CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 08:34:03 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]
  Print  
Author Topic: dispatch 2008  (Read 2170 times)
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #30 on: October 02, 2008, 08:40:23 AM »

Steta, da sam znao da je tako, radio bih tako od pocetka. Taman bi se upoznao sa Sampler i Simpler instrumentima...

Tako da nista od mene, kada zavrsim track okacicu ga u Kreacije podforumu, ostalima srecno : D

...drifting in memory...
lukatoyboy
Guest
« Reply #31 on: October 02, 2008, 08:50:22 AM »

ja ti savetujem da uradish i poshaljesh bilo shta, nikad se ne zna - proshle godine sam zbog konkursa prvi put u zivotu seo za live sa prijateljicom koja je neshto i znala, a za sve shto nismo znali kako da uradimo zvali smo kolegu preko telefona...

mi bili 5. kolega 2.

nasha stvar uradjena za 4 sata max, kolko se secam...

ps nikad posle nisam nishta radio u liveu, niti planiram uskoro ; )
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #32 on: October 02, 2008, 02:06:15 PM »

Pawwo, bre...!? Sad

Ajde, smućkaj nešto novo, šta ti je? Nemoj da si k'o likovi iz Šutke ("nije važno učestvovati, važno je pobediti!") Smiley

@luka - prošle godine je bilo super u neku ruku zbog male konkurencije (5 nagrada od 8 radova). Wink Ne znam šta da očekujem(o) ove? Smiley

« Last Edit: October 02, 2008, 02:08:42 PM by ﺣﺯﺏ ﻠﻠﻪ » Logged

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #33 on: October 02, 2008, 06:01:00 PM »

Sad

Stvarno mi nije nagrada važna, ali mi je bitno da uradim pristojnu traku. Za ovih par dana stvarno ne znam kako ću to da uradim.
Pokušaću nešto, možda.

Inače, kada spominješ prošli konkurs i drugu nagradu baš sam Štanglickom rekao par puta preko neta da je njegova traka bila bolja 10 puta od prvog mesta...

...drifting in memory...
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #34 on: October 07, 2008, 06:15:49 PM »

Upravo sam završio sa ovim, narezao, spakovao, i to je to, sutra predajem.

Vala dosta mi ove suve elektronike, idem malo da se odmorim uz glas Terese Salgueiro...

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #35 on: October 08, 2008, 11:33:53 PM »

Uzgred, upravo sam saznao (sa sajta) da je Sonic Wargame otkazan. Ja i nisam nešto bio zagrejan, ali ako slučajno neko jeste, eto, šteta... :/

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
lukatoyboy
Guest
« Reply #36 on: October 14, 2008, 03:38:13 AM »

Bus za Bass

Obaveštavamo one koji bi želeli da ne razmišljaju puno o načinu dolaska i odlaska na
D-p žurku Bass F(r)iction u petak 17. oktobra da je organizovan besplatni prevoz
(uz posedovanje ulaznice) autobusima u sledećim terminima:

polazak ispred Cvijete Zuzorić na Kalemegdanu u 22:45, 23:45 i 00:45
povratak sa žurke na isto mesto je u 3:00, 4:00 i 5:00

Podsećamo da se žurka održava u holu bioskopa City Academic, Bulevar Dr. Zorana Đinđića 152a,
a nastupaju Charly & Gallus, Piece of Shh..., 2562, Deadbeat, Substance i Jan Nemeček

Video: Haritmia & Izvanredni Bob

Intervju sa Deadbeatom povodom nastupa na Dis-patchu možete pročitati ovde:

http://www.b92.net/kultura/pop/intervju.php?nav_id=323347

Dis-patch 7 - Bilo je... (deo prvi - subota/nedelja)

Sedmo izdanje festivala Dis-patch počelo je u subotu u Rexu programskom celinom Her Voice.
Rashim su otvorile festival u formi trija koji je svirao na bini, uz video projekciju istog trija koji sedi.
Na oscilaciji između koncepta i koncerta, njihov nastup je ipak ostao u senci iT, koja je svojim glasom, telom i uz pomoć nekoliko diktafona osvojila publiku u potpunosti. Koristeći akustiku prostora na bini kao još jedan instrument, vodila je misli "njenog glasa" na put koji ih je učinio bliskim svima u sali.
U rano nedeljno popodne predstavljena je veoma uspešna serija dečjih koncerata u okviru Kid's-patcha - radio emisija "Oko na hlebu", Nintendo DS trio, DJ Veselin i bubnjar Vuk - kao i nova dečja simfonija koju je izveo šesnaestočlani Beogradski dečji filharmehanički orkestar sa "prvom violinom" - virtuozom za usisivačem. Deca su se tako, iako toga nisu bila svesna, upoznala sa dva različita pristupa izvođenju muzike - potpuno slobodnoj improvizaciji sa jedne, i sviranju svog instrumenta, koliko god on bio čudan - a jeste bio čudan, na poziv dirigenta/kompozitora.
Istog popodneva, Carsten Stabenow i Geert-Jan Horbijn predstavili su festival Tuned City, koji je za glavnu temu imao odnose arhitekture i zvuka. Jedan od primera bila je ideja da se park u blizini železničke stanice koristi kao instrument. Studenti su postavili zvučnike od plastičnh čaša na žičanu ogradu terena, čaše/zvučnici su pojačavali udarac lopte u ograde terena, kao i veliki zvučnik za dolazak voza u stanicu pomoću kojeg se slušao kratki koncert dok su otvorena vrata voza...
Sa ciljem da se centralna železnička stanica u Hagu koristi kao instrument, Staalplaat Soundsystem su za otvaranje festivala Today's Art zamislili vozove na 10 koloseka kao 10 reglera na mikseti, i tako miksovali zvukove koje su vozovi pravili u dolasku i odlasku.

fotke:
flickr.com/dis_patch
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #37 on: October 14, 2008, 06:49:38 AM »

Deadbeat:
Svi prigovori koje ljudi godinama pominju o kvalitetu zvuka programa "Live" su apsolutne gluposti. Zvuči jednako dobro kao bilo koji softver.

Lepo čovek kaže... Smiley

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #38 on: October 21, 2008, 04:17:15 PM »

MySpace:

Dis-patch želi da se izvini publici jučerašnje projekcije u Kinoteci zbog velikih tehničkih problema prilikom projekcije filma Totally Wired. Posebno se izvinjavamo posetiocima koji su kupili ulaznice za ovaj događaj, koji svakako nije pružio odgovarajuću atmosferu jedne filmske premijere. Do kraja godine organizovaćemo dodatni, besplatni screening filma Totally Wired. Bićete obavešteni.

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Pages: 1 2 [3]
  Print  

Jump to: