CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 23, 2012, 11:27:07 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 2oldtrack  (Read 585 times)
Plonk
Guest
« on: April 23, 2008, 10:14:40 PM »

e ljudi evo moja dva, verovatno najstarija tracka koja sam radio....imaju  sigurno 5-6 god....neki dan sam ih iskopao sa nekog diska......pa mi palo na pamet da uradim nekakav rework.....cisto da cujem koji komentar...vredi li se zezati sa ovim ponovo
nisu bas najbolje kvalitete, ali mogu se preslussati Grin
http://www.zshare.net/download/1100219078d52854/
Nemanja
Killah!

ns_source87@hotmail.com
View Profile WWW
« Reply #1 on: April 23, 2008, 11:00:03 PM »

steel canion mi je odlicna bas mi se svidela i bas mi je legla  Afro

a sto se tice "Ana Rising" ne volim kad se oseca digitalizacija kod glitcha (ako znas na sta mislim) a to upravo cujem u ovoj pesmi mislim ima taj prizvuk (ovo je subjektivno misljenje  Wink ) inace ritmovi su mi super i sve je ok sem toga sto kazem cujem previse digitalnog zvuka!

Plonk
Guest
« Reply #2 on: April 24, 2008, 12:07:25 AM »

ma ok...ali nisam te bas shvatio.....digitalizacija, glitch.......
Volarić
Guest
« Reply #3 on: April 24, 2008, 01:40:46 AM »

Vredi zezati se, ako nećeš ti, daj meni. Smiley Malo su mi praznjikave, dopunio bi ih. Smiley Al kul su... još ako uzmemo u obzir 2002-2003 geez, nisam ni znao tada da tako nešto može da postoji, još uvek sam iznenađen.  Smiley
e.bug
Forum ninja

psychedelic

leptonica@gmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #4 on: April 24, 2008, 01:54:08 AM »

Ovo je super.Mislim posle toliko vremena odlicno zvuci.
"Ana Rising" mi je najbolje legla u ove kasne sate  Grin
Sredi malo i uzivaj  Smiley

Plonk
Guest
« Reply #5 on: April 24, 2008, 07:08:41 PM »

Vredi zezati se, ako nećeš ti, daj meni. Smiley Malo su mi praznjikave, dopunio bi ih. Smiley Al kul su... još ako uzmemo u obzir 2002-2003 geez, nisam ni znao tada da tako nešto može da postoji, još uvek sam iznenađen.  Smiley
slobodno se zezaj Wink...............sad kad malo bolje preslusam.....i ne zvuce najbolje....uradi remix.....pa mi mozda das ideju, pa i uradim nekakav rework Smiley
Plonk
Guest
« Reply #6 on: April 24, 2008, 07:10:45 PM »

Ovo je super.Mislim posle toliko vremena odlicno zvuci.
"Ana Rising" mi je najbolje legla u ove kasne sate  Grin
Sredi malo i uzivaj  Smiley
ne zvuce bas odlicno...ali u svakom slucaju hvala Smiley......i meni je ana rising bolji track Smiley
Pages: [1]
  Print  

Jump to: