Shira u'tfila je bila fenomenalna!

Dobio sam i vise od onoga sto sam prizeljkivao, stvarno mi je bilo super. Publika je takodje odlicno reagovala, pogotovo ova mladja (tj. nasih godina), tako da je ovo bio pun pogodak. Muzicari su isto uzivali, videlo se po njima, zracili su pozitivno i u sustini, ovo je bilo jedno jako pozitivno iskustvo.
Udrub nije poceo narocito obecavajuce, ali ipak ispade fino do kraja. Dakle, nista posebno, samo to - fino. Bilo bi jos i finije da "zvezda veceri", frulas, nije imao neke neukusne politizovane price izmedju pesama, koje pritom nije ni umeo da zavrsi kako treba (a uglavnom su ga ljudi tesko i razumeli, posto je pricao na tuc-muc srpskom).
Tschuchenkapelle & Jovica Petkovic, e ovo je bilo bizarno iskustvo. Lokacija koncerta je bila izmestena na splav, na Uscu, a kada smo konacno nasli isti, niko nas nije pitao za karte vec sta cemo da narucimo da popijemo. Atmosfera pritom je bila onakva kakva samo moze biti na malko umivenijim kafanama na vodi... ljudi su jeli i pili i cekali 40 minuta da se grupa okupi na "sceni" i zapocne ono sto se najjednostavnije moze opisati kao najobicnija, dosadna kafanska muzika, sa vodjom orkestra koji je prosipao neke trule fazone verovatno starije cak i od njega samog (a to nije malo). Totalno ne razumem gde ovo treba da upadne u koncept festivala, barem u odnosu na ostale stvari.