CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 12:16:43 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: Abadroza - Hard Reset (Chiptunes Album)  (Read 1479 times)
abadroza
Ultravisitor

prefer sex without music, it sounds too good

abadrozin@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #15 on: June 03, 2008, 10:24:08 PM »

hahaha, a u cemu je razlika? i na jedno i na drugo izlaze gotovo iste stvari u googlu.  Grin

posto je to emulator za gameboy namenjen igranju podrzava usb gamepad (joypad). vrlo se jednostavno podesava, kao u igricama i drugim emulatorima (sega, sony, mame). nista osim gamepada nisam probao jer mi je to bilo najlogicnije resenje.

a sad da ja tebe pitam:

1. u cemu si radio to sto si radio?
2. kako te sluzi rumblepad? ja sam imao pre jedan slican (polomio sam ga kao angry german kid Grin Grin Grin Grin), ali vibracija je radila tek u nekoliko igrica, a na svim sony emulatorima ni da mrdne.

www.abadroza.com
------------------------------------------------------------------
x0xb0x f#3 SokkOS, x0xb0x f#4 SokkOS
Korg Electribe EMX-1, EM-1, ES-1, Roland MC-303
LSDJ Game Boy Classic/Color ProSound mod
Volarić
Guest
« Reply #16 on: June 04, 2008, 12:21:13 AM »

Nema razlike! Pomesao sam sa joystick. Cheesy
1. u cemu si radio to sto si radio?
2. kako te sluzi rumblepad? ja sam imao pre jedan slican (polomio sam ga kao angry german kid Grin Grin Grin Grin), ali vibracija je radila tek u nekoliko igrica, a na svim sony emulatorima ni da mrdne.
1. Cubase i Ableton, preko joy2midi programa... 12 dugmica za note, d pad za kretanje po abletonu (klipovima) i 2 analogna za pitch i modulaciju (il sta vec dodelim). Smiley
2.Sluzi me odlicno, mada se u poslednje vreme ne igram mnogo. Nisam probao sa emulatorima za sony, iskljucivo s pc igrama. Sto se tice vibracije, radi, sa svim visokobudzetnim igrama. Sa ostalima kako-kad. Kvalitet izrade je vrhunski, sto se od Logitech-a i ocekuje. Smiley
abadroza
Ultravisitor

prefer sex without music, it sounds too good

abadrozin@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #17 on: June 04, 2008, 10:53:52 AM »

cisto da me neko ne shvati pogreshno, taj joy sto sam skrcao, nisam bas toliko skrcao. Roll Eyes
moj odnos prema stvarima je vrlo korektan, nego taj joypad je bio "odlicnog kvaliteta" pa je zbog cestog nosenja kod drugara i motanja kabla poceo da gubi kontak. problem je nastao kada je to pocelo da se desava u igranju i to u bitnim momentima pa sam ga ja malo shibao dok nije skroz izgubio kontakt. taj jos ceka popravku u fijoci jer imam drugi - jeftiniji. Smiley

www.abadroza.com
------------------------------------------------------------------
x0xb0x f#3 SokkOS, x0xb0x f#4 SokkOS
Korg Electribe EMX-1, EM-1, ES-1, Roland MC-303
LSDJ Game Boy Classic/Color ProSound mod
Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: