CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 23, 2012, 11:55:31 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: alone & florence foster fan club uzivo (04-Maj-08)  (Read 914 times)
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« on: May 05, 2008, 12:10:23 PM »

Prvi put u zivotu sam bio u tom (ex)Lagoomu, mesto je stvarno odlicno, meni licno najbolji prostor u kom sam ikad bio u BG-u (al' ja nisam iskusan sa klubovima, tako da je ovo bas subjektivna ocena). Zvuk je takodje daleko bolji nego bilo gde drugde gde sam do sada odlazio, od svetlosnih efekata ima i neke fensi lasere Grin ali i neka blago iritantna svetla koja love po prostoriji koga da zaslepe, i ovo je bas smetalo tokom koncerta.

Mislim, nista novo za nekog ko je visio po trens zurkama, ali meni jako neobican ambijent za dogadjaj vezan za ljude/scenu koja je do sada obitavala po svakakvim rupcagama ili u najmanju ruku minimalno "uredjenim" enterijerima.

Koncert je (naravno) kasnio, cekala se razmazena publika valjda, ali do pocetka je atmosfera i muzika bila sasvim prijatna (ne znam sta je bilo u principu, zvucalo mi je kao neki update na '80s NDW*/elektro/stagod vrlo igriv zvuk).

Alone je prvi krenuo, sa A. Zecom (ko je slusao LFO na SKC radiju tamo negde od 2002 do gasenja, znace) na paru elektronskih dobosa. Iskreno, paznja mi je lutala tokom celog koncerta, manji deo numera me je privukao - ali mislim da to ima vise veze sa nekim osecajem da je to ipak bilo pogresno mesto za koncert i mozda jos vise od toga, ponovo me uhvatio onaj osecaj da stajanje i virenje drugima preko ramena nije nacin da se dozivi ova muzika (kojoj inace, nisam ni trazio ni nasao neku manu zbog koje bi mi mozda i u nekim idealnijim uslovima zvucala lose).

Yas i Zarkoff (FFFFC) su imali prilicno dobar zvuk, rekao bih, modernizovani hibrid EBM-a iz najboljih godina i ranog "crnog" elektra a la Cybotron i sl., verovatno zbog vokodera koji je zvucao fenomenalno. Ovo je vec bila sasvim drugacija muzika, direktno izazivajuci na djuskanje, sto su ljudi uglavnom i prihvatili. Ja sam se ubacio u neki razgovor sa drugom koga nisam video dve godine, pa se nisam pridruzio skakutanju mase, ali izgleda da je ljudima bilo sasvim ok Smiley

Cudno je bilo sto je fajront nastupio prilicno rano (obzirom na vreme pocetka koncerta), vec oko 2:15 su ekspresno popaljena obicna svetla i 90% ljudi se pokupilo i otislo u roku od 2 minuta.  Huh?

Koga zanima, imace popravni za Alone 18tog maja u Underworldu (u podzemnom nivou na Vukovom spomeniku). E to je vec tr00 mesto, Grin ali mi se ne ide tamo, opekao sam se dva-tri puta Grin Ga(v)ra ce pustati muziku, sta ces autenticnije!?  Cheesy

* - neue deutsche welle

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: May 05, 2008, 12:58:08 PM »

Ja sam prethodno vece bio u klubu Energija na nekom tech-house-u, tako da nisam imao ni snage, ali mi se muzika sa myspace-a nije nesto svidela...

...drifting in memory...
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #2 on: May 05, 2008, 01:09:20 PM »

Stedi snagu za JNA Wink

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Pages: [1]