CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 03:21:55 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: Darkwood Dub  (Read 1653 times)
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #15 on: December 20, 2008, 10:33:30 AM »

Čini se da su reakcije većinom ekstremno podeljene (tek od skoro nailazim na razne komentare...). I sad sam shvatio da postoji čitava armija ljudi koja ih mrzi do iracionalnih dubina...

Slušao sam još nekoliko puta i ne vidim tu ništa posebno loše, jeste da su mi neki tekstovi malo čudni (Šećer je tu prvak - ne mogu a da ne zamišljam neke penzionere kako kukaju taj refren, lol), ali je muzika sasvim na mestu, prija mi kada pustim. To je možda jedini problem za sada koji imam sa albumom, suviše mi je neutralan, kao što to nije bio npr. Elektropionir, on mi uvek bukvalno zgrabi pažnju (naročito Elektropionir i O Pustinji - ova mi je verovatno jedna od najdražih domaćih pesama, tako jednostavna simbolika koja pogađa u srž).

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #16 on: January 06, 2009, 09:20:10 PM »

Da dodam da sam za novu godinu ipak bio na Spensu u NS, gde su svirali Darkwood Dub. Odličan repertoar, profesionalni su skroz, a najbolja pesma po meni je bila upravo ova sa novog albuma "U svim pravcima". Oduvala me je, tako su je dobro odsvirali. Flow totalni Cheesy

Posle je BTW smorio DJ do zla Boga, pojma nije imao šta radi jadan (to je valjda ovaj iz Hot Chip-a)

...drifting in memory...
Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: