CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 08:38:55 PM
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
News
: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 |
http://www.asino-elettronico.com
Home
Help
Search
Calendar
Login
Register
CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
>
Random
>
Brbljanje
>
Snovi
Pages: [
1
]
2
3
...
5
« previous
next »
Print
Author
Topic: Snovi (Read 3579 times)
pawwa
Label
Killah!
Snovi
«
on:
July 17, 2009, 02:29:12 PM »
Hteo sam da vam kazem san koji sanjam s vremena na vreme, i kojeg se najvise plasim od svih. Radi se o tome da nekako vilicu iskrivim u snu i pokusavam zubima da medjusobno izvadim zube
onako kao guram, pritiskam donje zube o gornje :<
Nisam siguran da li to stvarno radim i dok spavam, samo znam da u toku sna stvarno deluje zivo i prilicno boli :<
Aaaaaaaaaaa :@ Ne znam da li je neko imao takav san?
...drifting in memory...
сталкер
Label
Killah!
Re: Snovi
«
Reply #1 on:
July 17, 2009, 02:35:30 PM »
Ja imam relativno čest trip da mi u snu ispadaju zubi ili se barem jako klimaju i ja se tu skenjavam maksimalno.
A da pitaš Tarota da ti objasni šta to znači?
>>>
koneyn.blogspot.com
Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Tamer
Administrator
Killah!
:\/
«
Reply #2 on:
July 17, 2009, 02:42:12 PM »
ja sam sto puta sanjao da padnem i da polomim zub(e)...
www.fyono.blogspot.com
Nemanja
Killah!
«
Reply #3 on:
July 17, 2009, 07:28:28 PM »
jednom sam sanjao da sam sam sebi vadio zube
ali sve je bilo jako cudno posto su zubi bilo povezani onako po 4-5 komada i spojeni nekim metalom nesto slicno kao most proteze ali istipovano ...
ali imam dosta slicnas trip, tipa u detinstvu recimo od 8 - 15 god. sam cesto sanjao isti san, i sad pre mozda 3 meseca sam ga opet sanjao. Sve u svemu ulazim u svoju zgradu i dolazim do lifta sad zavisi nekad sam sam a nekad sa nekim, pritiskam dugme za svoj sprat (14.) ali problem nastaje kad lift ne stane na 14 nego nastavi da ide gore pocinje jako da se trese sve i obicno tad se budim, mada jednom sam sanjao da sam stigao od 18 ali nisam uspeo da otvorim vrata :S
http://cv-nl.site88.net/
сталкер
Label
Killah!
«
Reply #4 on:
July 17, 2009, 07:40:40 PM »
Haha
Meni su noćne more sa liftom nekada davno bile jako učestale, samo drugačijeg tipa. Ušao bih u lift i on nikada ne bi stao na sprat koji tražim, a kada bih izašao na nekom, ne bih mogao ni dole ni gore jer bi stepenice bile prekinute ili nekako izvrnute.
Prekjuče sam sanjao da mi je lobanja rascepana na pola, od uveta do uveta preko temena
i još mi je neki metal tu uglavljen, pa ga ja polako vadim i pazim da mi ne povredi mozak
>>>
koneyn.blogspot.com
Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Tamer
Administrator
Killah!
:\/
«
Reply #5 on:
July 17, 2009, 08:08:20 PM »
meni je tetka nekad zivela na 14 spatu, sanjao sam ( kao klinac ) da idem liftom do njenog stana, pa u spavacu sobu... a u spavacoj sobi se nalaze oni cuvari bakingemske palate (
) i pocinju da me jure, ja izlazim kroz prozor sobe i pocinjem da hodam po zici... nekih 15-20 metara i onda padam... i tad se budim
www.fyono.blogspot.com
Nemanja
Killah!
«
Reply #6 on:
July 17, 2009, 08:09:25 PM »
omg
ja dugo nisam imao more
zadnje sto sam sanjao jeste da je reason ubacio mogucnost audio editovanja LOL prso sam!
сталкер
Label
Killah!
«
Reply #7 on:
July 17, 2009, 08:19:46 PM »
Ja sam se bukvalno "izlečio" od noćnih mora pre 4 godine. Nije mi to bila namera isprva, eksperimentisao sam sa lucidnim snovima (
http://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dream
) i od tada pa do dan danas, kada god san počne da poprima neki strašan oblik, ja shvatim da sanjam i ne bojim se. Ni ne budim se, samo znam da mi ništa ne može i obično se ta "opasnost" pretopi u nešto bzvz.
To je izgleda ostala trajna posledica svega mesec dana treniranja za svesnost u snu, postoje neke proste metode za to, možete probati, ne može izaći na loše. Na primer, svaki put kada gledate na sat, pogledajte još jednom da se uverite da pokazuje isto vreme. U snu to
nikad
neće biti slučaj i to će biti signal vašem mozgu da ustvari sanjate. Ukoliko održite san i svesnost paralelnim (a to nije uopšte lako u početku), dalje ne moram da objašnjavam, beskonačne mogućnosti se pružaju.
Ja sam, naravno kao i većina ljudi, odmah tražio neke cice da gnjavim
Ali jako česte su mi i neke polovične situacije, eto kao ovo sa otvorenom lobanjom, lol, zbog bizarnosti situacije sam bio prilično siguran da sanjam, ali sam opet pazio šta radim za svaki slučaj
«
Last Edit: July 17, 2009, 08:21:29 PM by сталкер
»
>>>
koneyn.blogspot.com
Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
trišmegišto
Killah!
«
Reply #8 on:
July 17, 2009, 08:34:52 PM »
nemojte samo te bapske fore da ispadanje zuba znaci nesto posebno
btw ja imam 'more' sa liftovima. moji cesto idu horizontalno, otvaraju se na pogresnom mestu (recimo u spajzu)
ali u poslednje vreme, nista. nekako sam suvise koncentrisan na dnevne aktivnosti, pa ako i sanjam, sve iscili..
ואתה יהוה מגן בעדי כבודי ומרים ראשי׃
Nemanja
Killah!
«
Reply #9 on:
July 17, 2009, 08:45:00 PM »
lol a mislio sam da sam jedini koji sanja liftove
сталкер
Label
Killah!
«
Reply #10 on:
July 17, 2009, 08:45:13 PM »
Quote from: trišmegišto on July 17, 2009, 08:34:52 PM
nemojte samo te bapske fore da ispadanje zuba znaci nesto posebno
Misliš, kao kada svaki put kad kažem da sam plivao u snu, keva pita da li je voda bila bistra ili mutna?
>>>
koneyn.blogspot.com
Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
vsnrs
Killah!
«
Reply #11 on:
July 17, 2009, 09:58:38 PM »
skoro sam na temi sta slusate danas napisala neke svoje snove, seca se stalker
to se nastavilo, tako uz gomili nekih sitnih bizarnih detalja
tipa da sam, dok sam spremala neku klopu, provalila da imam kosu do dupeta (inace se uzasavam tolike kose)
noc za tim da sam nasla neko kuce i spasila ga, a zivimo u nekom kao postapokalipticnom vremenu i non stop je mrak. gorstak 2?
a jako cesto u snu uradim deo programa i ujutru se niceg ne setim : (
decko kaze da ponekad i pricam o tome. steta sto ne zapisuje.
dugo vremena sam sanjala da padam, padam, pa se naglo dignem, onda onaj bol u stomaku, pa padam, jezivo
kao mala sam stalno sanjala da mi babaroga krade bicikli iz stale. a jednom mi je ukrala bicikl sa sve tatom. i vozila se po selu...
: )
e a da li vam se desava da, tonete u san polako..i onda, taman kad je nekako najsladje, kao da predjete preko nekog praga, npr kao da se spustate stepenicom pa ne vidite 1 stepenik i omasite i onda spustite nogu...shvatili ste? pricala sam sa drugarima o tome, neka silna nauka je oko toga, mozda znate vise, ja sam sve pozaboravljala
«
Last Edit: December 09, 2009, 10:40:46 AM by vsnrs
»
Gordon Cole: Let a smile be your umbrella
Retained a sense of humour
новый Вендерс, ням ням
Nemanja
Killah!
«
Reply #12 on:
July 17, 2009, 10:03:03 PM »
Quote from: vsnrs on July 17, 2009, 09:58:38 PM
e a da li vam se desava da, tonete u san polako..i onda, taman kad je nekako najsladje, kao da predjete preko nekog praga, npr kao da se spustate stepenicom pa ne vidite 1 stepenik i omasite i onda spustite nogu...shvatili ste? pricala sam sa drugarima o tome, neka silna nauka je oko toga, mozda znate vise, ja sam sve pozaboravljala
da da imao sam to, i bas kao sto si opisala kao kad promasis stepenik, jako neprijatno iskustvo i odma se probudim
сталкер
Label
Killah!
«
Reply #13 on:
July 17, 2009, 10:05:27 PM »
Uh da, to mi se relativno redovno dešava. Govorili su mi uvek da je to možda zbog napetosti, mada nisam baš siguran
Iz nekog razloga skoro uvek se dešava ako prilegnem u toku dana, ređe noću. Ritnem se k'o konj
>>>
koneyn.blogspot.com
Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
pawwa
Label
Killah!
«
Reply #14 on:
July 17, 2009, 10:59:43 PM »
Joj i meni se to dešava, osećaj mi je strašan i neprijatan.
Quote from: сталкер on July 17, 2009, 10:05:27 PM
Ritnem se k'o konj
...drifting in memory...
Pages: [
1
]
2
3
...
5
Print
« previous