CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 08:35:37 AM
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
News
: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 |
http://www.asino-elettronico.com
Home
Help
Search
Calendar
Login
Register
CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
>
"We are the music makers"
>
Software / Hardware
>
NI Massive
Pages: [
1
]
« previous
next »
Print
Author
Topic: NI Massive (Read 672 times)
Fritz
Guest
NI Massive
«
on:
August 29, 2008, 10:01:44 PM »
Quote from: pawwa on August 29, 2008, 09:47:18 PM
Massive zvuči odlično, a i kreativan je! Jedan od najboljih synth-ova definitivno.
Da li imaš možda problem sa nestabilnošću aplikacije? Meni se dešava da mi Ableton Live sasvim nasumično prekine rad ako koristim Massive, a koliko sam
čitao na internetu, i drugima se isto dešava.
pozdrav pawwa
Massive sam koristio na PC-u dok je jos bila 1.0 verzija. naravno bez manuala/preseta plus me stalno zezao VST plug-in. kupio sam ga za Mac (verziju 3.0.1) posto ga koristim cesto. svi problemi sa VST instrumentima se isciscavaju u momentu kad kupis softver. u mom slucaju imam besplatne update-ove (nekad po stotinjak MB), zvukove (par hiljada). nakon koristenja piratskih verzija, dozlogrdilo mi je da mi non-stop zeza i kresira. jes' da sam platio 180 eura, ali vredi svaki potrosen cent. isto sam uradio sa Battery.
e, sad u Ableton Live kad koristis VST instrument koji je prvobitno napravljen kao stand-alone, cesto imas restrikcije u radu. meni se desi da nece da mi dozvoli da menjam presete ili parametre dok je u VST modu. zato na Mac-u imas super varijantu koja se zove AU (audio unit) koji je mnogo stabilniji od VST-a. bar po mom iskustvu.
ADMIN NOTE: poruka premeštena u sw/hw deo.
«
Last Edit: September 01, 2008, 07:32:46 PM by admin
»
Mika Technika
Guest
Re: NI Massive
«
Reply #1 on:
September 01, 2008, 07:34:52 PM »
jako dobar soft synth, samo i ja imam mnogo veci problem, radi nekih 10 sec i onda cao, ugasi mi fl, live, cb, sve jedno gde aktiviram. to je nova verzija massiva, posle tri meseca krenuo ovaj problem. na jednom kompu sam obrisao iz windows registry-a, i ponovo instalirao i radi, e sad je pitanje dokle! a na drugoj mashini isti proces sam uradio i ne radi! a bas na toj mashini mi treba, eto kakvih problema ja imam!
pawwa
Label
Killah!
«
Reply #2 on:
September 02, 2008, 05:47:50 PM »
180 EUR stvarno nije neka cifra za ovaj synth!
...drifting in memory...
Fritz
Guest
«
Reply #3 on:
September 02, 2008, 07:12:46 PM »
sigurno nije! skroz su spustili cenu Massive i Battery u jednom trenutku,
kad sam se i ja odlucio da je vreme da kupim softver sa kojim mogu i da nastupam,
bez da dobijam srcani napad pred svaki koncert: "hoce li proraditi?
"
Quote from: Mika Technika on September 01, 2008, 07:34:52 PM
jako dobar soft synth, samo i ja imam mnogo veci problem, radi nekih 10 sec i onda cao, ugasi mi fl, live, cb, sve jedno gde aktiviram. to je nova verzija massiva, posle tri meseca krenuo ovaj problem. na jednom kompu sam obrisao iz windows registry-a, i ponovo instalirao i radi, e sad je pitanje dokle! a na drugoj mashini isti proces sam uradio i ne radi! a bas na toj mashini mi treba, eto kakvih problema ja imam!
ujedno, Miko, posle procitanog, ocigledno se radi a (losem) kreku od Massive. jedino sto ti mogu preporuciti da kupis ovaj prog.
samo registrovanje ide preko on-line, tako da koji god krek ti koristio, ako si bar na sekund prikljucen na internet, oni znaju.
mogu videti sve verzije, svuda. svaka kopija koja je krekovana, potice sa njihovog sajta (takozvana demo verzija)...mozes misliti sta su sve
ugradili da bi mogli imati kontrolu na softverom. Massive i Battery "zovu kuci" to ti garantujem. O, da , i Adobe takodjer, 100%.
сталкер
Label
Killah!
«
Reply #4 on:
September 02, 2008, 07:20:35 PM »
Quote from: Fritz on September 02, 2008, 07:12:46 PM
Massive i Battery "zovu kuci" to ti garantujem. O, da , i Adobe takodjer, 100%.
Uf, i moja prethodna verzija Ableton Live-a (6.nesto) je jednom pozvala kuci... i onda zdravo-dovidjenja, nema teorije nista, ni reinstalacija, ni kopanje po registriju, brisanje svakog traga, n i s t a. Osim formatiranja, naravno. Ali ova sada verzija koju imam je "sredjena" da ne radi takve stvari na svoju ruku.
>>>
koneyn.blogspot.com
Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Mika Technika
Guest
«
Reply #5 on:
September 02, 2008, 08:31:21 PM »
kad sam se i ja odlucio da je vreme da kupim softver sa kojim mogu i da nastupam,
"
ujedno, Miko, posle procitanog, ocigledno se radi a (losem) kreku od Massive. jedino sto ti mogu preporuciti da kupis ovaj prog.
samo registrovanje ide preko on-line, tako da koji god krek ti koristio, ako si bar na sekund prikljucen na internet, oni znaju.
mogu videti sve verzije, svuda. svaka kopija koja je krekovana, potice sa njihovog sajta (takozvana demo verzija)...mozes misliti sta su sve
ugradili da bi mogli imati kontrolu na softverom. Massive i Battery "zovu kuci" to ti garantujem. O, da , i Adobe takodjer, 100%.
pazi foru: bas na kompu koji radi od 00:00 do 24:00 i non stop je na netu, tu massive radi
a na onom sto nije na netu ne radi
Fritz
Guest
«
Reply #6 on:
September 02, 2008, 08:33:52 PM »
Quote from: Mika Technika on September 02, 2008, 08:31:21 PM
"
pazi foru: bas na kompu koji radi od 00:00 do 24:00 i non stop je na netu, tu massive radi
a na onom sto nije na netu ne radi
taj je vec zavrsio zvanje kuci
, na redu je ovaj drugi sto "radi"
Fritz
Guest
«
Reply #7 on:
September 02, 2008, 08:35:42 PM »
Quote from: ﺣﺯﺏ ﻠﻠﻪ on September 02, 2008, 07:20:35 PM
Massive i Battery "zovu kuci" to ti garantujem. O, da , i Adobe takodjer, 100%.
Uf, i moja prethodna verzija Ableton Live-a (6.nesto) je jednom pozvala kuci... i onda zdravo-dovidjenja, nema teorije nista, ni reinstalacija, ni kopanje po registriju, brisanje svakog traga, n i s t a. Osim formatiranja, naravno. Ali ova sada verzija koju imam je "sredjena" da ne radi takve stvari na svoju ruku.
oh! meni je Ableton skroz umro na PC...
usred snimanja! nemam ja nerava da svaki put reformatiram kompjuter....batalio...platio.
Tamer
Administrator
Killah!
:\/
«
Reply #8 on:
September 02, 2008, 10:37:40 PM »
super je massive ( kako nisam video ovu temu ?
) ! imam 'try before buy' verziju
Deadmau5 i Adam K ga koriste - znaci ima priznanje da je dobar
www.fyono.blogspot.com
Pages: [
1
]
Print
« previous
next »
Jump to:
Please select a destination:
-----------------------------