblizavanja sa novim ljudima. Mada nije da po pitanju nekih izjava nije bio u pravu Cool
« Last Edit: April 02, 2008, 11:25:58 PM by majkinetor » Logged
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #19 on: April 02, 2008, 11:43:29 PM »

ako ste vec toliko puta slusali nabrojane umetnike, zaista ne znam kako su vam dosadili kad je maltene uvek drukcije, ne pricam na pamet (pogotovo za BNS, sto sam i napomenula na onoj temi, ali izgleda da to niko nije uspeo da vidi).

covek nauci dosta po forumima.  zato obicno i stavim samo obavestenje, bez puno komentara, tako je najbezbolnije

pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #20 on: April 02, 2008, 11:54:39 PM »

^Ma ves, nemoj da se tripuješ za to "najbezbolnije"... Imaš svoj stav, to je to, diskusija.

...drifting in memory...
martians_egg
Guest
« Reply #21 on: April 04, 2008, 09:14:23 PM »

pljuc pluc...soon i'll need a vomiting bucket...slindrom/palindrom
josh uvek nam je mala charshija.
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #22 on: April 17, 2008, 12:17:29 AM »

bilo je do jaja.

Pages: 1 [2]