CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 07:37:50 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: Kako radite muziku?  (Read 1546 times)
Koman Varvarin
Ultravisitor

View Profile WWW Email
« Reply #15 on: February 24, 2011, 09:21:33 AM »

Mislim ne zelim ja tu da sirim neku pamet,samo neko moje misljenje,nisam ja to uspeo mozda ni u mojim pesmama da uradim,ali bitno je da promenim to i da idem ka tome,sad da li cu uspeti,to je druga stvar.I pitanje je kako to znanje upotrebiti u ovu vrstu muzike.Sve u svemu.svideo mi se album Smiley

jakuzo,jakuzo,
na zub sam tebe uzo
sto diras delfini fini
ubicu te i popiti tvoj martini
lulelelu
Killah!

View Profile
« Reply #16 on: February 24, 2011, 10:22:39 AM »

"Jer ti pravis muziku zbog ljudi...a ne da gledas kako se ti osecas dok pravis istu" ne bih da se mešam, jer se nešto i ne bavim muzikom, a nisam ni obrazovan, ali mislim da se kod ovih stavki završava priča o potrebnosti obrazovanja. mada opet, sigurno treba neko da pravi i disharmoničnu, aritmičnu ili kakvu već, za ljude koji vole to

bekhend, forhend, skinhed igra
radimo torbe od albino tigra
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #17 on: February 24, 2011, 04:47:18 PM »

Pa eto, možda se u toj rečenici što je citirao lule krija sva mudrost. Meni je na prvom mestu da radim baš onako kako se ja osećam, tačnije da to što osećam što vernije i spontanije prenesem u vidu zvučne slike. Kompromis sam spreman da činim tu i tamo na nekim mestima (i tu je neka konvencionalna muzikalnost) kako bi ljudima to što radim bilo ipak dovoljno svarljivo a na autistično i samodovoljno, ali ne pravim nikad kompromis na račun suštine radi dopadljivije forme. Naravno da se slažem i nisam nikad osporio da bi mi poznavanje teorije pomoglo, evo da može neko da mi u glavu ubaci sve to nekom instant metodom oberučke bih prihvatio. Sigurno da ne škodi! Smiley Ali ne smatram to nužnim za sebe lično i imam druge priritete glede smera u kom želim da idem sa zvukom, a vremena večito jaaaako malo.

Uostalom, kakvi su mi muzički uzori, takav sam i ja - neobrazovan i tvrdoglav Smiley Opet, i kao takvi, za mnoge ljude oni su bili sposobni za velika dela Wink

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
admin
Administrator
Nu one

View Profile
« Reply #18 on: February 24, 2011, 08:13:15 PM »

Spojena prethodna tema sa ovom ~

ćaozdr.
Koman Varvarin
Ultravisitor

View Profile WWW Email
« Reply #19 on: March 01, 2011, 10:31:57 AM »

Mislim da razlicita misljenja o samom kreativnom cinu stvaranja muzike i stilu proizilaze u razlicitim shvatanjem smisla muzike.Ja hocu moju muziku da unapredim ne zbog dopadljive forme,ne zbog slusalaca iskljucivo(jednim delom da),vec zbog samog umetnickog dela koje moze uvek da bude bolje.A nisam valjda toliko ignorant,da znam da moze bolje,a stagniram.Ali kao sto sam rekao,RAZLIKE Smiley

jakuzo,jakuzo,
na zub sam tebe uzo
sto diras delfini fini
ubicu te i popiti tvoj martini
nESbo
Killah!

nesbo@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #20 on: December 28, 2011, 08:25:09 PM »

odlično radim Cheesy hahahah

Spejs
Google+

what we're dealing with here is a total lack of respect for the law!
Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: