CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 03:04:33 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Speaking in Code  (Read 546 times)
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« on: December 31, 2008, 10:03:38 AM »

http://speakingincode.com/

Novi dokumentarni film, na sajtu piše COMING SOON Smiley Baš me zanima, mada mi deluje malo previše orjentisan na taj klubski aspekat, ali svejedno mi se baš gleda. Do sada su mi se dokumentarci definitivno dokazali kao jako interesantni i inspirativni, posebno Made in Sheffield i ovaj Slices Special  o R. Hawtinu.

Speaking in Code is an intimate account of people who are completely lost in music. A heartbreaking and lighthearted documentary, it's a vérité glimpse into the world of techno. Captivating and entertaining, the film takes you around the world, following the people who make electronic music ... their lives.

Starring:
Modeselektor, Wighnomy Brothers, Monolake, Philip Sherburne, David Day & Amy Grill
Also featuring:
Ellen Allien, Tobias Thomas, Marc LeClair AKA Akufen, Wolfgang Voigt, Michael Mayer, Reinhard Voigt, Sascha Ring AKA Apparat, Sascha Funke, Mario Willms AKA Douglas Greed, Miss Kittin, Dan Paluska AKA Six Million Dollar Dan, Mike Uzzi AKA Smartypants

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #1 on: February 27, 2011, 12:47:43 PM »

Kopiraću samo šta sam napisao na drugom forumu:

Au, brate... ovo je najlošiji muzički dokumentarac koji pamtim da sam gledao. Tih sat i po su mi se vukli kao večnost dok je autorka lutala između Bostona, Berlina, Barselone i svog pogubljenog muža. Još joj je naracija sa onom iritantnom "tinejdžerskom", like, intonacijom. Daj Bože ako odavde može da se izvuče deset minuta informativnog i inspirativnog materijala. U celom filmu je najzanimljivije videti Monolejkovu kujnu na pet sekundi.

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Pages: [1]
  Print  

Jump to: