CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 09:12:08 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: dis-patch 7 [2008] utisci...  (Read 2544 times)
sektosikso
Killah!

sectatsix@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #15 on: October 19, 2008, 03:25:42 AM »

chestitam pkiu na pobedi... Cheesy
nisam doshao zato shto sam lenj i mrzelo me da se klackam 3 sata vozom do bga....
bice festivala Cheesy

lulelelu
Killah!

View Profile
« Reply #16 on: October 19, 2008, 12:47:16 PM »

ej ja bio samo ono pan american veche.. nemeth mi bio odlichan.. onaj bubnjar zanimljiv, al malo monoton. pan am topao, fin, posle 40 minuta postao monoton, al i dalje topao, pa nije smetalo...   aj koneyne okachi svoju pesmu s konkursa, super je. ja bio i na onoj ableton radionici, nauchio sam neke fore koje nisam znao i tako..  sve ukupno za sad fino..i henkeovo predavanje bilo zabavno, odlichan je lik Smiley

bekhend, forhend, skinhed igra
radimo torbe od albino tigra
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #17 on: October 19, 2008, 12:56:30 PM »

Pa kači i ti, ti si pobedio! Smiley Ja sam na ultra-sporoj vezi, jedino ako nije cim pawwi da prebaci u mp3 i okači, njemu sam dao wav još ranije...

ja bio i na onoj ableton radionici, nauchio sam neke fore koje nisam znao i tako..

Gledao sam slike iz radionice što su kačili na Flickr, nešto mi se čini da vas je malo bilo?

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
lulelelu
Killah!

View Profile
« Reply #18 on: October 19, 2008, 03:20:47 PM »

da bre, bilo bar 6 slobodnih mesta... http://rapidshare.com/files/155488127/ddispech.mp3.html
a zvuchatje provereno mnogo gore nego tamo, al nema veze..

pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #19 on: October 19, 2008, 06:24:07 PM »

Evo okačio sam drugo mesto koje je сталкер osvojio: Koneyn - Texas

lulelelu jesi li uzeo Ableton torbu? Smiley

...drifting in memory...
lulelelu
Killah!

View Profile
« Reply #20 on: October 19, 2008, 07:37:23 PM »

haha nisam. jeste ih vi uzeli? ja pito onog simu jel ih ima, on reko da ih nije ni video, zamolio sam ga da mi sachuva jednu, ako se pojave

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #21 on: October 19, 2008, 07:44:02 PM »

LOL, ma jok Wink Ionako i ne volim te torbe za preko ramena, možda bi mi majica bolje legla, ali nisam hteo da budem neskroman Smiley

Pih, ja mislio ima da se grabe za tu radionicu, kad ono... a ustvari i ne znam što sam bio ubeđen u to, kad bolje razmislim? Mnogo su ljudi inertni, ovako generalno gledano. Onda kada je bio Tuned City, prelep dan, nedelja popodne, u o3one-u, besplatno - i nas 10 u publici, od toga otprilike pola organizatori i prijatelji.
« Last Edit: October 19, 2008, 07:47:31 PM by сталкер » Logged

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
nESbo
Killah!

nesbo@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #22 on: October 20, 2008, 09:46:04 AM »

auf, ja se jedva oporavih, pre svga od silnog pešačenja. taj dan i to veče sam prepešačio 15 km sigurno. ali vredelo je!  Cool

šta znam, ja nikada do sad nisam bio na dešavanju ovog tipa, pa je meni sve bilo jako interesantno i novo. sem minimala naravno.  Smiley mada šta znam, to mu je deo koncepta, ima dosta smisla bez obzira što se nama to ne sviđa.

peace of shh uopšte nije loš, s tim što su mi bitovi nekako poznatiii... 2562 ubi! osećao sam se kao alisa u zemlji čuda. mnogo mi je krivo što nisam čuo jana, uvek budem fizički negde u blizini njegovog nastupa a nikad ga ne odslušam.

i tako labelaši, meni i dalje nije jasno zašto mi ne dadoste trake, bar da ih preslušam.. Grin

PS: Volariću jesi li našao novčanik? Sad

znači nije ni kod tebe?  Sad

Spejs
Google+

what we're dealing with here is a total lack of respect for the law!
Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: