mi bili sinoc (drugarka i ja i - stalker koji je bio vodic)

i fino je bilo. jedna pesma [Antiteza] mi je bila vrlo poznata, kao da sam je slusala live negde pre. ili mozda deo nje...na Elektrani? ili mi se samo jako svidela pa sam umislila

(a i ima je na myspace..ko zna) nije ni bitno. snimila sam par pesama fotoaparatom, podicicu na youtube u konacnom vremenu.
nismo ostale do kraja, ja vise nisam mogla da gledam od umora, tako da smo (nerado) otisle posle 0030..ali jbiga kad je bas dosta kasnilo (mada je Nitkov bio u pravu kad je rekao, da dugo nema nikog) ne znam koliko je posle jos trajalo?
dosta dobro to zvuci live. sve pesme su mi se svidele, neke manje neke vise, ali posto ne poznajem dovoljno ne mogu da kazem kako se zovu..ali recimo, Metaplazma mi se jako svidja, prakticno bi mogla biti "hit" jer i lako ulazi u usi (vecim delom zbog nje sam imala asocijaciju na Wolfgang Press, ali naravno da se to dosta razlikuje)
u svakom slucaju, prijatno vece i sigurno cu/cemo doci opet.
a na pocetku je nitkov drzao deo onog starog gramofona i kroz to

(ili je makar licilo na to?!)
do sinoc nisam znala da je Alone u stvari jedan deo Ilegalnih emocija. slusala sam njih par puta ali mi se ovo sinoc mozda i vise svidelo...
e sad jedno mozda glupo pitanje, a zasto je dz ulaz bio? mislim verovatno niko kod nas ne zivi od muzike ali opet..