CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 09:11:37 PM
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
News
: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 |
http://www.asino-elettronico.com
Home
Help
Search
Calendar
Login
Register
CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
>
"We are the music makers"
>
Artisti
>
inje
Pages:
1
...
5
6
[
7
]
« previous
next »
Print
Author
Topic: inje (Read 9426 times)
inje
Nu one
Re: inje
«
Reply #90 on:
May 28, 2010, 03:51:08 PM »
večeras sviramo na mikseru, u 22h (do sada nisu kasnile svirke), a evo i kako stići do tamo:
http://bit.ly/bn1eAs
i ulaz je besplatan.
Povodom toga potpuno novi "ja ne mogu / 8-bit" specijal pesme "danas":
http://bit.ly/cMjo0F
ponećemo večras i neki broj singlova "danas", ako još neko želi da kupi CD (100din) neka nas pronađe pre ili posle svirke.
inje.rs
vsnrs
Killah!
«
Reply #91 on:
May 31, 2010, 10:36:34 AM »
slucajno sam bila na festivalu sa prijateljima, taman smo dosli posle ^^ prve pesme
nisam vas dugo slusala uzivo, prijalo je + mi se cini da sad to sve zvuci jos bolje
"danas" koja mi je inace malo dosadnjikava, ovako uzivo je definitivno zavodljivija i sladja
Gordon Cole: Let a smile be your umbrella
Retained a sense of humour
новый Вендерс, ням ням
inje
Nu one
«
Reply #92 on:
June 10, 2010, 02:58:48 AM »
@vsnrs ee super što si bila (samo mislim da te više ili ne prepoznajem ili te nikad ne uočim
)
prekosutra..
inje
(koncert)
+
ljubavna farmakopeja
i
dušan lilić
(dj set)
splav Crash (kod tramvajskog mosta sa novobeogradske strane)
22h (dođite na vreme)
ulaz 200din
fejsbuk događaj
|
last.fm dogаđaj
inje.rs
vsnrs
Killah!
«
Reply #93 on:
December 22, 2011, 12:45:35 PM »
Dugo očekivani mini-album beogradskog sastava inje pod nazivom Protok izlazi u nedelju, 25. decembra i biće dostupan za besplatno preuzimanje sa zvanične stranice benda.
Saopštenje grupe inje:
"Protok" je oblikovan tokom prethodnih osamnaest meseci i sadrži sedam do sada neobjavljenih studijskih snimaka, a izdaje ga etiketa UZROK pod Creative Commons Attribution Non-Commercial Share-Alike licencom.
>
http://inje.rs/
новый Вендерс, ням ням
trišmegišto
Killah!
«
Reply #94 on:
January 14, 2012, 04:35:16 AM »
hm ovo nije loše. nako na prvo slušanje. ne znam kako su nastajale pesme, ali uklapaju se međusobno. da razumem ovaj štreberski džiberiš, možda bih se i usudio da kažem da je album/stagod konceptualni.
nervira me jedna stvar koja mi ide na živce i kod ostalih bendova gde je vokal/autorka tekstova žensko. ovde je to manje vidljivo jer su i tekstovi apstraktniji, ali i dalje se nazire to večno referiranje i obraćanje tom nekom muškom subjektu, štagod da je on ljubavnik, prijatelj ili naprosto samo "recepijent".
ואתה יהוה מגן בעדי כבודי ומרים ראשי׃
vsnrs
Killah!
«
Reply #95 on:
January 14, 2012, 11:25:20 AM »
meni se bas i nije svidelo izdanje, tj nije da su sad pesme lose nego prosto zelim neki talas svezine i zanimljivosti, koji se na izdanjima ne desava od prvih pesama (skrivenosemenica, na tavanu, devojku) . vecinu ovih novih pesama smo slusali na koncertima tako da nisu ganc nove ali nije da mi to smeta, vise zelja da me muzika malo pokrene. znaci ne mora to da bude novi pravac i neka revolucija, nego vise svezine. setim se uvek kako mi je bilo kada sam cula prvi put skrivenosemenicu, bas sam bila odusevljena i slusala danima sa osmehom na licu...
vokal je u istom hladnom tonalitetu, i to je moglo da se razvije..slusacu jos koji put sigurno
nadam se da ce imati neki koncert uskoro, ja bih rado otisla da cujem to uzivo, mozda ce (mi) biti drukcije
zanimljivo je ovo sto kazes za obracanje
новый Вендерс, ням ням
сталкер
Label
Killah!
«
Reply #96 on:
January 14, 2012, 02:01:12 PM »
Quote from: vsnrs on January 14, 2012, 11:25:20 AM
vokal je u istom hladnom tonalitetu, i to je moglo da se razvije..slusacu jos koji put sigurno
Sa tim što si navela se uglavnom slažem, samo još nešto u vezi vokala, palo mi je na pamet ovih dana... imam utisak da je album pokušao da bude energičniji i življi ali vokal ne može to da isprati svojim stilom, pa zato dobijamo onaj rezultat kao na "Kanalizaciji", koji podseća na City Records devojke kada nešto polu-pričaju-polu-pevaju pre nego što naiđe glavni refren. Znači kao da ne može da postigne neku stvarnu izražajnost već tu živost ("tu živinu, kako da kažem, hijerarhiju"
) kompenzuje brzinom. To sigurno zavisi i od teksta ali eto meni se čini da je to boljka koja ovde postaje evidentna. Nešto bi moralo da trpi na kraju a ja mislim da je bolje da se muzika smiri malo kako bi devojčicin glas došao na svoje nego da ovako ide kao na gurku.
Nije tajna, imao sam zapravo diskusiju privatno sa Vesnom u vezi albuma pre par nedelja, ali nisam ovde ili drugde piskarao upravo zbog onoga što sam i njoj u startu rekao a to je da kako zbog tekstova, tako i zbog generalnog aranžmana, osećam kako lično i osobno totalno ne pripadam ciljnoj grupi. To što mi u početku nije odgovaralo u vezi vokala, ogradio sam time da sam ja naročito u poslednje vreme naložem na krajnje "soulful" interpretacije i onda mu ovo dođe kao dijametralna suprotnost tome što ja čisto volim da čujem. Onda sam malo izanal(n)izirao i došao do onog gore objašnjenja...
>>>
koneyn.blogspot.com
Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Nemanja
Killah!
«
Reply #97 on:
January 14, 2012, 02:34:07 PM »
Sta ja znam, kad sam prvi put pustio album, dobro je sto nisam komentarisao nista, jel bi ga verovatno jako ishejtovao.
I ne znam ni sam zasto nisam odustao posle tog prvog slusanja sto obicno radim : ), pa je drugi utisak malo bolji, ali sta ja znam nije mi to to.
http://cv-nl.site88.net/
сталкер
Label
Killah!
«
Reply #98 on:
January 14, 2012, 02:38:58 PM »
>>>
koneyn.blogspot.com
Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
trišmegišto
Killah!
«
Reply #99 on:
January 14, 2012, 07:08:50 PM »
e stvarno ste hejteri, ja sam se jedva naterao da preslusam, da nije bilo streaminga nikad ni ne bih.
posle ove negative koju ste bacili, tek se necu vracati da preslusavam
ואתה יהוה מגן בעדי כבודי ומרים ראשי׃
vsnrs
Killah!
«
Reply #100 on:
January 14, 2012, 08:42:58 PM »
Quote from: сталкер on January 14, 2012, 02:01:12 PM
imam utisak da je album pokušao da bude energičniji i življi ali vokal ne može to da isprati svojim stilom, pa zato dobijamo onaj rezultat kao na "Kanalizaciji", koji podseća na City Records devojke kada nešto polu-pričaju-polu-pevaju pre nego što naiđe glavni refren.
meni je ta pesma jedina nesljusljiva upravo iz tog razloga; kada sam je slusala strecnula sam se pitajuci se odakle dopire taj vokal, osetivsi da nesto nije u redu
krivo mi je sto sad ispadoh hejter, ja necu odustati od njih, mozda je to upravo zato sto je meni ovaj sastav jako drag i mio usima, te samim tim i ocekujem vise.
pesma koja mi se svidja od pre je Kofein + CO2, osetim da je predodredjena da povede u neku jacu pesmu, no tu se skenjam sa Sah-matom, posle koje se nadoveze ova Kanalizacija..onda preostale dve pesme kao da pokusaju da me spasu, no ne ide im bas najbolje..bas mi se lose vezalo sve.
//sad kontam, poslednji album sastava ladytron mi se isto nije svideo, dok na prethodne otkidam, a vidno su uzor inju, kao da je to sve povezano
новый Вендерс, ням ням
Tamer
Administrator
Killah!
:\/
«
Reply #101 on:
January 17, 2012, 02:42:08 PM »
da ne peva ova devojka i da su tekstovi malo bolji, bilo bi super
al ubi me njena boja... jedino mi u Kanalizaciji ne smeta toliko u nekim delovima, a i ta pesma mi je skroz kul
www.fyono.blogspot.com
vsnrs
Killah!
«
Reply #102 on:
March 29, 2012, 12:42:32 PM »
Inje i Kimiko U zmajevom gnezdu
Zagrebački indie-electro duo Kimiko i beogradski electropop bend inje (ovog puta kao DJ set) nastupiće u petak, 30. marta U zmajevom gnezdu (zgrada Bigza, Beograd).
Dugo očekivani mini-album beogradskog sastava inje pod nazivom Protok objavljen je 25. decembra prošle godine i dostupan je za besplatno preuzimanje sa zvanične stranice benda.
Kimiko odnosno Lora Šuljić i Zoran Pleško svoju muziku nazivaju minimalističkim elektronikom ili „opterećeni pop“.
Koncert počinje u 22h, ulaz je besplatan.
http://www.youtube.com/watch?v=3Ys8Tj-pzwQ
«
Last Edit: March 29, 2012, 12:44:47 PM by vsnrs
»
новый Вендерс, ням ням
Pages:
1
...
5
6