CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 04:14:11 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: H.U.V.A. Network - Ephemeris [Ultimae Records, 2009.]  (Read 748 times)
ban jhankri
Forum ninja

.:snowcone, anyone? :.

View Profile
« on: March 19, 2009, 05:00:28 PM »

H.U.V.A. Network - Ephemeris   
                          Ultimae Records   

[1] Dissolving Time [06:39]
   [2] .Blank [08:48]
   [3] Orientations (Above Towns Edit) [09:07]
   [4] Orientations part 2 (Ephemeride 15.43) [07:47]
   [5] Orientations part 3 (Uncertainty Principle) [08:44]
   [6] Cobalt [06:42]
   [7] Fade Away [06:18]
   [8] Diagrams [07:28] 
   [9] Something Heavens [06:42] 
   [10] Saturday Barbecue with New Neighbours [02:43]         

When Solar Fields meets Aes Dana.. Moderna komunikacija omogucila je kolaboraciju ova dva kreativna intelekta, po drugi put ascenduje nasha chula na vishi nivo.. H.U.V.A. Netvork is back! Sonichno putovanje zvezdanim jatima mozhe da pochne..
          Kao i u prvom encounteru, ochekuje nas ogroman soundstage.. Analogija, at it's best.. Talasi emocija.. Usnule melodije, loads of atmosphere, izlomljenih ritmova i prstohvat instrumenata.. Zvuk je evoluirao od prvog albuma, chujan je uticaj EarthSine-a, ali i dalje nosi karakteristichnu H.U.V.A. notu.
          Putovanje sa sobom nosi dosta varijacija.. Od porinuca smenjuju se mirne i uzburkane vode.. Zore i sutoni.. Lucidnost stvaraoca izaziva streamline emocija.. Kaleidoskop osecanja.. Ekstaza..
          Inner realms hiking soundtrack. Obavezno shtivo..

9/10

'No one saw it's approach, a small point of light lost in the blair of the morning sun. It had been drifting for centuries with the inner solar system, like an iceberg in the ocean of inter-planetary space '
sektosikso
Killah!

sectatsix@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #1 on: March 19, 2009, 06:30:40 PM »

skinuo pre par dana... evo sad ponovo slusham da vidim zashto ga ja nisam doziveo tako... kolje me taj bass s jednim tonom... atmosferichno i shiroko jako... ali ipak, izdanje za spavanje, ali ne science of sleep spavanje, nego bromaz od 5mg spavanje...
takav mi se chini na prvo slushanje... a evo i drugo slushanje traje i ne menja mi utisak... no, dacu mu shansu...

pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #2 on: March 20, 2009, 11:44:58 PM »

Preslušao sam i ja, nažalost nije mi se svidelo. Veoma sam ravnodušan prema izdanju, valjda zato što sam se baš zasitio psybient zvuka još ranije...

...drifting in memory...
sektosikso
Killah!

sectatsix@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #3 on: March 21, 2009, 11:27:27 AM »

pa to... a pogotovo ultimae psybient zvuka Smiley

ban jhankri
Forum ninja

.:snowcone, anyone? :.

View Profile
« Reply #4 on: March 25, 2009, 06:34:46 PM »

. .. . kmee   Grin
 . . ..nemo' Ultimae da mi djirate...  Roll Eyes

'No one saw it's approach, a small point of light lost in the blair of the morning sun. It had been drifting for centuries with the inner solar system, like an iceberg in the ocean of inter-planetary space '
Pages: [1]
  Print  

Jump to: