|
admin
|
 |
« Reply #15 on: August 09, 2010, 09:11:07 PM » |
|
U principu je slicno radno opterecenje koje imam baveci se jednim (brisanje spam bot-ova i njihovih sranja) ili drugim nacinom (kontrola registracije) prevencije.
Toliko me to nervira da mislim da ugasim forum koji je i onako mrtav vec duze vreme. Ili cu ostaviti sve kao sto je sada.
Sta mislite? Znam da nije OK prema vama koji ste od pocetka foruma tu, ali nema vise poente, ne? Ostavio bih prvu stranicu, koju bih preuredio kada se dokopam vremena.
|
|
|
|
|
|
ćaozdr.
|
|
|
сталкер
Label
Killah!

|
 |
« Reply #16 on: August 09, 2010, 09:57:57 PM » |
|
A da zatvoriš za registraciju skroz i ostaviš? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vsnrs
|
 |
« Reply #17 on: August 09, 2010, 09:59:30 PM » |
|
^^ili ukines registracije i ostavis samo admin mejl kao info za potencijalne nove clanove - lako ce se osoba koja se zeli uclaniti javiti na mejl i ti samo njega registrujes..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemanja
|
 |
« Reply #18 on: August 10, 2010, 03:22:58 AM » |
|
^^ tako nesto 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vsnrs
|
 |
« Reply #19 on: August 17, 2010, 05:01:32 PM » |
|
iiiiiiiiiiii?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pawwa
Label
Killah!

|
 |
« Reply #20 on: August 17, 2010, 09:31:29 PM » |
|
Stvarno nemam vremena da se igram sa tim sada. Imam toliko vremena da samo svratim i bacim pogled.
Nadam se da cu za nedelju ili dve da uradim nesto.
|
|
|
|
|
|
...drifting in memory...
|
|
|
|
Tamer
|
 |
« Reply #21 on: June 17, 2011, 01:34:20 AM » |
|
jojjjj ljudi koliko botova hoce da se registruje u zadnjih par dana, nenormalno... po 150 dnevno :S ako se desi da sam nekog 'pravog' clana odbio, jbg... ne mogu da sagledam lepo... tako da, ako ste u zadnje vreme preporucili nekom forum i znate da je pokusao da se registruje, javite mi ovde da znam da malo bolje obratim paznju... btw i sami nick-ovi na ovom forumu su i inace toliko cudni da bi neko pomislio 'random bot name' 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
сталкер
Label
Killah!

|
 |
« Reply #22 on: June 18, 2011, 02:44:23 AM » |
|
Ne znam, meni se i dalje čini da je najlakše postaviti na vidno mesto napomenu za one koji žele da se reguju da pošalju mail na tu i tu adresu a da se ovo standardno registrovanje ukine/zaključa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamer
|
 |
« Reply #23 on: June 18, 2011, 04:43:37 AM » |
|
ili onaj antibot, pri registraciji... s tim sto ja ne znam da instaliram to  n'umem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamer
|
 |
« Reply #24 on: July 25, 2011, 11:13:05 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
сталкер
Label
Killah!

|
 |
« Reply #25 on: July 26, 2011, 07:26:43 AM » |
|
Hahaha, a ne znam brate... pričali smo Vesna i ja skoro, nije nam jasno zašto ne zatvorite registracije potpuno i lepo u zaglavlju stavite na srpskom informaciju na koji mail poslati zahtev za učlanjenje i kraj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pawwa
Label
Killah!

|
 |
« Reply #26 on: July 28, 2011, 01:11:32 PM » |
|
LOL Tamer! Aj' obrisao sam ove preostale, i instalirana su dva anti-gej paketa, pa cemo videti. Ako ne bude islo ni ovako onda cemo staviti email registraciju i gotovo.
|
|
|
|
|
|
...drifting in memory...
|
|
|
|
Tamer
|
 |
« Reply #27 on: March 13, 2012, 04:34:33 PM » |
|
u jeee al su botovi evoluirali  sad jos imaju i email adrese koje su posrbljene xD hahahh  jos samo da nauce i ime da stave normalno 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|