@Woo:
Meni je bilo neobicno i zasmetalo mi je sto si prvobitno "upao" i odmah krenuo da bukvalno seciras svaku recenicu koja ti se nije svidela, iako ne bih rekao da je bilo iceg uvredljivog u njima, barem ja nisam vredjao niti omalovazavao, to znam.
Ispalo je da nam "otvaras oci" metodom stavljanja cackalice medju kapke, kao da ovde vlada neko jednoumlje (opet preporucujem, osvrni se i na druge teme). Nisam obozavatelj gitare niti bilo kakve njene inkarnacije, imam ambivalentan stav prema tom instrumentu, i za svoje krajnje subjektivne afinitete prema odredjenom zvuku ne mogu niti treba da dajem argumente. Ja sam zaista laik za to i sve te pratece spravice, pedale koje sam spominjao i slicno, u tom duhu sam i prokomentarisao sta ocekujem od koncerta, ne treba to tako ozbiljno da shvatas i dajes mi lose primere kao sto je taj za klavir, laptop i stagod.
Ako si citao teme koje sam ti spomenuo, video si i sam da me nista nije sprecilo da mi bude lepo na tvom proslom koncertu, ali nisam uvek raspolozen da forsiram slicne kombinacije ako vec privatno ne posvecujem dovoljno vremena takvom i (makar i izdaleka) slicnom zvuku.
Kako ovo da shvatim?
(...) Ako da, ok, slobodno nemojte da dodjete, ja vas i ne zovem. Mene bas briga ako hocete ili necete, zaista.
Na ovo sam narocito mislio kada sam rekao da nisi pomogao koncertu, ne znam za druge, ali mene je ovo definitivno odbilo. Ali te nije briga, pa nije ni bitno.
Meni je sve to izgledalo jako detinjasto, kao da se duris, izvini, ali takav mi je utisak ostao.