CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 08:44:41 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Izae  (Read 888 times)
Nemanja
Killah!

ns_source87@hotmail.com
View Profile WWW
« on: July 20, 2009, 04:58:32 PM »

Evo nesto iz ovog regiona  Afro

Quote from: last.fm
Free-form folk ensemble with varying number of members from Dubrovnik, Croatia, that talks/sings/murmurs about tape recorded voices imitating landscape, moloch & shiny morning dots, odd dance steps, passers-by, invisible architecture, vampires, rabbit suit pursue, cranes as hands, streets as ribs, curious mirrors, fluid neighborhood, cosmic bicycle and zodiac house of baba Jaga. Works include ‘Halucinacije, Belzebubov valcer i miran razgovor’ (2oo6), ‘Kad nadođu kiše i nastane strka leptira’ (2oo7), ‘Mali celestijalni džuboks’ (2oo8) and ‘Teatro Lunatico’ (2oo9) all recorded at the Jebi Roud studio and produced by Mateo Martinović.

minimalisticna lo-fi folk muzika za pred spavanje =)

http://www.myspace.com/ansamblizae
preporuka album: Mali celestijalni džuboks 2oo8
« Last Edit: July 20, 2009, 05:04:20 PM by Nemanja » Logged

pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: July 20, 2009, 06:50:54 PM »

Mislim da sam njih ranije čuo, moguće da mi je lule rekao... No, ne mogu da slušam ove stvari na "našem" jeziku, ali npr. Lunarna Koreografija brusi uši Cool

...drifting in memory...
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #2 on: July 20, 2009, 06:59:38 PM »

Jeste, lule je spominjao njih pre, možda na temi Šta slušate... Smiley (Dozvolite... Grin )

Imam duha u ormaru mi je jako smešna, haha, a ima i onaj zvuk igračke koji Biciklisti koriste... a još se i spominje bicikl Smiley

A Lunarna koreografija je baš jako simpatična!

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #3 on: July 20, 2009, 07:05:00 PM »

Da, meni nije loša ipak ni ova malo mračnija Baba Jagina Kuća - voleo bih kada bi takvih radova bilo više sa domaćeg podneblja.

edit: Samo da javim da sam preslušao preporučeni album, i baš mi se sviđa. Tnx na lepoj preporuci Wink
« Last Edit: July 21, 2009, 09:33:20 PM by pawwa » Logged

...drifting in memory...
lulelelu
Killah!

View Profile
« Reply #4 on: July 26, 2009, 09:24:58 PM »

Odlični su. Imam duha u ormaru je jedna od najlepših stvari koje sam čuo/video u životu

bekhend, forhend, skinhed igra
radimo torbe od albino tigra
Pages: [1]
  Print  

Jump to: