CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 09:45:34 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Pomoc oko slicnih pesama / artista / bendova / kojecega  (Read 652 times)
null
Nu one
*

View Profile Email
« on: November 06, 2009, 06:10:26 PM »

Muzika pocinje oko 3:14

http://www.youtube.com/watch?v=YqPRgMlWEUI

Ken Ishii mi padne na pamet, i gomila ghost in the shell kompilacija / ost-ova, ali bih voleo da iskopam jos ovakvih stvari ( slicnih )
Moguce je i da ovaj thread treba da padne u techno podforum, ako je tako nek mi mod oprosti pa nek baca tamo Smiley
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #1 on: November 06, 2009, 06:20:49 PM »

GITS OST ne bi trebalo da bude jer ih je radio Kenji Kawai i to je skroz drugi tip muzike (uglavnom ambient sa tradicionalnim perkusijama i vokalima), a i ne bi imalo logike da se koristi za druge anime... ma ovo je neki underground Smiley Ali čudan je crtać, sad mi se gleda pomalo haha.

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
null
Nu one
*

View Profile Email
« Reply #2 on: November 06, 2009, 06:30:01 PM »

GITS OST ne bi trebalo da bude jer ih je radio Kenji Kawai i to je skroz drugi tip muzike (uglavnom ambient sa tradicionalnim perkusijama i vokalima), a i ne bi imalo logike da se koristi za druge anime... ma ovo je neki underground Smiley Ali čudan je crtać, sad mi se gleda pomalo haha.

Nisam mislio na ost iz filma, nego na njihove megatech body kompilacije, koje uglavnom prate igru za psx  Afro

Ja sam pao na dupe od ovoga, 4 epizode, i sasvim dovoljno  Cheesy
Nehnard
Guest
« Reply #3 on: November 06, 2009, 06:56:24 PM »

Na animenewsnetwork pise da je autor Morgan Fisher.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: