CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 23, 2012, 11:47:38 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: aj i ja neshto  (Read 725 times)
sektosikso
Killah!

sectatsix@hotmail.com
View Profile Email
« on: February 03, 2008, 04:42:48 PM »

http://www.mediafire.com/?cu11ylhz2yh

ovo je re edit suck my ucid-ovog emo idm-a...

http://www.mediafire.com/?epx20tqz4gd

a ova druga je neka prekretnica, kada sam posle svih ovih godina digao ruke od reason-a...produkcija shkripi, ali shta znam...

:*

pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: February 03, 2008, 10:48:12 PM »

emoidm rmx -- nisam čuo za "suck my ucid", ali ovo mi se baš sviđa, dobri semplovi, ritam, detalji (acid-asti?). Ok melodije i pritužne note. Jednim delom bi me podsetilo na Lucine ICL. Ovo je rađeno u Reason-u?

tugica... -- naziv mi je dao nadu, ali iz starta me je uvodna piano melodija odvratila. Ritam je i ovde dobar, aj di emovski Smiley, a nije loša i druga melodija koja leti. Ovo je rađeno u FL Studio 7?

Bolja mi je prva stvar.

Keep up.

...drifting in memory...
sektosikso
Killah!

sectatsix@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #2 on: February 03, 2008, 11:42:07 PM »

i jedan i drugi rad su radjeni u fruty loops-u 7...pa da...tugica je, fazon, pesma koja je tu da popuni prostor...skip pesma...al meni draga...hvala shto si izdvojio vreme da preslushash...

pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #3 on: February 05, 2008, 04:34:39 PM »

Da pa za prvu stvar sam pitao da li je u Reason-u, posto on ne moze da radi reverse semplova, i ta zezanja, pa reko` cudno mi je.

...drifting in memory...
sektosikso
Killah!

sectatsix@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #4 on: February 05, 2008, 04:59:37 PM »

a to je neki plugin za glitch efekte...nisam ponosan bash na to...nekako je lepshe kad to radish ruchno...poshto kad koristish taj VST na vishe pesama pochinju da liche jedna na drugu...
poshto imash ono : crush, reverse, stretch i josh par efekata...ali sluzio je tada...

pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #5 on: February 05, 2008, 05:25:20 PM »

Da nije mozda dblue Glitch? Ja se u principu slabo razumem u VST efekte buduci da koristim Reason najvise, a moracu da se polako navikavam da istrazujem to, posto prelazim na Live kad tad.

...drifting in memory...
sektosikso
Killah!

sectatsix@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #6 on: February 05, 2008, 06:34:21 PM »

jeste...taj je...bio je zanimljiv jedno vreme...ali.... Smiley

Pages: [1]
  Print  

Jump to: