CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 04:02:01 PM
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
News
: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 |
http://www.asino-elettronico.com
Home
Help
Search
Calendar
Login
Register
CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
>
"We are the music makers"
>
Kreacije
>
Nezavršene trake
Pages: [
1
]
2
« previous
next »
Print
Author
Topic: Nezavršene trake (Read 1372 times)
admin
Administrator
Nu one
Nezavršene trake
«
on:
February 26, 2009, 07:15:26 PM »
Pozdrav
primećeno je da se u poslednje vreme kače nedovršene ili ne-baš-dovršene trake, što je suprotno polisi foruma. "
Pravilo
" nalaže da se ovakve stvari po proceni brišu, što do sada nije rađeno, zato vas molim da povedete računa o tome. Ovo je stvarno izuzetno bitno!
:@
Molim vas da kačite samo završene trake.
ćaozdr.
Volaric
Guest
Re: Nezavršene trake
«
Reply #1 on:
February 26, 2009, 10:47:27 PM »
Trebalo bi mozda detaljnije odrediti sta za vecinu zvuci zavrseno. Kapiram da to moze da se razvuce u vecitu raspravu, al ajde bar neki reper, smernice...
Tamer
Administrator
Killah!
:\/
«
Reply #2 on:
February 27, 2009, 10:46:43 AM »
ili mozda podforum 'demo'
ja kacim samo zavrsene stvari... 2 puta sam samo kacio nezavrsene jer mi je trebala pomoc oko zavrsavanja
nikad pre toga nisam radio sa tim stilom...
www.fyono.blogspot.com
сталкер
Label
Killah!
«
Reply #3 on:
February 27, 2009, 11:34:53 AM »
Ja se nisam nešto pretrgao od kačenja, ali svaki put kada sam stavljao nešto to je bilo završeno u svakom smislu reči. Npr. lično ne bih stavljao neke probne snimke, kao kada "lajvujem" u Abletonu pa eto izbacim neka dva minuta improvizacije... otkud znam, za moj način rada je prilično jasno šta je završeno a šta nije, možda je kod nekih to teže definisati, kao recimo kod luletovih džemovanja sa Biciklom, sve je to improvizovano i može a i ne mora biti dorađivano, tako da je teže reći šta se smatra gotovim. Ali opet kažem, meni lično je to jednostavno i jasno.
>>>
koneyn.blogspot.com
Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
lulelelu
Killah!
«
Reply #4 on:
February 27, 2009, 12:22:09 PM »
ja sam za kachenje svakog lajva, a i nedovrshene stvari kada je nekome potreban savet da bi nastavio
bekhend, forhend, skinhed igra
radimo torbe od albino tigra
Volaric
Guest
«
Reply #5 on:
February 27, 2009, 12:23:42 PM »
Quote from: сталкер on February 27, 2009, 11:34:53 AM
Ja se nisam nešto pretrgao od kačenja, ali svaki put kada sam stavljao nešto to je bilo završeno u svakom smislu reči. Npr. lično ne bih stavljao neke probne snimke, kao kada "lajvujem" u Abletonu pa eto izbacim neka dva minuta improvizacije... otkud znam, za moj način rada je prilično jasno šta je završeno a šta nije, možda je kod nekih to teže definisati, kao recimo kod luletovih džemovanja sa Biciklom, sve je to improvizovano i može a i ne mora biti dorađivano, tako da je teže reći šta se smatra gotovim. Ali opet kažem, meni lično je to jednostavno i jasno.
suepr za tebe. Vidi, znam da zvucim kako zvucim al nista ti tu nisi rekao, osim da ti sve zavrsis u svakom smilu sto ovde nikog trenutno i za ovu temu ne interesuje. Zasto improvizacije nisu zavrsene stvari? pa makar trajale i tri sekunde... oket, ne verujem da cemo se sloziti posto se ovde, cini mi se, radi o nekoj potrebi za usmeravanja i svrstavanje u kalupe.Neka sa naznaci da ce svaki rad proci kontrolu kod tebe i Nemanje Djundjerskog pa da se to na osnovu tih vasih kriterijuma i dozvoli objavljivanje na forumu. Smatram da je to dobar kompromis.
Volaric
Guest
«
Reply #6 on:
February 27, 2009, 12:43:49 PM »
Tamer ima dobru ideju, bilo ko od nas moze da postavi novu temu, gde bi se kacili radovi koji ne prodju rigorozne kontrole. tako da i lule tj bicikl bude zadovoljan, tj. svi bi bili zadovoljni. A administrator nek se pozabavi uklanjanjem tema sa radovima gde linkovi vise ne rade, to bi bilo mnogo pametnije. I oprostite na ponasanju.
сталкер
Label
Killah!
«
Reply #7 on:
February 27, 2009, 12:44:05 PM »
Ne razumem čemu takav ton? Rekao sam šta za mene znači završeno, da li tebe to interesuje ili ne - to je druga stvar, je li treba da izbrišem to što sam napisao zato što, eto, tebe ne interesuje? Pritom imaj u vidu da sam takođe skrenuo pažnju na relativnost pojma.
Neka sa naznaci da ce svaki rad proci kontrolu kod tebe i Nemanje Djundjerskog pa da se to na osnovu tih vasih kriterijuma i dozvoli objavljivanje na forumu.
Nisam ja ni u kakvoj poziciji da vršim kontrolu, niti me to interesuje. Ovo kažem tebi, ali i ostalima, jer nije prvi put da se brkaju lonci - ja sam na ovom forumu korisnik i ništa više. I formalno i neformalno, nisam čak ni moderator nikakve sekcije, kao što su to recimo bili Mika Tehnika, Fritz itd. Etiketa je nešto drugo, bez obzira što je usko povezana sa forumom, tamo imam podjednako odlučujuću reč kao i pawwa, ovde nemam. Ako sam nekad skretao pažnju nekim ljudima na određeno ponašanje na forumu, činio sam to kao korisnik kome zasmetaju neke stvari, kao što to uostalom svako ima prava da kaže.
>>>
koneyn.blogspot.com
Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Volaric
Guest
«
Reply #8 on:
February 27, 2009, 12:50:46 PM »
Quote from: сталкер on February 27, 2009, 12:44:05 PM
Ne razumem čemu takav ton? Rekao sam šta za mene znači završeno, da li tebe to interesuje ili ne - to je druga stvar, je li treba da izbrišem to što sam napisao zato što, eto, tebe ne interesuje? Pritom imaj u vidu da sam takođe skrenuo pažnju na relativnost pojma.
Neka sa naznaci da ce svaki rad proci kontrolu kod tebe i Nemanje Djundjerskog pa da se to na osnovu tih vasih kriterijuma i dozvoli objavljivanje na forumu.
taj ton, taj tekstualni ton, je takav zato sto mislim da se ovde ispravljaju "krive drine"
Oprosti, nisam razumeo i dalje ne razumem sta ti zvuci zavrseno. Nije ni bitno za ovu priliku. I dobro znam sta sam napisao i to je ostalo par odgovora ispod ovog. kao sto si posle rekao ipak je relativno. Ja sam stekao utisak da ti imas dosta veze i sa odlukama na forumu, ocigledno gresim. Da se ispravim, neka radovi prodju kontrolu kod Nemanje Djundjerskog i eventualno jos nekog (sto je pozeljno) , koga bi Djundjerski odredio.
«
Last Edit: February 27, 2009, 12:52:37 PM by Volarić
»
сталкер
Label
Killah!
«
Reply #9 on:
February 27, 2009, 01:23:44 PM »
Ja sam kačio stvari bukvalno dva puta - prvi put kada sam imao kompletno gotovo izdanje, i drugi put, kada sam izvadio iz bunara staru stvar, koja je bila urađena godinu pre. Imala je uvod, razradu i zaključak, nisam je hteo više dirati, dakle -
završena
.
Poenta mog prvog odgovora je bila da ja znam šta je
za mene
završeno i da sa tim pravilom nemam problem,
ALI
da razumem da to nije kod svakog slučaj obzirom na način rada. Zato sam i spomenuo Luletove radove sa Biciklom, jer je njima improvizacija glavni način izražavanja, tako da kažem, te nije lako odrediti šta je završeno a šta ne.
To si mogao shvatiti kao indirektan poziv na diskusiju, koja bi mogla možda i da izmeni pravila ako se većini ne dopadaju, tim pre što ja nemam ništa protiv toga da razmenjujemo savete po pitanju produkcije koja je u toku i sl. - ali si to očigledno shvatio na neki jako negativan način, reagujući pomalo drsko.
«
Last Edit: February 27, 2009, 01:25:17 PM by сталкер
»
>>>
koneyn.blogspot.com
Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Volaric
Guest
«
Reply #10 on:
February 27, 2009, 01:27:37 PM »
Znaci treba da ima uvod, razradu i zakljucak. Pretpostavljam da se pavonja slaze sa tim. Sta jos? Napredujemo.
izvinjavam se jos jednom svima koji smatraju moje ponasenje drskim i koje istim vredjam.
«
Last Edit: February 27, 2009, 01:30:07 PM by Volarić
»
сталкер
Label
Killah!
«
Reply #11 on:
February 27, 2009, 01:33:51 PM »
Znaci treba da ima uvod, razradu i zakljucak.
Opet pogrešno shvataš, ali ne bih više da zalazim dublje - ovo sam rekao više zbog drugih, jer ovak oispada da namećem svoje kriterijume, što nije tačno ako se iole pažljivo čita ono što sam napisao ovde.
>>>
koneyn.blogspot.com
Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Volaric
Guest
«
Reply #12 on:
February 27, 2009, 01:49:31 PM »
heh Nenene, meni je ovo jasno. Pawwa hoce da usmeri nacin na koji forum funkcionise tj. odredio je pravila (nadam se da razumete sta hocu da kazem). I od pocetka teme pokusavam da diskutujem o tome. Trazim da mi se da definicija, ili makar naznake o definiciji zavrsene trake. Nista vise.
Volaric
Guest
«
Reply #13 on:
February 27, 2009, 01:58:45 PM »
Jel ovo zavrsena traka?
http://www.box.net/shared/ax9go8cxbn
sektosikso
Killah!
«
Reply #14 on:
February 27, 2009, 02:28:25 PM »
aj samo neka pawwaroti ili bilo ko obrazlozi zashto ne smeju da se kache nezavrsheni radovi?
nije da se bunim or something, samo me zanima...
myspace.com/veslosiso
http://russianpassion.tumblr.com/
Pages: [
1
]
2
Print
« previous
next »
Jump to:
Please select a destination:
-----------------------------