CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 23, 2012, 11:46:33 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: Xiqhhyiecryn - I I I I I`m  (Read 1081 times)
Nemanja
Killah!

ns_source87@hotmail.com
View Profile WWW
« Reply #15 on: May 05, 2008, 10:33:52 PM »

TREK JE EXTRA!!!!
to niko ne osporava  Smiley

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #16 on: May 07, 2008, 06:42:54 PM »

Ja skoro uvek imam isti osecaj kod tvojih stvari, a to je da se toliko iscimas oko svega i napravis stvarno kompleksne ritmove i ostalo, da na kraju nemas snage da sve to ispratis jednim definisanim aranzmanom. Drugim recima, cesto ti stvari deluju kao "show-off" tehnickog umeca na racun atmosfere i price koja relativno stoji u mestu.

Negde je to bas izrazeno (Salsa dancing with my confusion), negde manje (Ckcolaps), a negde se iscupas pred kraj (Eri:A).

Humandeath ima cisto linearnu progresiju i to funkcionise odlicno, IMHO, rekao bih da je to sasvim dobar nacin da predstavis svoj zvuk slusaocu i da je pritom najadekvatnija startna pozicija za gradjenje kompleksnijih aranzmana kako vremenom budes postajao vestiji.

Ne pricam ti ja o ovome zato sto mislim da sam ja tu kao dostigao neki nivo, vec zato sto cim sam malo vise poveo racuna o tome, osetila se bitna promena (na bolje, naravno). Nego, i ja se tako umorim od preslusavanja po hiljadu puta (a i lenj sam nekad) pa zbrzam malo i ne odradim stvari onako kako sam prvo zamislio, ali to bi cinilo tu razliku koja bi mi podigla muziku za jedan nivo vise...

Moz' se duris koliko 'oces sad, mene briga, ja ti reko' sta mislim Smiley

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #17 on: May 07, 2008, 07:33:21 PM »

^ Hvala na komentaru, razumem te šta govoriš i slažem se. Nemam vremena i to je glavni problem zbog kojeg nešto što sam počeo sa velikim entuzijazmom krenem da brljavim vremenom. Zato sam i naveo da stvar "zvuči kao da je završena".

Inače, zna Zombi, ovaj projekat sam nazvao "svaki dan" samo da bi me podsećalo na to da je moram raditi svaki dannnnnnnnnn, polako!

Nisam ja zadovoljan svojim stvarima. Biće bolje. Smiley

...drifting in memory...
Zyclon B Zombie
Guest
« Reply #18 on: May 07, 2008, 07:35:23 PM »

Zombi uvek zna.   Grin
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #19 on: May 07, 2008, 09:17:51 PM »

Nisam ja zadovoljan svojim stvarima. Biće bolje.
Ma znas ono - ni ne treba da budes, jer ako kazes "to je to", kuda dalje? Smiley

Imam jedan koristan savet, samo sto ga se ni ja mnogo ne pridrzavam LOL, a to je da nekako stavis na papir svoju zamisao o tome kako stvar treba da se razvija. Ne znam, ja kad to radim, bukvalno malo crtam, malo pisem, otprilike kao da skiciram aranzman. Niko to ne bi shvatio da vidi, verovatno ni ja sam posle pola godine, ali to nije bitno, bitno je da raskrcis malo haos u glavi i usima i skrenes misli sa gomile zezalica koje ti softver pruza na sustinu.

Ovo isto super pali i kada recimo hoces da programiras sekvence, melodije, stagod, sam smislis kako da predstavis note i sve ostalo i onda natenane zapisujes sta ti je palo na pamet, na stranu sto to mozes bilo gde da radis, i na klupi u parku ako treba.

Mnogo pomaze, moracu da se potrudim oko toga i sam sledeci put. Smiley
« Last Edit: May 07, 2008, 09:20:00 PM by сталкер » Logged

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
e.bug
Forum ninja

psychedelic

leptonica@gmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #20 on: May 07, 2008, 09:36:29 PM »

Svidja mi se stvar  Wink
Ovaj floating lead sto krece od 2:27 tako dobro zvuci.Lepo se uklopio sa pozadinom.
Malo me podseca na track cyclotimia - earthview Afro

Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: