CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 08:53:15 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: pomoc oko mikrofona  (Read 1517 times)
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #15 on: July 28, 2009, 07:23:54 PM »

Uuu stvarno čudno je da ih nemaju, imali su ih na gomile...

...drifting in memory...
Tamer
Administrator
Killah!

:\/

danilocrni@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #16 on: August 23, 2009, 03:18:30 PM »

ajde neka preporuka za tapco mix 60 alternativu, jer nove nigde nema a niko ne prodaje polovnu... Sad

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #17 on: August 23, 2009, 03:36:37 PM »

Behringer Xenyx 802 je sasvim korektna sprava, obzirom na nisku cenu i to kakvu reputaciju ima ceo brend (lošu).

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Tamer
Administrator
Killah!

danilocrni@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #18 on: August 23, 2009, 07:59:59 PM »

uh, mrzim berindzerove mixere -.-

al ok, ako je ovaj solidan... jel ima jos neko neku preporuku ili nesto protiv ovog mixera? Smiley

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #19 on: August 23, 2009, 08:04:53 PM »

Sve zavisi od kinte, ako ti je loš Beringher, kupi Mackie Smiley

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Tamer
Administrator
Killah!

danilocrni@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #20 on: August 23, 2009, 10:43:13 PM »

koji model mackie-a, stvarno nemam nikakvih iskustava sa ovakvim mixerima...

ali ako je taj berindzer dobar onda sto da ne... nek kaze jos neko nesto Smiley xD

pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #21 on: August 25, 2009, 11:22:52 AM »

Ma zeza te сталкер, sa pravom Smiley , Mackie su skuplji mikseri sa dobrom reputacijom (Tapco je inace Mackie podfirma, malko losiji i jeftiniji).

Kakvu zvucnu kartu imas?! Po mom amaterskom misljenju i saznanju, mislim da je relativno dobar audio interfejs prilicno bitan za snimanje. Koji ces mikrofon uzeti na kraju? Ako ces uzimati eto kao ja taj Behringer C-3, koji meni radi posao... Sta ja znam... Kvalitetan mikrofon, mikseta i audio interfejs (i dobra soba - i ovo imaj u vidu, recimo i ovaj moj losiji mikrofon hvata zvuke prilicno daleko - stavim ga na terasu i snima sve i svasta), ako radis neke vokalne trake sa nekim nadarenim cicama, su verovatno super za zvucnu uzivanciju.

Sa druge strane, ako ipak definitivno neces Behringer mikser, imas razne male Alesis-ove mixere u Artist-u pogedaj ponudu http://www.artistsystems.net/mex/kategorija_sa_artiklima.php?glavna_kat=17&kat=118&pod_kat=165 (mada ovde verovatno nije cela ponuda). Alesis je sasvim ispravna kupovina za kucnu varijantu.

Pazi, mislim da bi ti najbolje bilo da jednom kada budes dolazio do BG-a, svratis do Artist-a ili gde vec i pitas tacno sta da ti preporuce. Zavisi koliko kesha planiras da izdvojis naravno...

...drifting in memory...
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #22 on: August 25, 2009, 11:33:51 AM »

Sve u lancu je bitno za snimanje, te nisi ništa uradio ako ti signal iz ok mikrofona besprekorno prođe kroz Mackie od 500 eura i onda "lepo" završi u integrisanoj kartici Smiley

Behringer C-3 + Behringer Xenyx 802 + E-MU 0404 PCI = max 200 eur

A sve je negde u istoj ravni i opet ti daje bolje mogućnosti za zvuk nego što ćeš ti moći da ih pružiš u smislu akustike. Mada uvek postoji višestruko dobar recept i za to - sa pevačicom i mikrofonom pod ćebe, "da ne bi bilo reverbacije, znaš". "Mkay, vateva" Smiley

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Tamer
Administrator
Killah!

danilocrni@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #23 on: August 26, 2009, 03:57:01 PM »

jel M-Audio Transit zavrsava posao ili moram da uzmem ovaj E-MU 0404 PCI Huh?

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #24 on: August 26, 2009, 04:34:32 PM »

Naravno da ne moraš E-MU da uzimaš, to je samo primer za povoljnu kombinaciju... Ali taj M-Audio transit mi je više poput klasične PC kartice, ne znam za kvalitet, ali obrati pažnju na konekcije. To se sa miksetom može povezati samo nekim nebuloznim adapterima i kombinacijama, jer u svaku miksetu idu mono 1/4" džekovi a ovde imaš one male 1/8" stereo ulaze/izlaze.

Znači samo da bi dovukao signal iz te kartice do miksete treba da nađeš adapter koji je sa jedne strane muški stereo 1/8" a sa druge strane dva ženska 1/4" (ovo ćeš malo morgen naći). A možeš uzeti i kabl koji je sa jedne strane 1/8" muški a sa druge dva muška 1/4", pa da na svaki od ta dva mono staviš onaj adapter za 1/4". Al' to je već sve jako neozbiljno...

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Tamer
Administrator
Killah!

danilocrni@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #25 on: April 11, 2010, 12:10:00 PM »

jel moze neko da mi preporuci neki drugi kondenzatorski, nema vise nigde Behringer C3 u prodaji, imao je do skoro u Mitros-u, al sad vise nema... a ja tek sad skupio kintu za to :/

Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: