CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 08:51:47 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2
  Print  
Author Topic: Xiqhhyiecryn & Koneyn - Patience [AE002]  (Read 2089 times)
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« on: July 26, 2009, 05:41:57 PM »

Xiqhhyiecryn & Koneyn - Patience

This single-track ambient release is the first collaboration between Xiqhhyiecryn and Koneyn made available to a wider audience. Keeping it as much spontaneous as possible, the two recorded this 25 minute long piece in two successive takes, each time improvising with different sound sources. The result is dense emotional tension with continuously morphing textures.

>> FREE DOWNLOAD:

Full package (.rar, 58 Mb)
- 320kbps MP3 file
- PDF booklet with active hyperlinks

www.asino-elettronico.com

In this twenty four minutes of live improvisation I have confirmed the importance and benefits of patience in life, through music. Restraining my senses while focusing without frustration, helps me to "center down" and establish links with the encouraging energy. At this point, atoms around begin moving and vibrating, and you are prepared for mind reparation.
Xiqhhyiecry​n

Being patient and silently waiting is not a passive process, as it's usually said, more often it can be full of inner tensions and mood swings. One rarely waits oblivious to the outside world - rather, he/she is sensitive to every sound or movement that might mean that the waiting is finally over.
Koneyn
« Last Edit: July 26, 2009, 06:01:34 PM by pawwa » Logged

...drifting in memory...
ban jhankri
Forum ninja

.:snowcone, anyone? :.

View Profile
« Reply #1 on: July 27, 2009, 12:52:46 AM »

. . ..hmm, 'el se samo meni chini ili je text wrapping na ovoj strani "malo ukrivo" ?   Smiley

'No one saw it's approach, a small point of light lost in the blair of the morning sun. It had been drifting for centuries with the inner solar system, like an iceberg in the ocean of inter-planetary space '
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #2 on: July 27, 2009, 09:21:29 AM »

Nisam siguran na sta mislis, yo? : D

...drifting in memory...
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #3 on: July 27, 2009, 10:02:00 AM »

skroz je spejsi Smiley I like it I like it I like it
mozda nisam navikla da cujem ovakvo nesto od vas (tj od pave nikako maltene) ali deluje veoma ozbiljno, i vec na prvo slusanje jako dobro

ostavite link ka EPju na lastfm stranici da ljudi lakse/brze skinu Wink ja sam na fijmovima Smiley

x and k hihihi podseti me na niz. znate, x sa k u indeksu..

//mozete li pratiti koliko je puta skinut album? cisto kao neka statistika posle par dana
« Last Edit: July 27, 2009, 10:15:21 AM by vsnrs » Logged

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #4 on: July 27, 2009, 10:16:20 AM »

Strava, hvala!! Smiley

Dodao sam sad link na last.fm, verovatno sam u žurbi juče to ispromašivao, kao i još ponešto haha... Ostaviću i na fijmovima uskoro :]

Imali smo neki pokušaj praćenja za kompilaciju ali je pravilo probleme (neki programčić/skript) i ljudima prekidalo download, pa smo se iznervirali i sklonili to. Tako da smo posle pratili na osnovu protoka, ali to sad više ne ide obzirom da se možda desi da neko i dalje skida prvo izdanje.
« Last Edit: July 27, 2009, 10:19:02 AM by сталкер » Logged

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #5 on: July 27, 2009, 12:15:02 PM »

Vesno, cool, falja! Smiley

Inace, videcemo to za kolicinu skinutih, zavisi koliko se dugo cuvaju access logovi, pa cu probati da prebrojim likove i gotovo : D

...drifting in memory...
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #6 on: July 27, 2009, 12:21:36 PM »

+ mi se svidja sto nije ravna kompozicija (nije da mi inace smeta takvo nesto), nego ima povremene preokrete, ali dovoljno male i utopljene, da ne izgleda kao sesir madjionicara

//samo mali predlog: kad uploadujete, stavite u folder pa onda arhivirajte, bolje je tako, nego da su fajlovi nevezani Smiley
« Last Edit: July 27, 2009, 12:25:30 PM by vsnrs » Logged

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #7 on: July 27, 2009, 12:23:31 PM »

Jeste, bolje je tako, hvala! :]

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Nemanja
Killah!

ns_source87@hotmail.com
View Profile WWW
« Reply #8 on: July 27, 2009, 12:32:09 PM »

kao da je Thomas Koner otisao da zivi u vasionu i onda se smorio zato sto je sve crno, i prazno, vratio se na zemlju i napravio pesmu o tome Cheesy

U sustini nisam ljubitelj ovakvih dela i ovakve muzike jedino gore pomenuti nije uspeo da mi dosadi Smiley
E sad sto se tice same trake sve ste vi to sjajno odradili pogodili tacno u centar, mislim ne zaostajete nimalo od bilo kakvog drona koja sam do sad slusao, jedina zamerka je onaj sint (18 min.) mi je previse preglasan i nekako mi zasmeta, inace ona melodija sto udje u 19min mi je odlicna o.O kao muzika iz Сталкера steta sto ne traje duze.
Omot je sjajan, slike su emo ... i tako Smiley
sve u svemu fino, i mislim da ste ovo trebali da izbacite na zimu, imalo bi vecu draz Smiley

//samo mali predlog: kad uploadujete, stavite u folder pa onda arhivirajte, bolje je tako, nego da su fajlovi nevezani Smiley

« Last Edit: July 27, 2009, 12:36:28 PM by Nemanja » Logged

pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #9 on: July 27, 2009, 12:52:54 PM »

tnx Manja yo! Smiley

`Ej,  inace, meni taj rezonujuci deo na ~18min generalno ne smeta, cak mi ima neku drazh bash zbog toga (doduse malko mi ipak nabode ushi), ali sam se i pitao kako bi se to culo u nekoj velikoj prostoriji na snaznijem ozvucenju Shocked

To sto nema foldera u arhivi sam ja zasr`o : ) totalno sam zaboravio... Embarrassed

...drifting in memory...
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #10 on: July 27, 2009, 12:56:14 PM »

kao muzika iz Сталкера

Pa na neki način i jeste muzika iz Сталкера  Grin Wink

Hvala za utiske! Neka ti slobodno odleži do zime ako treba, ja sam baš to isto danas pomislio, kako bi mi možda baš dobro ležalo tada retrospektive radi Smiley

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
sektosikso
Killah!

sectatsix@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #11 on: July 27, 2009, 03:12:38 PM »

haha, ispozirali ste meeega u bookletu.. :***
sad slusham, pa javljam utiske kasnije...

lulelelu
Killah!

View Profile
« Reply #12 on: July 27, 2009, 03:59:46 PM »

hmm.. nije lose, ima bas dobrih momenata, al' nesto mi nije leglo, mozda zbog toga sto su me iznervirala ona dva citata Smiley

kojim alatom ste izvodili ovo?

bekhend, forhend, skinhed igra
radimo torbe od albino tigra
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #13 on: July 27, 2009, 04:32:03 PM »

Bez frke, neka ti se slegne pa možda zazvuči bolje posle Wink

A od alata Ejblton Lajf 7 Smiley sa par sintova i semplova, Tapco Mix 220FX, CME UF5 i Behringer UMX25 od kontrolera, Behringer C-3 kond. i neki levi Sony din. mikrofon, lavor vode, šerpa, one mini-činele za prste... i naravno TV Smiley
« Last Edit: July 27, 2009, 04:33:44 PM by сталкер » Logged

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
abadroza
Ultravisitor

prefer sex without music, it sounds too good

abadrozin@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #14 on: July 28, 2009, 01:41:08 AM »

uuuuu, sto rece vsnrs, bas je spejsi, samo sam cekao skvichanje aliena.  Grin
deo na 14:40 me bas cimnuo!  Shocked