CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 07:19:01 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]
  Print  
Author Topic: Skinny Puppy  (Read 4585 times)
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #30 on: June 17, 2008, 07:30:58 PM »

Ja inače volim FLA. Mislim da mi je Zombie dao, i prilično me podsećaju na početke goe  Smiley

...drifting in memory...
Zyclon B Zombie
Guest
« Reply #31 on: June 17, 2008, 07:48:14 PM »

Ja inače volim FLA. Mislim da mi je Zombie dao, i prilično me podsećaju na početke goe  Smiley

A meni to dao сталкер  Smiley
Ti albumi su im izašli iz okvira njegovog/njihovog standardnog zvuka.

Meni su FLA više dance floar orjentisani za razliku od SP koji imaju baš baš svakakve pesme iiiiii baš baš svakakve albume od kojih su neki njesra.  Smiley

Sve jedno, volim i jedne i druge  Wink
trišmegišto
Killah!

View Profile
« Reply #32 on: June 17, 2008, 07:53:41 PM »

goa je nastala kad su 'ipici slusali front 242... Evil

ואתה יהוה מגן בעדי כבודי ומרים ראשי׃
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #33 on: June 17, 2008, 11:26:40 PM »

Pa to sam i rekao da sam pročitao negde, eno pogledaj taj post u kojem to i kažem a ovo što se tiče da mi je "jasno ko dan" sam se zezao
Dobro je, posto sam na trenutak pomislio, mada mi je delovalo neverovatno, da insinuiras da si zapravo pametniji od mene.

Grin

Ma jesu FLA plesna atrakcija, mada to nisu bili na prvom "pravom" albumu (State of mind), koji je prilicno interesantan, i nije ga lako stilski razlikovati od ranog Deleriuma. On (taj album) je prakticno vise tvrdji ambiental nego EBM!

SP stvarno ima albume za svaciju dusu - dobro, ne bas svaciju Smiley , ali razlike od jednog do drugog umeju biti prilicne. Mada, ako cemo pravo, i kod FLA je slicno, mozda cak i izrazenije, jer su oni imali taj mnogo providniji kompleks pracenja trendova. Gde je najdrasticniji skok sa skoro pa metal albuma Hard Wired na full-on trens/tehnoidnu elektroniku FLAvour of the weak.

Mada je to jako zavisilo od toga sa kim Leeb radi u datom momentu. Cim je Rhys Fulber u ekipi, ocekuj gitare; kada se umesa Chris Peterson - trens, b'ate. Grin

A SP i FLA su nekako povezani na vise nacina, naravno uzrok je to Leebovo kratkorocno ucestvovanje u Skinny Puppy, ali bas zbog toga se kasnije stalno provlacio taj neki rivalitet i bilo je kojekakvih podbadanja i opanjkavanja. Iz istog su grada... slicna ekipa ih je slusala, bez obzira na razlike u zvuku i vece prijemcivosti FLA prosecnom uhu, ipak su dobijali manje-vise jednaku porciju paznje.

Bas kao i sad Wink

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Zyclon B Zombie
Guest
« Reply #34 on: June 18, 2008, 11:17:39 AM »

Pa to sam i rekao da sam pročitao negde, eno pogledaj taj post u kojem to i kažem a ovo što se tiče da mi je "jasno ko dan" sam se zezao
Dobro je, posto sam na trenutak pomislio, mada mi je delovalo neverovatno, da insinuiras da si zapravo pametniji od mene.

Errr... jel ti to pokušavaš da kažeš da gledaš na mene kao na intelektualno inferiornijeg, nekog ko je na nižem stupnju od recimo tebe ?
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #35 on: June 18, 2008, 11:23:32 AM »

Ma da Grin

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Zyclon B Zombie
Guest
« Reply #36 on: June 18, 2008, 11:56:07 AM »

Ma da Grin

Kučko  Grin
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #37 on: June 18, 2008, 12:17:42 PM »

sledi jedan

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #38 on: June 18, 2008, 12:25:49 PM »

Aman sestro, ovo je ozbiljan forum Grin

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #39 on: June 18, 2008, 03:11:48 PM »

pa i one su ozbiljne (ja nisam)

vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #40 on: June 20, 2008, 04:45:57 PM »

izvinite sto sam vam minirala temu. slobodno nastavite a betty page izbrisite

Zyclon B Zombie
Guest
« Reply #41 on: June 20, 2008, 05:48:48 PM »

izvinite sto sam vam minirala temu. slobodno nastavite a betty page izbrisite

Ne možemo više...sad je gotovo... Cry
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #42 on: June 20, 2008, 07:51:11 PM »

pa kakvi ste vi to momci onda? dodje jedna devojka sa spank predlogom i svi tutanj. Shocked

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #43 on: June 20, 2008, 09:01:38 PM »

Stidljivi! Grin

Offtopicarimo za medalju! Smiley

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Nehnard
Guest
« Reply #44 on: October 20, 2009, 08:10:28 AM »

Za SP sam i saznao u komentarima na radove grupe FLA koju sam ranije obožavao. Prva pesma koju sam čuo je "Dead of Winter" koju je Leeb obradio u FLA electro stilu, pa me zanimalo kako zvuči u oroginalu. Na tom albumu (kompiliciji što skinuh) su i pesme koje bih izdvojio "Rivers" i "Smothered Hope".
Pages: 1 2 [3]
  Print  

Jump to: