CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
May 24, 2012, 10:34:57 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]
  Print  
Author Topic: Audio Interface  (Read 2516 times)
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #30 on: December 30, 2011, 11:18:41 AM »

Ne znam ko od nas moze bilo sta da preporuci (sem mozda Zbone ili lule?). Koliko se ja secam, recimo onaj Apogee Duet ima kvalitetne ulaze, ili recimo neki Digidesign (imas u Artistu npr. Digidesign M-Box 2 Mini koji kosta valjda ~300 EUR).

...drifting in memory...
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #31 on: December 30, 2011, 11:36:30 AM »

Znaš šta, malo kad sam mućnuo glavom setio sam se jednog interfejsa koji je baš napravljen da ljudima služi za snimanje inputa i koji je dosta hvaljen, a to je Line 6 Pod serija (ja sam razmišljao o UX2): http://line6.com/podstudioux2/

Bukvalno je rađen za gitariste da mogu da imaju što bolji snimak + da oboje zvuk po želji (ima interesantan softver za tu svrhu koji ide uz njega), sad kako bi reagovao na zvuk sintisajzera ne znam sa sigurnošću jer je to nešto drugačiji signal (tek sam sad ušao u tu problematiku i skapirao neke stvari na koje nikad pre nisam obraćao pažnju). Meni je najveći problem sa presetima za bass, EMU isrče sve ono masno iz njih i izgleda pojača ono što mi ne treba. Pa čisto ovako logikom mislim da ako ovo ok radi i za bas gitare, da nema takav problem?

Sviđa mi se i varijanta generalno kod dosta sličnih interfejsa što imaju i inpute za mikrofon sa fantomskim napajanjem, da ne bi moralo da ide sve preko miksera pa okolo-naokolo, jednog dana ako odlučim da nakačim i to.

Pitao sam i na VintageSynth forumu, pa ću videti šta kažu.
« Last Edit: December 30, 2011, 11:39:27 AM by сталкер » Logged

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #32 on: December 30, 2011, 12:59:23 PM »

Proveri i PreSonus FireStudio Mobile. Ja sam ga merkao pre par meseci, i mislim da sam citao da ima kvalitetne ulaze (treba proveriti).

...drifting in memory...
Pages: 1 2 [3]
  Print  

Jump to: