CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 09:29:13 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: RB338  (Read 1254 times)
abadroza
Ultravisitor

prefer sex without music, it sounds too good

abadrozin@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #15 on: April 01, 2009, 10:39:58 AM »

fala, stalker za beat, skinuo sam sinoc i zezao se malo. bice nesto vrlo uskoro.  Afro rebirth je bas relaksacija.  Smiley
odlicna stvar je sto nisi koristio efekte u ritmu, tako da si meni ostavio mogucnost da ih koristim na 303.

Alloy Cowboy Resurrection JEDE MALU DECU!!! odlicna stvar! moja omiljena, takodje.

opustajuca stvar, nemanja, svidja mi se. probaj da se igras sa PCF, sa njim se mogu dobiti odlice modifikacije.

stavicu i ja par patterna za 303ku pa koga ne mrzi moze da se igra s tim, baci neki ritam i napravi aranzman.

www.abadroza.com
------------------------------------------------------------------
x0xb0x f#3 SokkOS, x0xb0x f#4 SokkOS
Korg Electribe EMX-1, EM-1, ES-1, Roland MC-303
LSDJ Game Boy Classic/Color ProSound mod
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #16 on: April 01, 2009, 10:46:04 AM »

odlicna stvar je sto nisi koristio efekte u ritmu, tako da si meni ostavio mogucnost da ih koristim na 303.

Pa 'teo sam skroz old skool da budem, haha Wink Jedino mi ne diraj kompresor na 909!  Evil Smiley Hm, mada je i delay čačnut malo Smiley

Smuljaj nešto pa ćemo da se zezamo sa tim, hehe, ja ću posle još da čačkam taj ritam, pošto ima samo po dva patterna na svakoj spravi Smiley

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Nemanja
Killah!

ns_source87@hotmail.com
View Profile WWW
« Reply #17 on: April 01, 2009, 11:57:21 AM »

e hvala ljudi, jeste rewire sa live-om.
ali sam miminalno koristio live, samo za reverb i obogatio sam pesmu za jos jednu 303 Smiley

inace cim sam cuo kako mocno zvuci rebirth odma sam znao sta cu da uradim, tako da je inspiracija za ovu pesmu bila

Carl Craig - A Wonderful Life
http://www.youtube.com/watch?v=Uk1_5aVpR8M
 Cheesy

Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: