CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 09:03:48 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: evo za upis jedna : )  (Read 590 times)
drkno
Guest
« on: July 31, 2009, 04:04:41 PM »

drkno-3.5.09.mp3

aranzman nije bas sjajno odradjen tj. live sam odradio, al komentari su vise nego dobro dosli  Wink

hvala.
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #1 on: July 31, 2009, 04:17:09 PM »

Ćaoz! Smiley Ti si verovatno drugar sa Entheogenom, jel'? Smiley

Hmmm, baš sam početak mi nešto nije obećavao ali posle postaje prilično zanimljivo. Onako, razigrano na uvrnut način - možda negde na pola puta između nekih Richard D. James stvari i Boards-a. Još ako si izlajvovao onako iz prve, super je!

Fin je i zvuk, samo možda za nijansu malo da je puniji... ne u smislu postprodukcije nego samih zvukova/semplova. Mada to je onako čisto ako sitničarim.

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #2 on: July 31, 2009, 06:17:45 PM »

`de si :>

haha jao čoveče traka je skroz uvrnuta cirkuska veselica Smiley a i mene podseća na RDJ-a. Inače, ako si ovo snimio uživo, pretpostavljam da si okidao "clip-ove" u Live-u i generalno upravljao tokom stvari? Malo se ponavlja... no i sam kažeš da je aranžman mogao biti bolji ;-D

Kapiram da imaš talenta za ovakve stvari, samo da ga pogodiš u centar i iskoristiš na najbolji način  Wink

...drifting in memory...
Tamer
Administrator
Killah!

:\/

danilocrni@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #3 on: July 31, 2009, 06:29:44 PM »

tetrisi Smiley

zanimljivo, mada pomalo zvuci disharmonicno...

Nemanja
Killah!

ns_source87@hotmail.com
View Profile WWW
« Reply #4 on: July 31, 2009, 07:22:16 PM »

Strava, meni se od pocetka svidela, ali nisam ocekivao da ce se razviti ovako veselo =)
nekako me podseca na mnogo srecan kraftwerk Tongue

drkno
Guest
« Reply #5 on: July 31, 2009, 08:33:41 PM »

Ćaoz! Smiley Ti si verovatno drugar sa Entheogenom, jel'? Smiley
da da,ja i entheogen smo stari drugari Cheesy

Fin je i zvuk, samo možda za nijansu malo da je puniji... ne u smislu postprodukcije nego samih zvukova/semplova. Mada to je onako čisto ako sitničarim.
i meni isto tako zvuci,uvjek sam nezadovoljan zvukom.nemam dovoljno iskustva i znanja i cesto se nerviram zbog zvuka pa rjetko kad zavrsim nesto,a dosta sam povrsan i kad nesto ocu da procitam i naucim.pun mi je komp nedovrsenih traka  Sad

Inače, ako si ovo snimio uživo, pretpostavljam da si okidao "clip-ove" u Live-u i generalno upravljao tokom stvari? Malo se ponavlja... no i sam kažeš da je aranžman mogao biti bolji ;-D

upravo tako. okidao klipove i na kontroleru mapirao volume.

pozdrav svima i hvala na komentarima!

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #6 on: July 31, 2009, 09:06:21 PM »

Ma to za punoću nije neka specijalna nauka, za većinu stvari uostalom postoje trikovi zanata koji su tako očigledni a čoveku ne padne na pamet da provali dok ne pročita negde.. eto za ovo uvek najbolje pomaže layering, tj. istovremeno puštanje barem dva sempla nešto različitih karakteristika.

I ja sam lenj za to da baš svuda radim, naročito za ritam, ali pomoglo mi je dosta kod sintisajzera. Npr. stavim neki sa lepšim i punijim niskim tonovima i paralelno sa njim neki sa lepim srednjim/visokim (a isečem mu sve ispod što mi ne treba) Wink

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
drkno
Guest
« Reply #7 on: August 01, 2009, 04:01:26 AM »

e to za layering sam skoro provalio.
gledao tutorijale nekog lika iz australije koji drzi predavanja u vezi produkcije i zivog izvodjenja na abletonu.
bas dobro umije da objasni i ima nekih zanimljivih caka. evo link ako nekog interesuje da pogleda:
http://www.cosm.co.nz/index.php?option=com_community&view=videos&catid=3
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #8 on: August 01, 2009, 05:58:54 AM »

E jeste, dobar je taj lik skroz, spominjali smo ga jednom na Ableton Live temi ovde, imaš i to tamo u Hardware(Software delu ako te interesuje Smiley

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
drkno
Guest
« Reply #9 on: August 01, 2009, 03:35:16 PM »

evo gledam temu,ima bas zanimljivih linkova  Afro
Pages: [1]
  Print  

Jump to: