CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 07:09:33 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Ethno Fusion Fest /18.06 - 28.06/  (Read 783 times)
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« on: June 12, 2008, 10:01:15 AM »

"Beogradski Ethno Fusion Fest promoviše modernu muzičku kreativnost inspirisanu tradicionalnom muzikom. Nastupa deset bendova iz sedam zemalja uključujući srpske, bosanske, makedonske, romske, indijske, mađarske, grčke i izraelske umetnike. Ovo je muzičko putovanje kroz vreme i prostor, spajanje kulture i mašte."

Svi koncerti održavaju se u "Jevrejskom centru za kulturu i umetnost" (Kralja Petra 71a) osim 19.06.08 “Paniks” koji se održava u klubu "Gaučosi" (Vojvode Bojevića 27a) od 21:00 časova i 27.06.08 “Tschuchenkapelle & Jovica Petković” koji se odžava na splavu “Leonardo” od 21:00 časova.

Svi koncerti počinju u 20:00 časova

Cena karte za pojedinačni koncert je 400 din
Cena kompleta karata za sve koncerte je 1000 din

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
trišmegišto
Killah!

View Profile
« Reply #1 on: June 12, 2008, 07:08:13 PM »

ja idem obavezno. s tim sto cu sigurno propustiti prva dva dana zbog ispita, pa cu se preracunati da li da uzimam pojedinacne karte. ali su mi barem tri nastupa interesantna.... Shocked barem po opisima, a nesto sam i poslusao (kulin ban, karavan Serai, shira u'tfila).

ואתה יהוה מגן בעדי כבודי ומרים ראשי׃
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #2 on: June 14, 2008, 10:54:41 PM »

Shira u'tfila, Kulin Ban i eventualno Karavan Serai - cisto na osnovu ovih siromasnih opisa Smiley

Dva se isplate za pojedinacnu kartu, tri ne, pa cu videti. Mada mislim da cu na dva, sasvim dovoljno.

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
trišmegišto
Killah!

View Profile
« Reply #3 on: June 20, 2008, 07:14:57 PM »

castio sam se kartom za sve dane, nadam se da se necu pokajati... Azn

trišmegišto
Killah!

View Profile
« Reply #4 on: June 23, 2008, 11:44:52 AM »

sinoc je bilo jako dobro, svirali su iskljucivo sevdalinke. bilo je zbog toga mozda nedinamicno, al tako je to.
debeli bosanac odlicno rukuje sazom, mada se ponekad gubio u solo deonicama. najbolje je bilo kad su izasli na bis i odsvirali  zute dunje iz stambola, onako iz srca bez soliranja.

najveca zamerka je prekomerno izrazajni violinista koji je na momente gusio svojom virtuoznoscu i publiku a i ostale svirache. a druga zamerka bi mogla da bude 50 stepeni celzijusa koliko je u prostoriji koja nije klimatizovana al je osvetljena
jakim reflektorima...

evo sajta druzbe koja je nastupala:

http://www.kulinban.org/

u sredu nastupa Shira u'tfila lokalni sastav koji svira sefardsku muziku. gostuje izraelski muzicar elad gabbay na kanunu...

(ovo zvog stalkera da se lakse odluci da odvoji 400 dinara)  Tongue Grin

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #5 on: June 23, 2008, 03:39:33 PM »

Pa isao bih ja i veceras da nije proklete "vojske" koja zamislja da sam ja nekakva interventna jedinica, pa me cimaju u bilo koje doba dana... Sad

Ali za sutra me ne interesuje nista, hocu da idem!

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #6 on: June 28, 2008, 04:12:43 PM »

Shira u'tfila je bila fenomenalna!  Cheesy  Dobio sam i vise od onoga sto sam prizeljkivao, stvarno mi je bilo super. Publika je takodje odlicno reagovala, pogotovo ova mladja (tj. nasih godina), tako da je ovo bio pun pogodak. Muzicari su isto uzivali, videlo se po njima, zracili su pozitivno i u sustini, ovo je bilo jedno jako pozitivno iskustvo.

Udrub nije poceo narocito obecavajuce, ali ipak ispade fino do kraja. Dakle, nista posebno, samo to - fino. Bilo bi jos i finije da "zvezda veceri", frulas, nije imao neke neukusne politizovane price izmedju pesama, koje pritom nije ni umeo da zavrsi kako treba (a uglavnom su ga ljudi tesko i razumeli, posto je pricao na tuc-muc srpskom).

Tschuchenkapelle & Jovica Petkovic, e ovo je bilo bizarno iskustvo. Lokacija koncerta je bila izmestena na splav, na Uscu, a kada smo konacno nasli isti, niko nas nije pitao za karte vec sta cemo da narucimo da popijemo. Atmosfera pritom je bila onakva kakva samo moze biti na malko umivenijim kafanama na vodi... ljudi su jeli i pili i cekali 40 minuta da se grupa okupi na "sceni" i zapocne ono sto se najjednostavnije moze opisati kao najobicnija, dosadna kafanska muzika, sa vodjom orkestra koji je prosipao neke trule fazone verovatno starije cak i od njega samog (a to nije malo). Totalno ne razumem gde ovo treba da upadne u koncept festivala, barem u odnosu na ostale stvari.

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Pages: [1]
  Print  

Jump to: