CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 08:43:27 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 3 4 [5]
  Print  
Author Topic: Snovi  (Read 3579 times)
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #60 on: November 25, 2011, 06:09:10 PM »

Pa nije baš da mož' da ga kupiš u zdravoj hrani, hehe Smiley E nemam pojma stvarno, to bivšoj devojci slao drug iz Nemačke... poštom Grin Potraži na netu, Aztec dream herb Wink

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #61 on: November 25, 2011, 11:19:37 PM »

uf taj momenat kada shvatis da pricas nesto u polu snu, polu realnosti, je strasno neprijatan x\

...drifting in memory...
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #62 on: November 27, 2011, 12:15:33 AM »

Videh novi broj Treceg oka na trafici, na naslovnoj kao poruceno za zekana: "Kako da pobedite Astralnu projekciju!" Cheesy

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #63 on: November 27, 2011, 02:05:20 AM »

Ahahaha, i ja sam to video danas u busu, neka ženturača otvorila da lista Grin

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
trišmegišto
Killah!

View Profile
« Reply #64 on: December 02, 2011, 02:58:34 PM »

Meni se ovo desavalo redovno dok sam bio tinejdzer, a sad u nesto manjoj meri.
Uglavnom trigeruje ga umor ili sto je jos cesce, situacija kada se u sred noci probudim, pa onda ostanem budan i nakon nekog kraceg vremena ponovo zaspim. U tim slucajevima je skoro pa pravilo.
S tim da ja to ne kapiram kao paralizu, vec je uglavnom uvod u neki mrljavi OBE. Pod mrljavi podrazumevam da traje jako kratko, i da je vise vezan za taktilni osecaj letenja po sobi, nego sto ono sto opazam ima veze sa realnom sobom u kojoj spavam. Ponekad mi se  takodje desava da me spoznaja da sanjam ubaci u ovaj zujeci mod pre nego u cist lucidan san, narocito kada me nesto uplasi u snu, pa skapiram da ipak sanjam.

takodje tako kad sam nekad super umoran, i prelazim iz hipnagogickog stanja u san, "vidim" kroz kapke Cheesy to bi mi bilo strava da usavrsim, mada kapiram da je zesca haludza pre nego nesto stvarno Wink

btw kad se vec ovako nestruktuirano ispovedam, partnerka mi kaze da se cesto u snu derem kada imam nocne more. Nesto ovako:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Pcv1EhH7Xh0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Pcv1EhH7Xh0</a>

« Last Edit: December 02, 2011, 03:11:52 PM by trišmegišto » Logged

ואתה יהוה מגן בעדי כבודי ומרים ראשי׃
Koman Varvarin
Ultravisitor

View Profile WWW Email
« Reply #65 on: December 02, 2011, 03:41:05 PM »

Ja sam sinoc sanjao da berem mak, da od njega pravim opijum da bi se uradio.I onako cakle mi oci što to mogu da se uradim za dzabe,što je svim problemima kraj, vec se zamisljam uradjen, i da uberem cvet, zmija me ugrize za ruku, i ja krecem kuci onako smoren, a bio sam najsrecniji covek malopre, a sad idem kući sa zmijom koja nikako ne pusta ruku. I tu se budim Grin

jakuzo,jakuzo,
na zub sam tebe uzo
sto diras delfini fini
ubicu te i popiti tvoj martini
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #66 on: December 13, 2011, 11:59:51 AM »

http://ngbooart.blogspot.com/search/label/san

omiljeni (san br 2)
Zajedno sa još nekoliko kolega i koleginica iz inspekcije, bio sam u službenoj poseti (nepostojećem) niškom zoološkom vrtu. Nakon obilaska kompleksa raspravljalo se o tome da li bi trebalo napraviti krov na kavezu u kome su smešteni tigrovi. Poslali su me do šaltera za prodaju mesečnih karata za gradski prevoz, kako bih od službenice koja tamo radi preuzeo prevod nekakvog teksta. Ispred mene je stajala maloletna devojka koja je pokušala da iskoristi tuđu ličnu kartu (pretpostavio sam, svoje majke), da bi joj ova iza staklene pregrade odbrusila: "Ma idi, bre, bestraga!" Prema meni je, srećom, bila ljubaznija (a mogao bih da se zakunem i da je flertovala). Pošto sam dobio hartiju od presudne važnosti za bezbednost velikih prugastih mačaka, nisam se vratio tamo gde je trebalo da se vratim. Usput sam naišao na drugove i drugarice što iz osnovne, što iz srednje škole koji su se ukrcavali u crvene autobuse, spremni za izlet. Pošto za troje nije bilo mesta u najbližem vozilu, krenuli su ka drugom kraju duge kolone, a ja sam im se pridružio i tada primetio da sam umesto patika obuo papuče. Odjednom, sve kuće i zgrade preobratile su se u ozelenjena brda na kojima je raslo žuto cveće...

Koman Varvarin
Ultravisitor

View Profile WWW Email
« Reply #67 on: December 13, 2011, 02:32:18 PM »

E meni su super snovi iz sopranovih

jakuzo,jakuzo,
na zub sam tebe uzo
sto diras delfini fini
ubicu te i popiti tvoj martini
Pages: 1 ... 3 4 [5]
  Print  

Jump to: